Sobalı ev

Meryemdss

Üye
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2016
486
214
23
36
Kızlar canım cok sıkkın suan sobalı evde oturuyorum soğuklar cıktı malum bıkac gundur elektrik li sobayı kullanıyordum 2.5 aylık oglum var kayınpederım köyden geldı bugun gürül gürül yaktı sobayı bebegim suan zıbınla bu sıcak degısklıgı yavrumu hasta edecek dıe cok korkuyorum ya (onlar sıcağa cok alışkın bu kıs nasıl yapacam bilemiyorum bebegın oldugu ortam aynı ısıda kalması lazım genelde oyle diyorum bısy olmaz deyıp duruyorlar

Bir mi yaşıyorsunuz? Doğalgaz aslında çok pahalı değil eğer ısı yalıtımı olursa. Yani soba gerçekten eziyet neden hala soba?

Oda sürekli sıcak olacaksa sorun yok. Ama bi soğuk bi sıcak ve bu sıcağa göre üstü değişmezse sorun

Bir mi yaşıyorsunuz? Doğalgaz aslında çok pahalı değil eğer ısı yalıtımı olursa. Yani soba gerçekten eziyet neden hala soba?

Turkiyenin her yerinde dogal gaz yok.antalya ya da daha gecen kis geldi.bu kis balikesir ilcelerine gelcek gibi mesela.
Herkesin maddiyatida bir degil.kaloriferli evler de pahali olabilir.
Herkes konforlu evin hayalini kurar.
Bundan olabilirmi acaba.

Aslinda suan diger odalarin kapilarida acik durabilir.
Antalya yaziyor yasadiginiz sehire.eger ordaysaniz daha iliman oralar.
Tum evi isitabilirsiniz o zmnda bebek icin sorun olmaz.ama tek oda icin daha bu havalarda fazla sicak herkesi bunaltir.

derece al büyükçe olsun duvara as ve sıcaklık bu derecede sabit kalcak diye emrivaki yap derim, ya hasta olursa dedesinin keyfi için, bi kaç kat giyiniversin sıcak seviyorsa yani nolcak

Canım
Canım ev cok eskı yapım ve kıra ama ıste maddiyat tan dolayı vıkamadık baska eve

derece al büyükçe olsun duvara as ve sıcaklık bu derecede sabit kalcak diye emrivaki yap derim, ya hasta olursa dedesinin keyfi için, bi kaç kat giyiniversin sıcak seviyorsa yani nolcak
Zaten tepkilerini merak ediyordum heooaklımdaydı bu kıs nasıl olcak dıe aklıma gelen başıma geldi

Gürül gürül soba yanan sıcak evi bende severim.
Bebeği kalın giydirmeyin sıcak odada dursun bence. Diğer odalardada üşüyebilir.

Aslinda suan diger odalarin kapilarida acik durabilir.
Antalya yaziyor yasadiginiz sehire.eger ordaysaniz daha iliman oralar.
Tum evi isitabilirsiniz o zmnda bebek icin sorun olmaz.ama tek oda icin daha bu havalarda fazla sicak herkesi bunaltir.
Ev cok buyuk canım ve bıcımsız odalar birbirine uzak salon cok buyuk kucuk olsa ev yapabilirdim oyle

Zaten tepkilerini merak ediyordum heooaklımdaydı bu kıs nasıl olcak dıe aklıma gelen başıma geldi

ya aslına bakarsan elektrikli soba hiç sağlıklı değil başka çare yoksa normal kömür sobası elektrikliden sağlıklı olur bence ama onda da sıcaklığı dengelemek zor, bi sıcak olur bi soğuk hastalık sebebi, bence gece yakmamaya çalışın

Son düzenleme:
Antalya da mısınız?
Burada soba yanmıyor daha.

Başka bir odaya soba kurun madem yada klima taktirin orda oturun siz

Turkiyenin her yerinde dogal gaz yok.antalya ya da daha gecen kis geldi.bu kis balikesir ilcelerine gelcek gibi mesela.
Herkesin maddiyatida bir degil.kaloriferli evler de pahali olabilir.
Herkes konforlu evin hayalini kurar.
Bundan olabilirmi acaba.

Valla yıllık kömüre verilen parayla doğalgaz halledilebilir ben zaten maddiyatı sormadım nedenini sordum kendisi de insanca medenice açıklamasını aşşağıda yaptı, size sorsam cevap verirdiniz?!

Canım

Canım ev cok eskı yapım ve kıra ama ıste maddiyat tan dolayı vıkamadık baska eve
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Siz bebeğinizi sobalı odadan çıkarmayın mecbur yapacak başka bir şey yok.
Allah kolaylık versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…