Tatlı Tarifi Şöbiyet (Yayla Yogurt Sponsorlugunda)

Merhaba, ne kadar zahmetli ve bir o kadar da güzel bir tatlı yapmışsınız böyle. Kıyır kıyır, çıtır çıtır olduğu, cam ekrandan bile anlaşılabiliyor. Çok ama çok güzel olmuş. Hiç evde yapılmış gibi görünmüyor. Gerçekten - bu tatlıları çok iyi yapan yerlerden- birinden alınmış gibi duruyor. Ellerinize sağlık. Çok ama çok güzel. Kesinlikle ben bile denemek isterim evde yapmayı. Bu yarışmanın en güzel taraflarından biri de bu zaten. Tüm yarışmacı arkadaşlar gibi, size de paylaşımınız ve tariflerinizle koyduğunuz katkılar için teşekkürler. Müthiş görünüyor her şeyiyle.

Guzel yorumunuz icin cok tesekkur ederim
Yapmasi cok kolay biraz zaman uzun suruyor o kadar :)
Denemenizi tavsiye ederim guzel bir tatli gercekten..
Evet katkisi olan tum arkadaslara tskler tekrar..
Paylasmak ve guzel yorumlar almak ne olursa olsun en guzeli diye dusunuyorum...

Rica ederim. Hem estağfurullah. Ben bu yarışma başladığı zamandan beri gerçekten, sadece buraya aşama aşama fotoğraflanıp paylaşılması bakımından bile herkesi çok çok taktir ediyor ve tebrik ediyorum. Sadece bu açıdan bile, paylaşılanların anlamı ve verilen emek çok önemli diye düşünüyorum. O nedenle, son satırdaki yorumunuza içten inanıyorum. Çünkü, aksi olsa; siz de dahil olmak üzere tüm yarışmacı arkadaşlar ve forum içinde muhtelif konularda paylaşımlarda bulunan tüm arkadaşların hiç birisinin uğraşıp buraya bir şeyler ekleyeceğini sanmıyorum. Bu vesileyle (sizlerin emekleri ve uğraşları yanında çok az ve küçük kalıyor ama) paylaşımlar ve katkılar nedeniyle bir kez daha canı gönülden teşekkürler ve ellerinize, emeklerinize yüreklerinize sağlık diyorum kendi adıma. Sevgimle

Cok tesekkur ederim guzel dusuncelerinizden dolayi ben de size...

ellerınıze saglık .tatlı yemesını sevmıyorum ama yapmasını sevıyorum..allah kalbıme gore verdı valla artık ben yaparım esım yer o da ev yapımı tatlıları cok sevıyor .sobıyetı hıc denemedm acaba arasında krema pısınce ne durum da oluyo

Biraz geç oldu ama Kusura bakmayın
Tşk ederim..
Arasındaki kreması yine aynı kalıyor

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…