Sobalı ev

Çok ilginç ben her yerde var sanıyorum.. Bizim köyümüzde bile var yıllardır. Demekki daha hiç gelişememişiz maalesef.
Evet maalesef ülkemiz gelişmedi hergün elektrik kesiliyor burada ki büyükşehir olduk aslında 4 yıldır bulunduğum semtte sokaklar kazılıyor tam bir rezalet anlatacak çok şey varda işte

Çok dikkat etmem lazım hasta etmekten cok korkuyorum daha cok ufak zaten Bı sefer Bı hafta kaldık hastanede bünyesi zayıf Bı cocuk
Odanızda baca varsa odaya kurun bence çift soba kuranlar var,kışın elektrik kesintisi olsa odanız yine buz gibi olur,maddi olarak nasılsınız bilmiyorum ama havalar dahada soğuyunca elektrik faturası ilede başedilmez bence soba sizin için daha iyi olur.

Çok ilginç ben her yerde var sanıyorum.. Bizim köyümüzde bile var yıllardır. Demekki daha hiç gelişememişiz maalesef.
Mersinede 3 sene oldu biz bağlatalı mesela tabi bilemiyorum ama daha tam gelmeyen ilçeleri bile vardır akdenize yeni yeni geliyor.

Evet maalesef ülkemiz gelişmedi hergün elektrik kesiliyor burada ki büyükşehir olduk aslında 4 yıldır bulunduğum semtte sokaklar kazılıyor tam bir rezalet anlatacak çok şey varda işte
Benim bulundugum yeri anlattin kismende olsa.bizimde burda cok fazla su kesintisi olur.sokaklar kostebek cukurundan beter.
Buyuk sehir olmanin faydalari.yeni duzenleme yapiliyormus sozde ama insanlarda cileden cikiyor haliyle.

Sobali yerden baska odaya gecerken.hirka giyip gecerdik biz hep. Bebegede oyle yaparsin. Battaniye yelek tasirsin yaninda. Ama sicak insani daha cabuk hasta eder, orasida ayri.

Sobali yerden baska odaya gecerken.hirka giyip gecerdik biz hep. Bebegede oyle yaparsin. Battaniye yelek tasirsin yaninda. Ama sicak insani daha cabuk hasta eder, orasida ayri.
Ondan korkuyorum zaten soba Bı yardımı gürül gürül yaniyo resmen

çoğumuz sobalı evde büyüdük ama hem soba hem tek odada 2 aile kalabalık çok zor olur, kapı sürekli kapalı kalacağı için odadaki birinin mikrobu direk bebeğe geçer, ayrıca yatmaya odanıza geçtiğinizde anı ısı değişimi sorun yaratır. yani havalar iyice soğumadan siz yatak odanızı ısıtmanın bir yolunu bulun ve sabit bir ısıda orada vakit geçirin.

Bu evde en az iki soba mı yanacak o zaman? O da çok zor. Bebeğin alışacağını düşünüyorum. Bizler de sobalı evlerde büyüdük.

bu ıhtımallerıde dusunuyorum klimaya yada elektrik lı sobaya malesef maddı gucumız yetmez

Gece çok tehlikeli soba zehirlenmeleri gece sobaların yakılmasından dolayı oluyor hep.
yakmamaya çalışın dicektim yanlış yazmışım galiba düzelttim, tabii dediğin durumda var da ben daha çok başka sebeplerden demiştim
serinde uyku daha sağlıklı ve soba yanar haldeyken sıcaklık iner çıkar sürekli kontrol etmek gerekir ama hiç yanmasa sıcaklığın ne olacağını kestirip ona göre örtü kullanırsın
bi de 14 yıl önce falan sobalı evde kalmıştık kısa bi süre ve sıfır evdi, gecenin bi vakti bacanın dibi yanmaya başladı neden olduğunu hiç bilmiyorum, yani ben alevlerin ışığına uyanmasam belki de burda değildim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…