- 26 Aralık 2015
- 12.511
- 20.754
- 398
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım sorunu neydi eltinin??doktor neden öyle demiş ???Ben kullandim kullandigim ay hamile kaldim artik nasip mi oyleydi o mu vesile oldu bilmiyorum canim ama ben inanarak kullandim sogan kurunu cunki eltime doktoru cocugun olma ihtimali cok az en fazla %15 o da en fazla demisti kadin kendini perisan etti aglamaktan yasi 31 falandi evlendiginde kayin validem ona zorla icirmis sogan kurunu :) doktor boyle dedikten sonra gic bisey fayda etmez falan demis icmek istememis kayin validem israrla 10 gun sabah aksam kaynatip icirmis simdi 2 yasinda sarisin mavi gozlu dunya tatlisi bi oglu bar masallah.
Ay ya çok büyük umut oldu bu soyledikelrin. insaLALAH bu ay ben de bu kürü uygulamayi düşünüyorum yalniz birsey soracagim canim. ne zaman baslamaliyim küre? dun gece adetim basladi. adet bitince mi baslaniyorBen kullandim kullandigim ay hamile kaldim artik nasip mi oyleydi o mu vesile oldu bilmiyorum canim ama ben inanarak kullandim sogan kurunu cunki eltime doktoru cocugun olma ihtimali cok az en fazla %15 o da en fazla demisti kadin kendini perisan etti aglamaktan yasi 31 falandi evlendiginde kayin validem ona zorla icirmis sogan kurunu :) doktor boyle dedikten sonra hic bisey fayda etmez falan demis icmek istememis kayin validem israrla 10 gun sabah aksam kaynatip icirmis simdi 2 yasinda sarisin mavi gozlu dunya tatlisi bi oglu bar masallah.
Canim onun yumurtlamada sorun vardi, hormonlarda da var demisti sordugumda ama tam ne soylememisti bi de beyninde tumor var zararsiz falan diyorlar ama ona ragmen onun icin aldigi serumlarda vardi onlarin da yan etkisi var falan demisti e yasta 31 olunca ama Allah cok buyuk iste.Canım sorunu neydi eltinin??doktor neden öyle demiş ???
Ben adet bittikten 1 gun sonra baslamistim ki yumurtlama tarihine kadar falan biraz etki edebilsin zaten ikinci gun falan cok afedersin beyaz akinti falan basladi, bana eltim cok tavsiye etti allah razi olsun bende artik sogan kuru diye acilmis gordugum her konuya yaziyorum faydasini gordum diye insallah size de sifa olur mujdeli haberinizi aliriz :)Ay ya çok büyük umut oldu bu soyledikelrin. insaLALAH bu ay ben de bu kürü uygulamayi düşünüyorum yalniz birsey soracagim canim. ne zaman baslamaliyim küre? dun gece adetim basladi. adet bitince mi baslaniyor
Valla cok tesekkur ederim insaALLAH benim de isteyen herkesin de yüzü güler bu kür sayesinde :) olumlu sonuc alirsam mutlaka yazacagim insaALLAHBen adet bittikten 1 gun sonra baslamistim ki yumurtlama tarihine kadar falan biraz etki edebilsin zaten ikinci gun falan cok afedersin beyaz akinti falan basladi, bana eltim cok tavsiye etti allah razi olsun bende artik sogan kuru diye acilmis gordugum her konuya yaziyorum faydasini gordum diye insallah size de sifa olur mujdeli haberinizi aliriz :)
Belki kullaniyorsundur ama kullanmiyorsan diye soyliyeyim ovulasyon testi de al canim yumurtlamani takib et her ay ayni olmuyormus ben hep 14 gun ve civarini degerlendiriyordum ama eylul ayinda testleri aldigimda 11 gun yumurtladigimi gordum cok sasirdim tabi iliski sonrasi ayaklarini kaldirip 1 saat kadar uzanmanda cok onemli belki hepsini biliyorsundur ama ben bu sekilde kaldim belki faydasi olur diye yaziyorum iste :)Valla cok tesekkur ederim insaALLAH benim de isteyen herkesin de yüzü güler bu kür sayesinde :) olumlu sonuc alirsam mutlaka yazacagim insaALLAH
Yaptirdim rutin kontrolleri. hic bi problem yok gorulmedi. 5 aydir da folik asit iciyorum. doktor acele etmemem gerektifini soyledi stres yapma dedi. ben de artik akisina birakma karari aldmBen sogan kurunu kullandim hamile kalmadim bir sonraki ay incir havuc kurunu kullandigimda hanile kaldim. Yumurta tembelligin varsa sogan kuru ise yaramaz yada hormonal bizuklugun varsa incir kurude. Kontrol yaptirdinmu bilmiyorum ama bir yandanda kontrole git bence birsey var mi diye. Zaten rutin kontrol olmasi gerekiyor. Gebeligi planliyorsan dr folik asitte baslar
Kayın valideni tebrik ediyorumBen kullandim kullandigim ay hamile kaldim artik nasip mi oyleydi o mu vesile oldu bilmiyorum canim ama ben inanarak kullandim sogan kurunu cunki eltime doktoru cocugun olma ihtimali cok az en fazla %15 o da en fazla demisti kadin kendini perisan etti aglamaktan yasi 31 falandi evlendiginde kayin validem ona zorla icirmis sogan kurunu :) doktor boyle dedikten sonra hic bisey fayda etmez falan demis icmek istememis kayin validem israrla 10 gun sabah aksam kaynatip icirmis simdi 2 yasinda sarisin mavi gozlu dunya tatlisi bi oglu bar masallah.