- 5 Aralık 2010
- 541
- 12
- 118
- Konu Sahibi snowflakeN
-
gunaydınnn
aksam kı pılav yarım tabak olsaymıs ıyı olurmustarıldınmı hıc verebıldınmı kılo?
menülerın güzel senin abartmıyosun ben bazen coşuyorm23.05.2012 menüm:
sabah: 1 açma, 1kk kaşar peyniri
ara: 1 muz, 1 meyveli activia
öğle: 1 pkt çubuk kraker
akşam: 1tbk ekşili köfte, 2 dilim kepekli ekmek, 1 kase yoğurt
bu arada kilo bildirimini hangi gün yapıyoruz? cumartesi mi
bu sabah tartıldım 89.8 çıktı snowflaken çok mutlu oldum ama ne kadarı su ne kadarı yağ bilmiyorum.asıl haftaya belli edecek kendini.ben de ticker yaptım moral olsun
bu sabah tartıldım 89.8 çıktı snowflaken çok mutlu oldum ama ne kadarı su ne kadarı yağ bilmiyorum.asıl haftaya belli edecek kendini.ben de ticker yaptım moral olsun
ben bugun gıttım 4.seansıma toplamda gıden 4.3 ama ben 2 gun oonce 78 olmustum bugun 79.1 cıktım
tabıı yınede mutluyum:)bu hafta 1 kılo vermemı ıstedı ayı 6 kıloyla kapatacagız ınsallahh
detoksu tekrarladı her hafta 1 gun mutlaka yap kendıne alıskanlık halıne getır dedı..
kıraz sapı suyu ıcmeye devam et dedı..kavun ve cılek bol ye dedı...hıcbır meyveyı yerken tedırgın olma gonlunce ye dedı...
ölee işte
ben sıramı savdım darısı sızlere
ne guzel senin ibre aldı başını gidiyor zaten
ben almadıysam kılo ıyıdır valla oruclar benı mahvettı yeme acısından
oruçdum
Aksam: yarım tabak pilav
haşlama et
patates kızartması :18:
yatmadan : 1 dilim etimek tatlısı
çok fecı demı
canım biricik seni görmek ne güzel uzun zamandır karşılaşamıyorduk nasılsın
teşekkürler iyi dileklerın için
tşk ederim dadlım ben iyim seninde iyi olmanı dilerim..bir süredir fazla takılamadım nette yarım saat kadar ya kalabildim ya kalamadım.hastaneye kontrole giderken trafik kazası geçirdim.biyerlere uctum ama nasıl uctun dersen bende bilmiyorum sadece ucuyordum onu biliyorum. ama bebekle ben iyiyis moralimizde düzeldi.keyfimiz yerinde şimdi.doğum hazırlıklarına başladım yavaş yavaş temizlik di beşik düzenlemesiydi eksikleri gidermekdi vs.inş bu tatlı telaşı allah sanada isteyen herkezede nasip etsin..uzun lafın kısası pekde kısa olmasada bu bahanelerden dolayı seninle fazla denk gelemedik...
kizlar bu akapunktur nasil oluyor kulaginizami takiyorlar bende bebek askiyla yananlardanim doktor kilo vermen lazim dedi ben gecen yil bi arkadasla gittim burda akapunktur yapan bi yere ama igneyi heryere batiriyordu bacaklara gobege sonrada masaj yapiyordu ben kendimi hiç rahat hissetmedim bidahada gitmedim
gecmıs olsun canım benım aman dikkat et 2 canlısın
Rabbim hayırla kurtarsın inşallah bizede dua et nolur bizede yaşatsın Rabbim anneligi
oh keyıflı telaş onlar biricik yaaaa
kizlar bu akapunktur nasil oluyor kulaginizami takiyorlar bende bebek askiyla yananlardanim doktor kilo vermen lazim dedi ben gecen yil bi arkadasla gittim burda akapunktur yapan bi yere ama igneyi heryere batiriyordu bacaklara gobege sonrada masaj yapiyordu ben kendimi hiç rahat hissetmedim bidahada gitmedim
nılayım hep sorucam dıyorum unutuyorum
gecen hafat 2 kg kıraz almıstım kuruttum saplarını evde
kıraz suyu sen nasıl yapıyorsun doktor nasıl tavsıye ettı sabahları bende ıceyım .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?