- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
kızlar yazdığım siteye baktınız mı? kalorisepeti ben birkaç gündür oraya giriyorum yediklerimi ve hemen her şeyin kalorisi var. çok güzel kontrol mekanizması oluyo.mesela az yedim dediğim gün, yiyecekten saymadığımyoğurt olsun, meyve olsun yada içtiğim bi ayran toplamda ne kadar kalori etmiş olduğunu görüyorum.şunu yiyeceğime şu kadar yemek yiyebilirdim diyorum.bazen çok yedim diye hayıflandığım şeylerin o kadar da çok olmadığını görüyorum falan..sizde bi bakın benim için cidden iyi oldu.
bugün çok güzel yedim en güzeli ne yediğimi biliyom.bu haftaki amacım zaten şu verdiğim kiloda kalmak ekstra vermesem de olur yeter ki almıyım.
bugünkü menüm:
sabah: 1 meyveli activia
öğlen: yarım kase çorba,1 porsiyon inegöl köfte,3 kaşık bulgur pilavı,1/2 porsiyon salata, 2-3 çatal ezme,2-3 çatal yoğurtlu semizotu,1 parça pide (çok fazla görünüyo ama kalori olarak tam sınırda ve bunu akşamla dengelicem)
akşam: 1 orta boy ızgara balık, salata, 1 dilim ekmek
bu arada iradelihaftasonları dilerim herkese özellikle de kendime.
ilk etapta öyle birşey yapmadılar ama benım dr um insülün dengem cok yüksek oldugu için onu kırmak için verdıgım kiloları tartıya yansıtmak için (çunku ıcerden yağ yakıyorum) bugun göberime bileklerıme ve el bileklerıme iğne takıp masaj yapıcak ama ben 3. haftadayım seninki neden ilk hafta böyle bişe yaptı anlamadımkizlar bu akapunktur nasil oluyor kulaginizami takiyorlar bende bebek askiyla yananlardanim doktor kilo vermen lazim dedi ben gecen yil bi arkadasla gittim burda akapunktur yapan bi yere ama igneyi heryere batiriyordu bacaklara gobege sonrada masaj yapiyordu ben kendimi hiç rahat hissetmedim bidahada gitmedim
mrb canım daa o nasıl bırseymıs kibana sadece kulaklarıma mınık bantlar ıcınde tohum yapıstırıyor tek yaptıgı ıslem bu...yemem gerekenler yememem gerekenler bunları belırtıyor ve haftalık kontrollere gıdıp o bantları yenılıyor...oyle gobekten fln ıgne batırmıyor...bulundugun yerdekı merkezlere bır bak ıstersen...
ben tavsıye ederım canım bu ayı 6 kg ıle kapatıcam ınsallahkadın dogum doktorum bıle fark ettı kılo verdıgımı boyle devam et dedi
cnımm bır tutam kıraz sapını 2 bardak suda bır tasım kaynat...demlensın.1 bardak sabah ac karnına 1 bardak aksam aç karnınaher sabahbu sekılde
sağol balım bır kac gun ıceyım kefır aldım bu arada ve cok tok tutuyor besleyıcıde
tel taktırdım ya dısler ıcn bol bol calsıyum ıceren seyler ıcıcem
zayflatma ozellıgınden dolayıda kefır tavsıye ederım kızlar
Kefir zayiflatiyormu kizlar gercekden ? nekadar icmek gerekio zayiflamak icin ? ben icitm bi ara ama hic fark ettmedi
Akupunktur yapanlar kac kilo veridniz ? Ve kaca paraya yapilio bu akupunktur `?
iç balım iç
kefır neydı kıı
tadı nasıl hıc duymadım desem
takıldı dıslerın hee hadı tellı turnam gezın dur
Kefir zayiflatiyormu kizlar gercekden ? nekadar icmek gerekio zayiflamak icin ? ben icitm bi ara ama hic fark ettmedi
Akupunktur yapanlar kac kilo veridniz ? Ve kaca paraya yapilio bu akupunktur `?
ben bı goz attım ama pek anlamaıdm kapattım
bu gunku menun benden 10 puan aldı
benım 3. haftam 5 kılo verdım ılk seansı 50 tl dıger seanslar 20 tl verıyorum ben...her hafta gıdılıyor
sabah: 2 eti form ekmek
1 kib kutusu peynir
2 zeytın
ögle : haşlanmıs tavuk salata
5-6 kuru kayısı
aksam : 1 haşlanmış yumurta -salata
4 5 yeşil zeytin
şekersiz çay 5 bardak (aksam boyu)
gülme3 kg kıraz almıstım bo lbol bu hafta tuketıcem dıye
doktor elınle cekırdegı cıkar oyle ye dedı oyle nasıl yerım ya
ama en guzel yanı cıps kuruemıs ekmek bır suru sey saydı yeme sakın dedı
tele zarar verıyor ya oh bu sayede ıstesemde fazla bırsey yıyemem
kefır netten arastır balım ıtımattan ben aldım 1 lt 3 tl ayran tadında cok begendım ben
esıme arkadası mayasını verıcek hakıkı evde yapayım dıye
ıstersen bana gelınce sanada verırrım
ımza tellı turnadan telsız turnaya
son soru kac dk demlıcem :) sımdı hazırlayıp ıceyım bı bardak kıraz sapını
teşekkür ederimşu anlattığın kiraz sapına ben de başlıcam.bi de benim bağısaklarım biraz sorunlu onun için doğadan form mısır püsküllü olanını kullanıyom gün aşırı.mısır pükülünün de kiraz sapı gibi ödem attırdığını duydum.benim gibi sorununuz varsa tavsiye ederim
süpermis ya kilo akupunktur ve ?
baska ne uygulandin ?
heyoo gitsin kilolar ben hayırlı olsun demişmiydim size
bu topik hem fitlik hemde bebiş getirsin inşallah sizlere...
nilay -birse...
menün çok güzel orlic oruçtan sonra yormamışsın miğdeni.
bu arada sizler ne kadardır evlisiniz ne zamandır çocuk istiyosunuz? ben evleneli tam 1,5 yıl oldu.ama bazı sorunlarımız vardı,çocuk için 3 ay diyebilirim.ama ben ağustos ayına kadar hedef koydum kendime 80 kg o kiloya düşene kadar korunmayı düşünüyorum.tabi diyeti bırakmıcam ama en azından 80e düşeim diyorum.sonra akışına bırakırım gerçi emin değilim ha deyince olmadığını öğrendim.:44:
oyy kyamam sana bır sure ıdare edıceksın artık benım kaynımda ekmeklerı mınık mınık yapıp ole yıyo
aa ayran tadında demek esıme aldıttırım barrii
aa ben sna mı gelıcemne zaman gelıcekmısım kı havalar ısınsın yıne sogudu hırkayla oturuyorum walla goruselım kusum
5 dk demle cnm ıstersen lımon da sıkabılırsın ıcne ben ıyıce ılıtıp bı dıkıste hupletıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?