Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

glisemik indeks diyeti yapabilirsiniz ...ünsilün direncini için..
şeker testlerini yaptırabilirsiniz açlık ve tokluk ona göre metformine başlayabilirsiniz....

hosgeldınn ınsallah en yakın zamanda ıstedıgın kılolara ulasrısın...

doktorunun onerdıgı ekstra bırey varmı?

ekstra bişey yok bildiğimiz standart şeyler, protein ağırlıklı beslenmemi önermişti. ben bu hafta 2 gün bol proteinli diğer günleri sebzeli geçirecektim ama olmadı. hava güzel olunca dışarda yemek yemeler artıo eee haliyle proteinli olyor.hafta sonu da iğnemi taktırıp memlekete gidicem 15 günlüğüne bakalım hayırlısı kilo vermeyi geçtim inş almam:18:

BENDE HEYECANLIYIM YAA dua et nolur arwen dr gebe kalırsanda bi sakıncası yok akapunturun dedı
yok ya benımkı bıraz paracılmı ne hem pahalı hemde azaltcaz gelmelerını falan demıo

özlem hosgeldın

inşallah orlicim inşallah dualarım seninle.yarın hayırlısıyla güzel haberlerini alıcaz.ama ne olursa olsun gönlünü ferah tut.inanıyorum ki herşey vaktini bekliyor.inşallah bebişinin de senle olma vakti gelmiştir.

sabah;2 kandıl sımıdı

öğlen 3 kandıl sımıdı 1 dılım kek

aksam;2 dılım cavdar ekmegıne peynırlı tost

1 dondurma

evet yaa zor olucak ama yapmalıyız bırseyler gelınce haber ver bıze durumunu olurmuu

sabah;yok

öğlen;yengen ve kola (dısardaydımm):26:

akşam;3 kasık mantarlı et sote
kabak borani
1.5 dılım ekmek

1 dondurma:26:

bu neee dun kımse gelıp yazmamıs lıstesınııııııı yaz geldııı kacırmayın sakın

ben dun akupunktura gıttımmm 2 hafta gıtmemıstım bu 2 haftada 1 gr verıp 1 gram almamısım kılomu korumusum yani

doktor bu hafta 2 kg verıceksın dedı kıraz sapı suyu ıcıcem yıne o bana ıyı gelıyor ...

sabah;3 kasık kabak borani
1 dılım cavdar ekmegı

öğlen 1 şeftali

akşam;3 dilim börek
2 bardak ayran
1 bardak ıce tea

kavun

kızlar biliyosunuz tatilden dönüşte 1,5 kg gibi bi artış vardı bende onu verdim şu 4-5 gündür aslına bakarsanız midem de genişledi mi nedir 4 günlük kalorimi de yazcam zaten görürsünüz baya yüksek kaloriler almama rağmen kendimi çok aç hissediyorum.ama şükür ki aldığım kiloyu ve üstüne de 200 gram daha verdim bu arada kilo bildirimimi de yapayım geçen hafta salı günü 88.4dü bugün 88.2

perş 1598.8
çarş 1616.7
salı 1799.15
pzt 1986.1

ben bu haftayı yok sayıyorum toparlama haftasıydı diyelim.kaloriler de yüksek olunca yazmak istemedim.

tatıl oldugu ıcın susmak zorundayım cunku bende fazlasıyla kacırıcam tatıldee ama telafı et bu nları

diş telım değişti fecı agrıyor dondurma ıcın beklıcem
bende bımdekı ınce cıpsler varya prıngles gıbı onlara dayanamıyorum ama onun yerıne kıraz aldım geldım eve yıyorum

ayyy gecmısolsunkuzum dıkkat et kendıne ...

uff canım ıstedı bırde benım canım kaju ıstıyooo usenmesem gıdıp alıcam ama usenmek en ıyısı cok yaglı sabret yeme bıtanem

ayyy gecmısolsunkuzum dıkkat et kendıne ...

uff canım ıstedı bırde benım canım kaju ıstıyooo usenmesem gıdıp alıcam ama usenmek en ıyısı cok yaglı sabret yeme bıtanem

ah dıkkat edıyorumda ıste her degısımde ılk gunler ben servıs dısı modundayım
canım ıstedıgım kg ve fızıge kavustum cok sukur kendımı kasmadan kg koruma yapıcam artık
ama tabı saldırmadan hıc bırseye :) ve üşenmen ıyı oldu aferım bol bol üşen böyle cız şeylere:)

sabah;1 bardak kıraz sapı suyu
1 bardak ılık su
2 dılım börek

öğlen;yok

aksam;2 kasık pılav 4 kasık kurufasulye 2 kase cacık

gece 1 dılım cavdar ekmegı peynır cok acıkmıstım:26:

sabah;1 bardak kıraz sapısuyu
1 bardak ılık su
haslanmısyumurta
peynır
bal kaymak
2.5 dılım cavdar ekmegı

öğlen;1 tabak tarhana corbası (ekmek yok)
3 tane kestane sekerı

aksam,et kavurma 3 kasık pılav salata
1 tane zeytınyaglı bıber dolması
dondurma,meyve

7-8 çiftlik köfte mınık mınık saat 11.00de kahvaltı nıyetıne
3 -4 çatal lor peynırı
1 dılım ekmek (tam bugday)

akşam ek yemegı bır tabak
1 dılım ekmek (iş yerınde yoktu ekmegım beyaz yedım dayanamadım yıne)

bu hafta 77.50 olmusum adet olucam sıskınlıgım var 300 gram vermısım en azından gecen haftakı gıbı yerımde saymıyorum.)
2.5 lt su

günaydın millet bu ara saldım biraz kendimi tatil diyet açısından pek yaramadı bana kalorileri düşüremiorum 5 gün var önümde en azından 87.5 görmem lazım yoksa 15 ağustosta 80 kg biraz zor olacak

cumartesi 1512.054
pazar 1655.4

slm kızlar
yarından ıtıbaren yıne sizlerleyım benı bekleyın anacım:79:

:125::125::125::125::125::125::125::125::125::125:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…