Tatlı Tarifi Şöbiyet (Yayla Yogurt Sponsorlugunda)

cok fena gaza geldım... ben bunu yapabılerem dedım ve eksık olan bıkac sey var onalrı alıp yapıcam. sırayla butun tatlıları yapceeemmm
kocacıgıma yaradı bu kategori.. çok mutlu

_Ruzgargulu_,
sizden böyle şahane bir tarif çıkacağını biliyordum, tek kelimeyle muhteşem
Yarışmada başarılar dilerim.

kiz sen ne marifetlisin MASALLAH ellerine saglik lezzetli gorunuyor

_Ruzgargulu_,
sizden böyle şahane bir tarif çıkacağını biliyordum, tek kelimeyle muhteşem
Yarışmada başarılar dilerim.

Cok tesekkur ederim sagolun yorumunuz icin ....

Ellerine sağlık canım sunumunda tatlinda sahane olmuş....
Tsk ederim canim saolasin..

kiz sen ne marifetlisin MASALLAH ellerine saglik lezzetli gorunuyor

Tsk ederim bidenem saol sende yapabilirsin bunu zor degil o kadar :)

"dilber dudağı" tatlısı bu sanki, ya da ona benziyoo )

Elinize sağlık, süper görünüyor. Ben size bir oy versem sizde bana bi tabak şöbiyet uzatırmısınız. lütfeeeeeeeen

tek kelime yeterli* harika* olmuş eline emeğine sağlık . herşey dört dörtlük görünüyo oyum sana tatlım . çok büyük bir beceri ve emek var ortada

Mucuk
Saol canim oyun icin

Canımmm harika görünüyoorr ellerine sağlıııkk... =)
Tsekkur ederim canim sagolasinn

tek kelime yeterli* harika* olmuş eline emeğine sağlık . herşey dört dörtlük görünüyo oyum sana tatlım . çok büyük bir beceri ve emek var ortada

Cok tesekkurler tatlim yorumun icin sagol,oylardan ok guzel yorumlar sevindiriyor beni

Emek vede şerbetli tatlı anlamında süper bir tarif olmuş ellerinize sağlık der başarılar dilerim

miss gibi tatlı .baklava tadında hemde geride kalmış. kimse şöbiyet sevmiyomu yaa hadi oylar nerde . rüzgarcım yarışmanın kalkmasıyla ilgili bişeyler yazıyodu. sende yoksun ortalarda. ne oldu ne bitti çok anlamadım ama bak şöbiyetin burda öksüz kalmış çok fazla emeğin var boş bırakma buraları . hadi kızlar şöbiyet severler oylamaya gelin

Tesekkur ederim canim... Napiyim valla herkes nasil oy kullanmak isterse oyle kullaniyor canim.. Ayriyeten bi cabam yok oy toplamak icin :)
Sagolasin guzel yorumun icin canim..Bende tam okuyamadim biticekmis galiba.. Sanirim cok fazla hirstan kaynaklaniyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…