Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

gunaydınnn

aksam kı pılav yarım tabak olsaymıs ıyı olurmustarıldınmı hıc verebıldınmı kılo?

bu sabah tartıldım 89.8 çıktı snowflaken çok mutlu oldum ama ne kadarı su ne kadarı yağ bilmiyorum.asıl haftaya belli edecek kendini.ben de ticker yaptım moral olsun

menülerın güzel senin abartmıyosun ben bazen coşuyorm
dr ne zaman gıdersek o gun yazıyoruz bellı bı gunu yok canım
bu sabah tartıldım 89.8 çıktı snowflaken çok mutlu oldum ama ne kadarı su ne kadarı yağ bilmiyorum.asıl haftaya belli edecek kendini.ben de ticker yaptım moral olsun

bizde yaptık gitsin kilolarrr
benım bu hafta insülün deng.kırcak dr normalde 4 kılo yag yakmışım ama 2 kg gorunen

tebrık ederımm kılo verdıgını gormek bıle ınsanı mutlu edıyor tam gaz devam

ben bugun gıttım 4.seansıma toplamda gıden 4.3 ama ben 2 gun oonce 78 olmustum bugun 79.1 cıktım

tabıı yınede mutluyum:)bu hafta 1 kılo vermemı ıstedı ayı 6 kıloyla kapatacagız ınsallahh

detoksu tekrarladı her hafta 1 gun mutlaka yap kendıne alıskanlık halıne getır dedı..

kıraz sapı suyu ıcmeye devam et dedı..kavun ve cılek bol ye dedı...hıcbır meyveyı yerken tedırgın olma gonlunce ye dedı...

ölee işte
ben sıramı savdım darısı sızlere

ne guzel senin ibre aldı başını gidiyor zaten
ben almadıysam kılo ıyıdır valla oruclar benı mahvettı yeme acısından

oruçdum

Aksam: yarım tabak pilav
haşlama et
patates kızartması :18:

yatmadan : 1 dilim etimek tatlısı

çok fecı demı

oruçdum

Aksam: yarım tabak pilav
haşlama et
patates kızartması :18:

yatmadan : 1 dilim etimek tatlısı

çok fecı demı

aslında yedıklerın az ama hepsı yasaklı yıyecekler be kusum o haslama et te kalaydın iiymiş

amaan saglık olsun ye kusum can bogazdan gelır

24.05.2012 menüm

sabah ;
1 bardak ılık su
2 kayısı
1 muz

öğlen;1 yesıl elma
1-2 kasık (tadımlık)kabak yemegı

akşam;
1 fırında tavuk
4 kasık prınc pılavı
salata
ayran

dun carsıya ındım kandıl sımıtı kokuyordu buram buram inat ettım almadım

ama saolsun kocagm eve gelırken almıs.o orda durdukca benım sınırlerım gerıldı ve gıde gele sayısısını bılmedıgım kadar yedım

Son düzenleme:
24.05.2012

sabah: yok
ara: 6 tane kuru pasta
öğlen: 1 kase çorba, 1 dilim ekmek
akşam: 1 tabak ekşili köfte, 2 dilim kepek ekmeği, 1 kase yoğurt veee 2 kandil simidi

dün hepimiz kaçırmışız birazcık ama olsun bu işin sırrı süreklilik, bi gün çok yiyebiliriz bi gün az yiyebiliriz önemli olan bunu dengelemek ve ne olursa olsun aman yedim zaten deyip moral bozmamak ve kesinlikle bırakmamak.

BUGUN öglen bı tartılayım yarın için hazırlık detoks yapım dr gıtmeden yararı olur belkım

ben simit yemedım dun ahaha bi eksıgım o kalmıs

canım biricik seni görmek ne güzel uzun zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın
teşekkürler iyi dileklerın için

tşk ederim dadlım ben iyim seninde iyi olmanı dilerim..bir süredir fazla takılamadım nette yarım saat kadar ya kalabildim ya kalamadım.hastaneye kontrole giderken trafik kazası geçirdim.biyerlere uctum ama nasıl uctun dersen bende bilmiyorum sadece ucuyordum onu biliyorum. ama bebekle ben iyiyis moralimizde düzeldi.keyfimiz yerinde şimdi.doğum hazırlıklarına başladım yavaş yavaş temizlik di beşik düzenlemesiydi eksikleri gidermekdi vs.inş bu tatlı telaşı allah sanada isteyen herkezede nasip etsin..uzun lafın kısası pekde kısa olmasada bu bahanelerden dolayı seninle fazla denk gelemedik...

gecmıs olsun canım benım aman dikkat et 2 canlısın
Rabbim hayırla kurtarsın inşallah bizede dua et nolur bizede yaşatsın Rabbim anneligi
oh keyıflı telaş onlar biricik yaaaa

kizlar bu akapunktur nasil oluyor kulaginizami takiyorlar bende bebek askiyla yananlardanim doktor kilo vermen lazim dedi ben gecen yil bi arkadasla gittim burda akapunktur yapan bi yere ama igneyi heryere batiriyordu bacaklara gobege sonrada masaj yapiyordu ben kendimi hiç rahat hissetmedim bidahada gitmedim

merhaba canım benim gittiğim yer önce uzun iğneler var onları ellerin üstü,alın ve başın üstüne batırıyor 15 dk bekliyosun sonra kulağa iğne takıyo ve bitiyo.yanımdaki kızın göbeğine de takmıştı onun baya göbeği vardı.galiba sorunlu bölgelere batırıyolar iğneleri.ama snow ve orlicin gittikleri yer öyle değilmiş galiba sadece kulağa demişlerdi kendileri de söyler yine.ben de çok yeniyim daha, oraya gelenlerin konuşmalarına kulak kabarttım meraktan hemen herkes 3-5 bişey verdim diyordu.biz 3ümüz de verdik mesela.hele ben çok da dikkat etmemiştim.ben de bebek çok istiyorum dediğin gibi kilo sorununu çözmeden olmıcanı anladım yani yanlış anlama olmayacak derken sağlık açısından hem bebişe hem de bize zararlı.sen de başla canım gerçekten faydasını görürsün.inşallah sonrada bebişlerimizi alırız kucağımıza

nılayım hep sorucam dıyorum unutuyorum
gecen hafat 2 kg kıraz almıstım kuruttum saplarını evde
kıraz suyu sen nasıl yapıyorsun doktor nasıl tavsıye ettı sabahları bende ıceyım .

kızlar yazdığım siteye baktınız mı? kalorisepeti ben birkaç gündür oraya giriyorum yediklerimi ve hemen her şeyin kalorisi var. çok güzel kontrol mekanizması oluyo.mesela az yedim dediğim gün, yiyecekten saymadığım yoğurt olsun, meyve olsun yada içtiğim bi ayran toplamda ne kadar kalori etmiş olduğunu görüyorum.şunu yiyeceğime şu kadar yemek yiyebilirdim diyorum.bazen çok yedim diye hayıflandığım şeylerin o kadar da çok olmadığını görüyorum falan..sizde bi bakın benim için cidden iyi oldu.
bugün çok güzel yedim en güzeli ne yediğimi biliyom.bu haftaki amacım zaten şu verdiğim kiloda kalmak ekstra vermesem de olur yeter ki almıyım.

bugünkü menüm:
sabah: 1 meyveli activia
öğlen: yarım kase çorba,1 porsiyon inegöl köfte,3 kaşık bulgur pilavı,1/2 porsiyon salata, 2-3 çatal ezme,2-3 çatal yoğurtlu semizotu,1 parça pide (çok fazla görünüyo ama kalori olarak tam sınırda ve bunu akşamla dengelicem)
akşam: 1 orta boy ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek

bu arada iradeli haftasonları dilerim herkese özellikle de kendime.

mrb canım daa o nasıl bırseymıs ki bana sadece kulaklarıma mınık bantlar ıcınde tohum yapıstırıyor tek yaptıgı ıslem bu...yemem gerekenler yememem gerekenler bunları belırtıyor ve haftalık kontrollere gıdıp o bantları yenılıyor...oyle gobekten fln ıgne batırmıyor...bulundugun yerdekı merkezlere bır bak ıstersen...

ben tavsıye ederım canım bu ayı 6 kg ıle kapatıcam ınsallahkadın dogum doktorum bıle fark ettı kılo verdıgımı boyle devam et dedi

nılayım hep sorucam dıyorum unutuyorum
gecen hafat 2 kg kıraz almıstım kuruttum saplarını evde
kıraz suyu sen nasıl yapıyorsun doktor nasıl tavsıye ettı sabahları bende ıceyım .

cnımm bır tutam kıraz sapını 2 bardak suda bır tasım kaynat...demlensın.1 bardak sabah ac karnına 1 bardak aksam aç karnınaher sabahbu sekılde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…