sobalı evde ev işi yapmanın zorluğu :(

mutfağım küçük diosun elektirikli sobayı 10 dk çalıştırsan soğuk kırılır en azından işini görürsün yoksa hasta olursun bebişine kim bakacak ozaman :2:

haklısın canım buralarda kimsem yok
gerçekten hastalansam kimse ilgilenemez
kendimden geçtim çocuk ortada kalır :(

elektrikli sobam var ama fatura kabarık gelir diye kıymadım kullanmaya
bahsettiğin iki ürün gerçekten az yakıyorsa uzun vadede düşünülebilir
hemen inceleyeceğim teşekkür ederim[/QUOT

Canım faturayı cok da dusunme bence .. faturam az gelsin derken soguktan hasta olup doktor parası mı yapacaksn onu? bızım evde 3 elektrk sobası sürekli yanar arkadasımla kalıyorum . Ayrıca elektrklı battanıyemıde takarım. Ben mersin de yasıyorum bide düşün yani.. Faturadan önce kendini en önemlisi de çocugunu düşün bence

biz de sobalı evde oturuyoruz ama asırı soğuk banyo tuvalet işkence gibi:( gecen gün de lavabolarımız tastı mutfak taştı yağlı sular evin içine girdi!! bugün kaloriferli ev bulduk haftaya cıkıyoruz! Allah herkese nasip etsin cok zor gercekten soba! güzellikleride var ama, özlüycem onları,kestane özellikle:(

canım gerçekten çok sıkıntı yaşamışsınız :(
Rabbim kolaylık versin
İnşallah yeni evinizde rahat edersiniz
Soba güzel elbette ama eziyeti çok gerçekten

Ah canım. Cok üzüldüm inanin.
Ben sobali evde düzen yazınca açıldı bu portal. Ne çare bulacaksam sanki.
Aynı dertten muzdaribim.
Kocaman evimde bir odada hapis yaşamak. Ikinci kat.
Bir sürü vs.üzerinde sayfalarca yazabilecegim dertli yasam. Komur ,kurum ,kül ,bulaşık, fazla sıcak ,soguk odalar, banyo etmek,ders çalışmak, ayni odada yatmak ,yatak kurmak ... ay iki örnek göstereyim dedim o bile bitmiyor
Bu yazılanların üzerinden epey geçmiş.2017 -2018 ve ben ...perisanlardayim.
Nasıl noktalayalım? Şükür le... Rabbim betetibden korusun.sağlık versin. Halimize şükür diyelim. Peki. ..

Valla doğalgazlı evdeyim ona rağmen bile üşenip yapmayıp erteliyorum ev temizliğini.
Titizse titiz bu kadar paralamayın kendinizi çocuğunuz ilgi bekliyor. Bunu açıkça anlatın eşinize bu kadar ufak bir çocuk varken ev işlerine değil çocuğa önem verip ilgi göstermeliyim demeniz gerek bence. Ev işleri beklesin buz gibi suda eller mahfolur :(

Valla doğalgazlı evdeyim ona rağmen bile üşenip yapmayıp erteliyorum ev temizliğini.
Titizse titiz bu kadar paralamayın kendinizi çocuğunuz ilgi bekliyor. Bunu açıkça anlatın eşinize bu kadar ufak bir çocuk varken ev işlerine değil çocuğa önem verip ilgi göstermeliyim demeniz gerek bence. Ev işleri beklesin buz gibi suda eller mahfolur :KK43:

Titizse titiz bu kadar paralamayın kendinizi çocuğunuz ilgi bekliyor. Bunu açıkça anlatın eşinize bu kadar ufak bir çocuk varken ev işlerine değil çocuğa önem verip ilgi göstermeliyim demeniz gerek bence. Ev işleri beklesin buz gibi suda eller mahfolur :KK43:
Burası Erzurum Horasan. Doğal gaz yok bile!

O halini düşünebiliyorum. Çok zorrr. Diğer odaları kullanmıyorsan kapıyı kapat. Kapının altına sünger tarzı bişeyler sıkıştır hava gelmesin diye. Odada sobanı yak. Suyu ısıt bulaşıkları iki dakka yıka koş sobaya. Ama şimdi soğuk olunca o sobanın yanması da çokk keyifli yaa

Kuzum oncelikle bulasik icin kalin eldivenler var onlardan soguk sicak pek etkilemez ,kizinada kalin bir hirka ayarla odadan cikarken hemen giysin sicak odaya girerken cikarsin iyice tembihle bu sicaklik degisiminde baya yardimci olur simdilik aklima bunlar geldi

bence mutfağa kesinlikle küçük bir ısıtıcı almalısın. ayda 100 tl yakacak diyelim, değmez mi , ki o kadar bile yakmaz tabikide.

Titiz temiz eşine çok sinir oldum. Saçmalıyor resmen.
Evinizin altı üstü açık mı ara kat olsa o kadar soğuk olmaz heralde.
Daha iyi bi eve taşınma imkanınız var mı?
İkinci çocuğun hiç sırası değil bence.

Konu taaa ne zamandan açılmış

Back
X