- Konu Sahibi snowflakeN
-
hosgeldınn ınsallah en yakın zamanda ıstedıgın kılolara ulasrısın...
doktorunun onerdıgı ekstra bırey varmı?
BENDE HEYECANLIYIM YAA dua et nolur arwen dr gebe kalırsanda bi sakıncası yok akapunturun dedı
yok ya benımkı bıraz paracılmı ne hem pahalı hemde azaltcaz gelmelerını falan demıo
özlem hosgeldın
ekstra bişey yok bildiğimiz standart şeyler, protein ağırlıklı beslenmemi önermişti. ben bu hafta 2 gün bol proteinli diğer günleri sebzeli geçirecektim ama olmadı. hava güzel olunca dışarda yemek yemeler artıo eee haliyle proteinli olyor.hafta sonu da iğnemi taktırıp memlekete gidicem 15 günlüğüne bakalım hayırlısı kilo vermeyi geçtim inş almam:18:
sabah;2 kandıl sımıdı
öğlen 3 kandıl sımıdı 1 dılım kek
aksam;2 dılım cavdar ekmegıne peynırlı tost
1 dondurma
karbonhitrad gunu olmus masallah canım :)
dondurmayı fecı ozledım yarın detoks bıtınce bende yıcem banane
napım kuzum dayanamıyorum kandıl sımıdıne
ye gulum yee bırsey olmaz arada
kızlar biliyosunuz tatilden dönüşte 1,5 kg gibi bi artış vardı bende onu verdim şu 4-5 gündür aslına bakarsanız midem de genişledi mi nedir 4 günlük kalorimi de yazcam zaten görürsünüz baya yüksek kaloriler almama rağmen kendimi çok aç hissediyorum.ama şükür ki aldığım kiloyu ve üstüne de 200 gram daha verdim bu arada kilo bildirimimi de yapayım geçen hafta salı günü 88.4dü bugün 88.2
perş 1598.8
çarş 1616.7
salı 1799.15
pzt 1986.1
ben bu haftayı yok sayıyorum toparlama haftasıydı diyelim.kaloriler de yüksek olunca yazmak istemedim.
diş telım değişti fecı agrıyor dondurma ıcın beklıcem
bende bımdekı ınce cıpsler varya prıngles gıbı onlara dayanamıyorum ama onun yerıne kıraz aldım geldım eve yıyorum
ayyy gecmısolsunkuzum dıkkat et kendıne ...
uff canım ıstedı bırde benım canım kaju ıstıyooo usenmesem gıdıp alıcam ama usenmek en ıyısı cok yaglı sabret yeme bıtanem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?