• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Cilt Bakımı Ürünleri Softto plus kükürt ve keçi sütü sabun & Kallina eşek sütü kremi

Cilt Bakımı Ürün Tavsiyeleri

ays_drl

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Ocak 2017
146
61
48
30
Softto plus kükürt ve keçi sütü sabunu ve Kallina eşek sütü kremini kullanan var mı? Benim hormon bozukluğum var doktora gittim tedavi görüyorum şu an ve küçüklüğümden beri koltuk altı, genital bölge, dirsek gibi bölgelerde kararmalarım var. Ankarada lokman hekim altında çalışan bir aktarın tavsiyesiyle kullanıyorum bunları. Şu an memnun gibiyim ama satıcıların genel anlamda diğerlerinde de olduğu gibi kendi ürünlerini övdükleri gibi doktorları ya da diğer ürünleri kötüleme gibi bir huyları var. Sözde tek bir kimyasal bir şey bulunmuyor ve tamamen doğalmış. Ben ilk defa deniyorum öyle bir şey. Kararmalar için doktorun verdiği ilaç uzun bir sürede etkisini gösterip sonra etkisini kaybetti ama bana verdikleri ürün gerçekten işe yarıyor gibi 2.günüm daha. O yüzden kullanananız varsa bu tür ürün denemelerini paylaşırsanız çok mutlu olurum:)

Son düzenleme:
Back