Bir mi yaşıyorsunuz? Doğalgaz aslında çok pahalı değil eğer ısı yalıtımı olursa. Yani soba gerçekten eziyet neden hala soba?
Bir yasıyorum canım yavruma ılk kışımız zor gececek malesefGidecek mi kp
Kızlar canım cok sıkkın suan sobalı evde oturuyorum soğuklar cıktı malum bıkac gundur elektrik li sobayı kullanıyordum 2.5 aylık oglum var kayınpederım köyden geldı bugun gürül gürül yaktı sobayı bebegim suan zıbınla bu sıcak degısklıgı yavrumu hasta edecek dıe cok korkuyorum ya(onlar sıcağa cok alışkın bu kıs nasıl yapacam bilemiyorum bebegın oldugu ortam aynı ısıda kalması lazım genelde oyle diyorum bısy olmaz deyıp duruyorlar
CanımBir mi yaşıyorsunuz? Doğalgaz aslında çok pahalı değil eğer ısı yalıtımı olursa. Yani soba gerçekten eziyet neden hala soba?
Canım ev cok eskı yapım ve kıra ama ıste maddiyat tan dolayı vıkamadık baska eveBir mi yaşıyorsunuz? Doğalgaz aslında çok pahalı değil eğer ısı yalıtımı olursa. Yani soba gerçekten eziyet neden hala soba?
Zaten tepkilerini merak ediyordum heooaklımdaydı bu kıs nasıl olcak dıe aklıma gelen başıma geldiderece al büyükçe olsun duvara as ve sıcaklık bu derecede sabit kalcak diye emrivaki yap derim, ya hasta olursa dedesinin keyfi için, bi kaç kat giyiniversin sıcak seviyorsa yani nolcak
Ev cok buyuk canım ve bıcımsız odalar birbirine uzak salon cok buyuk kucuk olsa ev yapabilirdim oyleAslinda suan diger odalarin kapilarida acik durabilir.
Antalya yaziyor yasadiginiz sehire.eger ordaysaniz daha iliman oralar.
Tum evi isitabilirsiniz o zmnda bebek icin sorun olmaz.ama tek oda icin daha bu havalarda fazla sicak herkesi bunaltir.
Zaten tepkilerini merak ediyordum heooaklımdaydı bu kıs nasıl olcak dıe aklıma gelen başıma geldi
Bısy derler kesın ya soba duruken ayrı odada niye duruyorsun bu seferde tartıs hergunortam aşırı sıcak oluyorsa diğer odada elektirikli sobayı kullanıp bebeğinizle birlikte orada vakit geçirin.
Turkiyenin her yerinde dogal gaz yok.antalya ya da daha gecen kis geldi.bu kis balikesir ilcelerine gelcek gibi mesela.
Herkesin maddiyatida bir degil.kaloriferli evler de pahali olabilir.
Herkes konforlu evin hayalini kurar.
Bundan olabilirmi acaba.
İnşallah hakkınızda hayırlısı olur. Siz bebeğinizi sobalı odadan çıkarmayın mecbur yapacak başka bir şey yok.Canım
Canım ev cok eskı yapım ve kıra ama ıste maddiyat tan dolayı vıkamadık baska eve
Evet işte başka odaya soba kurunEv cok buyuk canım ve bıcımsız odalar birbirine uzak salon cok buyuk kucuk olsa ev yapabilirdim oyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?