Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

Sence en cok neyin faydasi oldu akkupunkturunmu ?

Önceden cokmu yiyordun ???

nayı nasıl anlamısımbende uctm gerıldım yıne dıger topıkte kusucam az kaldı

elma sırkesı mıdemı bulandıyoo cok hmde öööğğğğ

Sence en cok neyin faydasi oldu akkupunkturunmu ?

Önceden cokmu yiyordun ???

beslenme duzenım degıstı doktor bana lısteyı verınce dedımkı ben bunları yaptıktan sonra akupunkturun ne faydası var ki?

akupunktur tok tutuyor dedı...gercektende tok tutuyor

önceden cok yemıyordum benım tek kılo sebebım tatlıdır...sımdı o tatlı ıhtıyacımı meyveyle gecıstırmeyı ogrendım..reglı zamanım harıcınde tatlısız ıdare edebılıyorumki ben her gece yatmadan bır cıkolata yemezsem mahvolurdum bıraktım onu meselaen son ne zmn cıkolata yedıgımı hatırlamıyorum mesela

nayı nasıl anlamısımbende uctm gerıldım yıne dıger topıkte kusucam az kaldı

elma sırkesı mıdemı bulandıyoo cok hmde öööğğğğ

canım bende aynen oyle ama susup kenara cekıldıkce ortam daha kotuye gıdıyor
bılzer dogru bıldıgımız yolda yardıma devam canım herseye rağmen

elma sırkesı herseye alıstım ben :) az once arkadas aradı cım suyuda fecı zayıflatıyormus ay bıde onu ıceyım
dısarı cıkıp cım yolayım ben

inşallah yorulmamıstır
ben 2 yıl oldu evlenelı 1 düşük yaşadım sorun yok ama bebekte yok tek sorun kılocuklar ....
akısına bırak tabı korunmasanda bozma psikolojını
heyoo gitsin kilolar ben hayırlı olsun demişmiydim size
bu topik hem fitlik hemde bebiş getirsin inşallah sizlere...
nilay -birse...

hoşgeldın oli inşallah

hafta sonu tartılmaya gıttım veeeeeeeeeee 1 kılocuk daha vermışım
insülün direncini kırmışım takmadı o bileklerıme igneler falan şükür
o menülere 1 kg gittiyse bu hafta asılmalıyım diye düşünüyorum
çok mutluyum
hafta sonu asılmadım dıyete
dondurmaya dayanamıyorum yesemde tatmın etmıyo yedıgım süreklı dondurma düşünüyorum
bidakine pazartesı gunu gidecegim
nilayın düğün vardı oda gelmemış

çok iyi orlic süpersin tütütü maşallah diyeyim.
ben de hafta sonu kaçırdım biraz iki gün de çok çeşitli kahvaltı yaptım hepsini yazmak zor geliyo valla direk kalori veriyorum
cumartesi 1375kcal
pazar 1253kcal

aslında zor tuttum kendimi bu hafta sonu mutfaktan çıkmadım kekler poaçalar kurabiyeler.hafta içi ekmeği kısacam biraz öyle dengeleyeyim bari.

sabah;1 bardak ılık su
1 bardak cay
yarım dılım tam bugday ekmegı
peynır zeytın domates salatalık

öğlen;yarım tabak sebzelı bulgur pılavı
yogurt

aksam;ayrım tabak bulgur pılavı
yarım tabak kuru fasulye
cacık

aksam mısafırım vardı 2 tane tatlı kuru pasta

sabah;2tane kuru pasta(tatlı)

öğlen;yarım tabak tavuk pılav
1 parca kek:26:

aksam;ordöv tabağı(patates puresı acı ezme kahvaltılıklar zytınyaglı dolma)
yarım sınıtsel 3 kasık pılav salata
2 kasık pasta

dugunde fazla kacırdım vee bugun yıne detoks gunum:26::26:

sabah: 1 meyveli activia
öğle: 1 tbk karnıyarık, 1 tbk pilav, 1 kase cacık
akşam: 1 tbk taze fasulye, 2 dilim tam tahıllı ekmek,2 kaşık yoğurt,1 tane ev poaçası,1 ısırık un kurabiyesi,
ara: 2 adet hurma,2 ısırık muz

bu arada ev poaçası diye özellikle vurguladım.kalori olarak dışarıdan alınan poaçanın yarısı kadarmış.çok şaşırdım.dün yapınca dayanamadım 3 tane yedim baya açtım bide sonra çok üzüldüm araştırdım.dışarıdan aldığım 1,5 poaçaya denk geliyo (bu da az sayılmaz ama yinede motivasyonumu toparladı)

su kalorı ısınden anlamıyorum bı turlu

su 1 tbk pılav olmasaymıs zaten katnıyarık yeterınce yaglıartık bugun dengele bıraz daha hafıf seyler yemeye bak

sabah; 2 elma

öğlen;1 muz yarım kase çilek

akşam; 1tabak yagsz tuzsuz bol lımonlu kıvırcık salata

dun detoks gunumdu ama ben dayanamadm 1 kızartma kofte ama peceteyle yagını alabıldıgım kadar aldım 2 kasık ta pılav yedım gozum doysun dıye yedım ama pısman oldum:26:

gece de 2 kayısı,2 cılek yarım muz

snow bu detoksu yaparken nasıl dayanabiliyosun helal olsun valla benim mideme ekmek veya katı bişey girmezse kesinlikle dayanamam.
bu arada haklısın dün baya kaçırdım daha doğrusu haftasonundan beri, eee öle yemelerin sonu ne olacak bugün bi tartılayım dedim artıyı gördüm 90.3 çıktı.ben karbonhidrat ağırlıklı besleniyorum o yüzden oluyo.bu arada akupunktur pek de beni etkilemedi ya ben kendimi tuttuğum için çok yemiyorum.yaptıran bazı kişiler ben hiç acıkmıyorum yemeği unutuyorum falan demişler sizde öylemi? neyse en azından bana bi neden oldu,başlangıç oldu.güzel de oldu sizi tanıdım inşallah beraberce vercez bu kiloları.
bugün pikniğimiz var inşallah tutabilirim kendimi

gunaydın kızlar
sabah : 2 eti form ekmek
1 kib.kut.peynir

ögle : 3 kaşık kuru fasülye
4 5 yaşık yogurt

aksam : balık (bol) -salata

aksam sonrası : dondurma 2 tane yedim dayanamadıgım tek şey biliorum yememeliydim
(boğazım mahvolmuş zaten cezasını cekıyorum dondurmaya gözüm doymuyordu!!! ) oh olsun bana

menün çok güzel orlic dur sana hesaplıyım dün ne kadar kalori aldığını

snow senin aldığın kalori de hepsi dahil 567 kcal

kızlaaar çok az kalori alıyosunuz ben napmışım ya 1300-1400 kaloriler

Son düzenleme:
kocaman 2 magnum kuzu yaa 300 kal falandır biri
nereden hesaplıyodun banada yollasana bakım

magnumsa işler değişir magnuma göre hesplayınca 1367 kcal oluyo bari 1 tane yeseydin kız o zaman güzelmişti bak
Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori [ kalorisepeti 29.05.12 ] googleda kalorispeti diye de arayabilirsin eğer üye olursan her gün menülerini kaydeder hedef belirler sana verdiği kalori sınırını aşmazsın üye olmazsan da yemeklerinb kalorisine bakarsın ama onları kaydetmiyo o zaman

2 gun detoks yaparım artık napım
boğazımda agrıyo artık yıyememde
teşk.link için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…