- Konu Sahibi snowflakeN
-
kahvaltımı cok guzel yaptım beyaz ekmek yasak
öğleni meyve ıle gecıstrdım sınırsız meyve
aksamları da bır porsyon yedım hep
tatlı ıhtıyaclarımı meyve ıle gıderdım...
normalde cok hareketsızım bıraz hareketlendırdım kendımı her gun hıc olmadı yarım saat yuruyus yapmaya ozen gosterdım...hepsı bu...
kefır bana gelınce sana verırım demek ıstedım
ama tabıkı buyur gel basım ustune :)
kayınpedr kaynana gelsın gıtsın ınsallah bulusucaz lamı cimi yok bu soz kendıme :)
lımon suyu dıyınce aklıma geldı elma sırkemde bıttı alayım aktardan hakıkı alıyorum salatayada sabah ıctıgım suyada ondan koyuyordum
Sence en cok neyin faydasi oldu akkupunkturunmu ?
Önceden cokmu yiyordun ???
nayı nasıl anlamısım bende uctm gerıldım yıne dıger topıkte kusucam az kaldı
elma sırkesı mıdemı bulandıyoo cok hmde öööğğğğ
inşallah yorulmamıstırmenün çok güzel orlic oruçtan sonra yormamışsın miğdeni.
bu arada sizler ne kadardır evlisiniz ne zamandır çocuk istiyosunuz? ben evleneli tam 1,5 yıl oldu.ama bazı sorunlarımız vardı,çocuk için 3 ay diyebilirim.ama ben ağustos ayına kadar hedef koydum kendime 80 kg o kiloya düşene kadar korunmayı düşünüyorum.tabi diyeti bırakmıcam ama en azından 80e düşeim diyorum.sonra akışına bırakırım gerçi emin değilim ha deyince olmadığını öğrendim.:44:
heyoo gitsin kilolar ben hayırlı olsun demişmiydim size
bu topik hem fitlik hemde bebiş getirsin inşallah sizlere...
nilay -birse...
hafta sonu tartılmaya gıttım veeeeeeeeeee 1 kılocuk daha vermışım
insülün direncini kırmışım takmadı o bileklerıme igneler falan şükür
o menülere 1 kg gittiyse bu hafta asılmalıyım diye düşünüyorum
çok mutluyum
hafta sonu asılmadım dıyete
dondurmaya dayanamıyorum yesemde tatmın etmıyo yedıgım süreklı dondurma düşünüyorum
bidakine pazartesı gunu gidecegim
nilayın düğün vardı oda gelmemış
sabah: 1 meyveli activia
öğle: 1 tbk karnıyarık, 1 tbk pilav, 1 kase cacık
akşam: 1 tbk taze fasulye, 2 dilim tam tahıllı ekmek,2 kaşık yoğurt,1 tane ev poaçası,1 ısırık un kurabiyesi,
ara: 2 adet hurma,2 ısırık muz
bu arada ev poaçası diye özellikle vurguladım.kalori olarak dışarıdan alınan poaçanın yarısı kadarmış.çok şaşırdım.dün yapınca dayanamadım 3 tane yedim baya açtım bide sonra çok üzüldüm araştırdım.dışarıdan aldığım 1,5 poaçaya denk geliyo (bu da az sayılmaz ama yinede motivasyonumu toparladı)
sabah; 2 elma
öğlen;1 muz yarım kase çilek
akşam; 1tabak yagsz tuzsuz bol lımonlu kıvırcık salata
dun detoks gunumdu ama ben dayanamadm 1 kızartma kofte ama peceteyle yagını alabıldıgım kadar aldım 2 kasık ta pılav yedım gozum doysun dıye yedım ama pısman oldum:26:
gece de 2 kayısı,2 cılek yarım muz
gunaydın kızlar
sabah : 2 eti form ekmek
1 kib.kut.peynir
ögle : 3 kaşık kuru fasülye
4 5 yaşık yogurt
aksam : balık (bol) -salata
aksam sonrası : dondurma2 tane yedim dayanamadıgım tek şey biliorum yememeliydim
(boğazım mahvolmuş zaten cezasını cekıyorum dondurmaya gözüm doymuyordu!!! ) oh olsun bana
sabah; 2 elma
öğlen;1 muz yarım kase çilek
akşam; 1tabak yagsz tuzsuz bol lımonlu kıvırcık salata
dun detoks gunumdu ama ben dayanamadm 1 kızartma kofte ama peceteyle yagını alabıldıgım kadar aldım 2 kasık ta pılav yedım gozum doysun dıye yedım ama pısman oldum:26:
gece de 2 kayısı,2 cılek yarım muz
toplam 1107.2 kcal deiğin miktarlara göre (dondurmalar da dahil)
kocaman 2 magnum kuzu yaa 300 kal falandır biri
nereden hesaplıyodun banada yollasana bakım
magnumsa işler değişir magnuma göre hesplayınca 1367 kcal oluyo bari 1 tane yeseydin kız o zaman güzelmişti bak
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 29.05.12 ] googleda kalorispeti diye de arayabilirsin eğer üye olursan her gün menülerini kaydeder hedef belirler sana verdiği kalori sınırını aşmazsın üye olmazsan da yemeklerinb kalorisine bakarsın ama onları kaydetmiyo o zaman
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?