Sobalı evde kaynanamın inadı

evdeyim

Üye
Kayıtlı Üye
25 Ocak 2013
50
0
16
Ordu
Eşim ayrı eve çıkmıyor bu evde yaşamaya devam. Bu ev sobalı ve soba kv nin yattığı odada yanıyor eşim oğlum ve ben soğuk odada yatıyoruz geçen kış sorun yaşadık kaynanamla kavga ettim biz yatalım çocoğu soğuk yerde yatırmayalım diye ama inat etti o yattı bu kış yine aynı olacak eşim annesine kıyamıyor yatsın ne olacak diyor ama hep hasta olan hastanelik olan biz oluyoruz bu kış eşimi bırakıp oğlumla birlikte kvnin yattığı odada yatsam nasıl olur sizce doğru olur mu?

olur bence
ki$in gunune donarsiniz soguk odada
kp yok anladigim kadariyla
e$în tek ba$ina ü$üsunde gorsun anyayi konyayi

Benim kv lerinde evi sobalı ,dış yalıtım felan yok ,ziyarete gidince ,kalmak zorunda kalınca kışın resmen donuyoruz ve sobalı oda dışında bir yer kullanmıyoruz ve aynı odada hep beraber yatıyoruz,kv ,görümceler,çocuklar eşim ve biz tabii herkesin yatağı ayrı ve bütün oda çekyatlar ve yer yataklarıyla beraber basacak yer yok o derece ama yinede kışın başka odada yatmam yatamam ,çocuklarımıda yatırmam ,siz çocuğunuz ve eşinizde yatabilirsiniz bence ,sevgiler......

Sobanız kayınvalidenizin yatak odasında mı kuruyorsunuz eger oraya kuruyorsanız her sene bu sene değişiklik yaparak eger oturma odanızda yada salonunuzda baca oraya kurun sobayı o zaman sizde rahat edersiniz.Anladıgım kadarı ile bir tek kayınvalidenizin odası ısınıyor ya diğer odalar nasıl ısınıyor.

gidin bi tane daha soba alın yakın sıcacık yatın oh mis gibi. neden kocadan ayrı yatacan.veya çocuğu kaynananın yanına gönder kocacığa sarıl yat.:52: yok oda olmaz dersen kaynanayı at sobalı odayı kap.şaka bir yana çocuk zatürre olur alllah korusun .bak en iyisi soba kur odana canım.

bence canım çocuğu ver kaynanaya kocanla yat uyu oda çocukla uğraşsın bi daha yatmaz orda :9: bu arada çocuğun küçükmü kaç yaşında.

Bir sobada kendi odanıza kurun.neden eşinizden ayrı yatacaksınız
Kocanız alışır sonrada o sizle yatmamaya başlar (Alışkanlı yapar)

soba kur bence küçük çocuğun olduğu evde tek soba olur mu hiç hem kocandan da ayrı yatma

Yani çareler tükenmez arkadaşım. Soba kur olmadı sürekli ısıtıcı yansın. Çocuğunun sağlığından kıymetli mi yahu

Çözüm üretmek daha mantıklı,eşinle neden ayrı yatacaksın ki,değmez...
Elektrikli battaniye...
Elektrikli soba...
Klima...

ufo alsan yattığınız odaya nasıl olur.eşiniz ayrı eve çıkmıyorsa en azından akşamdan akşama ufoyu yakarsın sıcacık yapıyor oodayı..

O odaya soba kurma şansınız yok mu, tek sorun soba ise ayrı eve çıkmamıza gerek yok kiraya vereceğiniz parayla elektrikli soba alın yatmadan 1 saat önce yakın oda isinmis olur.

bu soba yanmayan odaların soğunu iyi bilirim
siz nasıl o sağukta yatabiliyorsunuz?
arkadaşım kocanı ikna et bi sobada siz alın kurun odanıza
yazık günah o çocuk hep hastalıkla mı geçirecek koca kışı

Isitilmayan odada cocuk uyutulur mu?
Bunun karı var sogugu var.olacak is degil.alin bir soba aksamdan aksama yakin yatin odanizda.cozum cok da sizde dusunce yok.bebegi hasta etceeniz be ya

Bencede elektrikli isiticilardan alin,soba kurma ihtimaliniz yoksa.hasta olup hastanelere para odicenize,sobayi yakin elektrik faturasina odeyin parayi.oglunuzada gunah.

Zaten odayı ufo ile ısıtıyorum o da olmasa hep soğuk oluyor ama onuda kapatınca tekrar soğuyor oda eşim yakmama bişey demiyor ama kv sürekli söyleniyor fatura çok geliyor diye

Back
X