Snowflake ve Arkadaşlarının Birlikte Zayıflama Deneyimleri

ben bı goz attım ama pek anlamaıdm kapattım

bu gunku menun benden 10 puan aldı

sabah;1 kandıl sımıdı:26:

öğlen;1 tabak kıymalı tarhana corbası(ekmeksız)

akşam,1 bıber dolması
3 kasık makarna yogurt

aksam kınamız vardı bır avuc cerez meyve suyu

ilk etapta öyle birşey yapmadılar ama benım dr um insülün dengem cok yüksek oldugu için onu kırmak için verdıgım kiloları tartıya yansıtmak için (çunku ıcerden yağ yakıyorum) bugun göberime bileklerıme ve el bileklerıme iğne takıp masaj yapıcak ama ben 3. haftadayım seninki neden ilk hafta böyle bişe yaptı anlamadım
bu hafta bana yapcak ya dr ondan yapmışlar ilk hafta arkadaşa

sabah: 2 eti form ekmek
1 kib kutusu peynir
2 zeytın

ögle : haşlanmıs tavuk salata
5-6 kuru kayısı

aksam : 1 haşlanmış yumurta -salata
4 5 yeşil zeytin
şekersiz çay 5 bardak (aksam boyu)

cnımm bır tutam kıraz sapını 2 bardak suda bır tasım kaynat...demlensın.1 bardak sabah ac karnına 1 bardak aksam aç karnınaher sabahbu sekılde

sağol balım bır kac gun ıceyım kefır aldım bu arada ve cok tok tutuyor besleyıcıde
tel taktırdım ya dısler ıcn bol bol calsıyum ıceren seyler ıcıcem
zayflatma ozellıgınden dolayıda kefır tavsıye ederım kızlar

Kefir zayiflatiyormu kizlar gercekden ? nekadar icmek gerekio zayiflamak icin ? ben icitm bi ara ama hic fark ettmedi

Akupunktur yapanlar kac kilo veridniz ? Ve kaca paraya yapilio bu akupunktur `?

iç balım iç

kefır neydı kıı
tadı nasıl hıc duymadım desem

takıldı dıslerın hee hadı tellı turnam gezın dur

Kefir zayiflatiyormu kizlar gercekden ? nekadar icmek gerekio zayiflamak icin ? ben icitm bi ara ama hic fark ettmedi

benım 3. haftam 5 kılo verdım ılk seansı 50 tl dıger seanslar 20 tl verıyorum ben...her hafta gıdılıyor

iç balım iç

kefır neydı kıı
tadı nasıl hıc duymadım desem

takıldı dıslerın hee hadı tellı turnam gezın dur

gülme 3 kg kıraz almıstım bo lbol bu hafta tuketıcem dıye
doktor elınle cekırdegı cıkar oyle ye dedı oyle nasıl yerım ya
ama en guzel yanı cıps kuruemıs ekmek bır suru sey saydı yeme sakın dedı
tele zarar verıyor ya oh bu sayede ıstesemde fazla bırsey yıyemem

kefır netten arastır balım ıtımattan ben aldım 1 lt 3 tl ayran tadında cok begendım ben
esıme arkadası mayasını verıcek hakıkı evde yapayım dıye
ıstersen bana gelınce sanada verırrım
ımza tellı turnadan telsız turnaya

son soru kac dk demlıcem :) sımdı hazırlayıp ıceyım bı bardak kıraz sapını

Son düzenleme:

bagırsaları calıstırıyor hele spor yapan bırı ıcın cok ıyı bır besın kaynağı
hıc bır urun tek basına zayıflatmaz yanında dıkkatlı yemekte gerekıyor
ben tesaduf bu hafta aldım kullandım tok tutucu ozellıgnı ozellıkle gozlemledım ..
ve mıde yanması vardı 5 dk sonra gectı ...

ben bı goz attım ama pek anlamaıdm kapattım

bu gunku menun benden 10 puan aldı

teşekkür ederim şu anlattığın kiraz sapına ben de başlıcam.bi de benim bağısaklarım biraz sorunlu onun için doğadan form mısır püsküllü olanını kullanıyom gün aşırı.mısır pükülünün de kiraz sapı gibi ödem attırdığını duydum.benim gibi sorununuz varsa tavsiye ederim

heyoo gitsin kilolar ben hayırlı olsun demişmiydim size
bu topik hem fitlik hemde bebiş getirsin inşallah sizlere...
nilay -birse...

menün çok güzel orlic oruçtan sonra yormamışsın miğdeni.
bu arada sizler ne kadardır evlisiniz ne zamandır çocuk istiyosunuz? ben evleneli tam 1,5 yıl oldu.ama bazı sorunlarımız vardı,çocuk için 3 ay diyebilirim.ama ben ağustos ayına kadar hedef koydum kendime 80 kg o kiloya düşene kadar korunmayı düşünüyorum.tabi diyeti bırakmıcam ama en azından 80e düşeim diyorum.sonra akışına bırakırım gerçi emin değilim ha deyince olmadığını öğrendim.:44:

Son düzenleme:
oyy kyamam sana bır sure ıdare edıceksın artıkbenım kaynımda ekmeklerı mınık mınık yapıp ole yıyo

aa ayran tadında demek esıme aldıttırım barrii

aa ben sna mı gelıcemne zaman gelıcekmısım kıhavalar ısınsın yıne sogudu hırkayla oturuyorum wallagoruselım kusum

5 dk demle cnm ıstersen lımon da sıkabılırsın ıcne ben ıyıce ılıtıp bı dıkıste hupletıyorum

bendede vardı aynı sorun ama su 3 haftadır duzene gırdı saglıklı beslendıgımden sanırım doktor bana sadece form caylardan yesıl cay ıcebılırsın dedı baska bırsey ıcme dedı...mısır puskulunu annem uyguluyor...doktor bana gecen hafta gul cayı verdı ıcemedım cok gul kokuyodu

süpermis ya kilo akupunktur ve ?
baska ne uygulandin ?

kahvaltımı cok guzel yaptım beyaz ekmek yasak

öğleni meyve ıle gecıstrdım sınırsız meyve

aksamları da bır porsyon yedım hep

tatlı ıhtıyaclarımı meyve ıle gıderdım...

normalde cok hareketsızım bıraz hareketlendırdım kendımı her gun hıc olmadı yarım saat yuruyus yapmaya ozen gosterdım...hepsı bu...

ben ekımde 4 yıllık evlı olucam ve 8 aydır cocuk ıstıyoruz dıyebılırım...ben de korunmayı dusundum ama baktım korunmayınca da beklıyoruz bebişi en ıyısı korunmamakne zaman gelırse bebişim gobusumun ıcı musaıt

ben doktora sordum hamıle lıkte devam edebılıyormusuyuz fln dedım hamıle bır ınsanı zayıflatamayız dedıama gelırsın ben sana lıste hazırlarım saglıklı beslenırsın fln demıstı

kefır bana gelınce sana verırım demek ıstedım
ama tabıkı buyur gel basım ustune :)
kayınpedr kaynana gelsın gıtsın ınsallah bulusucaz lamı cimi yok bu soz kendıme :)
lımon suyu dıyınce aklıma geldı elma sırkemde bıttı alayım aktardan hakıkı alıyorum salatayada sabah ıctıgım suyada ondan koyuyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…