Soğan kürü hakkinda!!

fnd_50

Guru
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
26 Aralık 2015
12.511
20.754
398
35
Arkadaslar ibrahim saracoglunun hamilelik icin sogan kürü nü deneyip olumlu sonuclar alanlar var mi? kürü uygulayip olumlu sonuc alan arkadaslar bilgilendirir misiniz? nasil uyguladiniz kürü, tavsiye ediyor musunuz? bu ay da onu mu denesek :)

Ben kullandim kullandigim ay hamile kaldim artik nasip mi oyleydi o mu vesile oldu bilmiyorum canim ama ben inanarak kullandim sogan kurunu cunki eltime doktoru cocugun olma ihtimali cok az en fazla %15 o da en fazla demisti kadin kendini perisan etti aglamaktan yasi 31 falandi evlendiginde kayin validem ona zorla icirmis sogan kurunu :) doktor boyle dedikten sonra hic bisey fayda etmez falan demis icmek istememis kayin validem israrla 10 gun sabah aksam kaynatip icirmis simdi 2 yasinda sarisin mavi gozlu dunya tatlisi bi oglu bar masallah.

Ben kullandim kullandigim ay hamile kaldim artik nasip mi oyleydi o mu vesile oldu bilmiyorum canim ama ben inanarak kullandim sogan kurunu cunki eltime doktoru cocugun olma ihtimali cok az en fazla %15 o da en fazla demisti kadin kendini perisan etti aglamaktan yasi 31 falandi evlendiginde kayin validem ona zorla icirmis sogan kurunu :) doktor boyle dedikten sonra gic bisey fayda etmez falan demis icmek istememis kayin validem israrla 10 gun sabah aksam kaynatip icirmis simdi 2 yasinda sarisin mavi gozlu dunya tatlisi bi oglu bar masallah.
Canım sorunu neydi eltinin??doktor neden öyle demiş ???

Ben kullandim kullandigim ay hamile kaldim artik nasip mi oyleydi o mu vesile oldu bilmiyorum canim ama ben inanarak kullandim sogan kurunu cunki eltime doktoru cocugun olma ihtimali cok az en fazla %15 o da en fazla demisti kadin kendini perisan etti aglamaktan yasi 31 falandi evlendiginde kayin validem ona zorla icirmis sogan kurunu :) doktor boyle dedikten sonra hic bisey fayda etmez falan demis icmek istememis kayin validem israrla 10 gun sabah aksam kaynatip icirmis simdi 2 yasinda sarisin mavi gozlu dunya tatlisi bi oglu bar masallah.
Ay ya çok büyük umut oldu bu soyledikelrin. insaLALAH bu ay ben de bu kürü uygulamayi düşünüyorum yalniz birsey soracagim canim. ne zaman baslamaliyim küre? dun gece adetim basladi. adet bitince mi baslaniyor

Canım sorunu neydi eltinin??doktor neden öyle demiş ???
Canim onun yumurtlamada sorun vardi, hormonlarda da var demisti sordugumda ama tam ne soylememisti bi de beyninde tumor var zararsiz falan diyorlar ama ona ragmen onun icin aldigi serumlarda vardi onlarin da yan etkisi var falan demisti e yasta 31 olunca ama Allah cok buyuk iste.

Ay ya çok büyük umut oldu bu soyledikelrin. insaLALAH bu ay ben de bu kürü uygulamayi düşünüyorum yalniz birsey soracagim canim. ne zaman baslamaliyim küre? dun gece adetim basladi. adet bitince mi baslaniyor
Ben adet bittikten 1 gun sonra baslamistim ki yumurtlama tarihine kadar falan biraz etki edebilsin zaten ikinci gun falan cok afedersin beyaz akinti falan basladi, bana eltim cok tavsiye etti allah razi olsun bende artik sogan kuru diye acilmis gordugum her konuya yaziyorum faydasini gordum diye insallah size de sifa olur mujdeli haberinizi aliriz :)

Ben adet bittikten 1 gun sonra baslamistim ki yumurtlama tarihine kadar falan biraz etki edebilsin zaten ikinci gun falan cok afedersin beyaz akinti falan basladi, bana eltim cok tavsiye etti allah razi olsun bende artik sogan kuru diye acilmis gordugum her konuya yaziyorum faydasini gordum diye insallah size de sifa olur mujdeli haberinizi aliriz :)
Valla cok tesekkur ederim insaALLAH benim de isteyen herkesin de yüzü güler bu kür sayesinde :) olumlu sonuc alirsam mutlaka yazacagim insaALLAH

Valla cok tesekkur ederim insaALLAH benim de isteyen herkesin de yüzü güler bu kür sayesinde :) olumlu sonuc alirsam mutlaka yazacagim insaALLAH
Belki kullaniyorsundur ama kullanmiyorsan diye soyliyeyim ovulasyon testi de al canim yumurtlamani takib et her ay ayni olmuyormus ben hep 14 gun ve civarini degerlendiriyordum ama eylul ayinda testleri aldigimda 11 gun yumurtladigimi gordum cok sasirdim tabi iliski sonrasi ayaklarini kaldirip 1 saat kadar uzanmanda cok onemli belki hepsini biliyorsundur ama ben bu sekilde kaldim belki faydasi olur diye yaziyorum iste :)

Ben sogan kurunu kullandim hamile kalmadim bir sonraki ay incir havuc kurunu kullandigimda hanile kaldim. Yumurta tembelligin varsa sogan kuru ise yaramaz yada hormonal bizuklugun varsa incir kurude. Kontrol yaptirdinmu bilmiyorum ama bir yandanda kontrole git bence birsey var mi diye. Zaten rutin kontrol olmasi gerekiyor. Gebeligi planliyorsan dr folik asitte baslar

Bu ay sogan ve maydanoz kürü denicem:)5 aydr folik asit için içiyrdum.1aydr içmiyrm.Devam edeyim mi ki

Ben sogan kurunu kullandim hamile kalmadim bir sonraki ay incir havuc kurunu kullandigimda hanile kaldim. Yumurta tembelligin varsa sogan kuru ise yaramaz yada hormonal bizuklugun varsa incir kurude. Kontrol yaptirdinmu bilmiyorum ama bir yandanda kontrole git bence birsey var mi diye. Zaten rutin kontrol olmasi gerekiyor. Gebeligi planliyorsan dr folik asitte baslar
Yaptirdim rutin kontrolleri. hic bi problem yok gorulmedi. 5 aydir da folik asit iciyorum. doktor acele etmemem gerektifini soyledi stres yapma dedi. ben de artik akisina birakma karari aldm

Annemin arkadasi tup bebek tedavisi gorurken uyguladi.
Doktor basta cok umitsz konusmus yumurta rezervlern az vs falan diye bikac sonra kontrole gttgnde ne yapiyosan yapmaya devam et demis. Smdi saglkli bi bebegi oldu.

Bnde sogan kurunu kullandigim ay hamile kaldim ama orucluktu sadece aksamlari icebilmistim Allahim herkesin gonlune gore versin

Kayın valideni tebrik ediyorum

Merhaba arkadaşlarlar ben doktora gitim de prolaktin hormonum yüksek çikti DOSTINEX ilaç verdi onu içiyorum hemde soğan kürüne başlamıştım geçen ay adetim bitikten sonra kullanmaya başladım 15 gün biteli 1-2 hafta oldu kasıtlarım da çok fazla agrı oluyor bide çalişiyorum bazen iğne batıyormuş gibi oluyor halsız oluyorum arada miğde bulantım oluyor ama küsmüyorum sadece 5 dk bi miğde bulantı oluyor akıntım da çok var hastalığıma da 4 gün kaldı bakalım nolucak ben bu ay gebelik beklemiyorum ama yumurtlama günümde 3 kez girdik ilişkiye belime yastık koyup sabaha kadar yatım ama gebelik beklemiyorum yine de Allah'ım hayırlısı neyse onu nasıp etsin. Sizce bu söylediklerim neden oluyor Ve ne zamana kadar sürecek dayanamıyorum Artık.... lütfen yardım :( :( :(

Sogan kuru uyguladigim ay ayni zamanda bal tarcin coreotu kuru uygulamistim. Hamile kalmak icin degil yumurtlamami duzene sokmak icin yapmistim kuru. Tasiniyorduk bir de o ay esimle hic bir araya da gelmemistik oyle duzenli bir iliski de yoktu. Adetim gecikti testler negatif aha dedim ne adetim duzenlendi ne hamile kaldim bi ise yaramadi diyodum sonra bi baktim hamileyim.

Sogan kuru gercekten bir mucize. Bal tarcin corekotu da nedir etki ettimi bilmiyorum ama soganin mucizesine inaniyorum kesinlikle

Gerçekten miiiii dizin adınıza çokkk sevindim gözünüz aydın Allah annalı babalı büyütsün :) ya neden se ben pek zannetmiyorum ama belki intap döküyordur diye agrı yapıyordur diye düşünüyorum işimde yoğun bıraz ama bu ağrılardan dolayı doğru düzgün bişey yapamıyorum gece gündüz hep aynı bide iğne batıyor Muş gibi bı agrı oluyor hayırlısı olsun hakkımız da en kısa zaman da vizede nasıp eder inşallah.... peki siz kürü uygularken böyle ağrılar oluyormu su ?

Back
X