- 25 Ağustos 2016
- 2.769
- 6.333
- 158
- Konu Sahibi sassyassyy
Benim kahvaltı setimin bazı parçaları kırıldığı için çerezlik tarzı servislere koyuyorum kahvaltı malzemelerini, yerlerine bırakacağım zaman da ağızlarını strecle kapatıyorum. Bana sizin yaptığınız daha mantıklı geldi her gün vallahi onları çıkar yerine koy tek tek filan aşırı sinir oluyorum fırlatıp atasım geliyor. Porsiyon porsiyon yapılsa hem taze taze yenir hem ayrıca iş çıkmaz aşırı mantıklı.
Havlu konusu da ben iki güne bir değiştiriyorum, sizinki gibi minik havluların bir defa el kurulamada zaten her tarafı ıslanıyor, yarım saat sonra el yıkamanız gerekti e havlu kurumamış olacak o zaman tabi ki değiştirmek gerekecek. Bence sıkıntı havlu boyutunuzda var ebatlarını büyük boy alırsanız problem kalmayacağına inanıyorum
yok minikleri kullanıp her gün yıkayacagim derseniz de o zaman kağıt havlu daha mantıklı
Havlu konusu da ben iki güne bir değiştiriyorum, sizinki gibi minik havluların bir defa el kurulamada zaten her tarafı ıslanıyor, yarım saat sonra el yıkamanız gerekti e havlu kurumamış olacak o zaman tabi ki değiştirmek gerekecek. Bence sıkıntı havlu boyutunuzda var ebatlarını büyük boy alırsanız problem kalmayacağına inanıyorum