Soğan kürü hakkinda!!

4aydir hamile kalamiyordum.doktora gittigimde 3 tane miyom olduğunu ve fsh in 13.5 oldugunu öğrendim. Cocuk sahibi olamayacağımi düşünüyordum.adetim bittikten 1gun sonra sabah aksam sogan kürü-saracoglu- yaptim ve testere disli aslan pencesi ictim.15 gun devam ettim ve o ay hamile kaldım. Miyomum da 1 cm küçüldü üstelik. Sogan kuru mucizevi bir sey sabirla uygulayin arkadaslar..

Merhaba canım bende de süt hormonu bar yüksek seviyede geçen ay 15 gün kulandım ama çok düzenli değildi bazı durumlardan dolayı, adet oldum hastalığım bitti bu ayda başlasan mı sence 2 hafta sonra DR kontröle gideceğim ?

Allah'ın bir mucizesi ben bu ay uyguladım çok şükür rabbim verdi . Hatta 10 güne kadar çıkmayınca adetimi geciktirdi falan diye düşünmüştüm ama meleğim geç gelmiş. Zaten kullanınca farkedersiniz içindeki iltihabı herşeyi söküp atıyor sarı sarı akıntılarınız olur. Allahım en kısa sürede size de nasip etsin inşallah

Soğan kürü yaptim işe yaramadi, bal tarcin çörek otu yaptim olmadi, bu ay incir kürünü yapiyorum ALLAHim insaALLAH olur hayirlisi ile

Kızlar bende soğan kürü yapıyorum. Bugün kürüm bitiyor. Bende sarı değilde şeffaf renksiz akıntılar geldi. Bugünde yoğun kıvamlı beyaz akıntı var

Kızlar soğan kürü yaptım, reglm şu an 8 gün gecikti ama test yapıp negatif görmek istemiyorum :110:o yüzden bekliyorum, çünkü hiçbir belirti de yok, kasık ağrısı vs. sadece göğüslerim çok acıyor, ara ara belim ağrıyor o kadar. Bilmiyorum ya biraz daha bekleyeceğim bakalım.

Kızlar ben hamileyim çok şükür.bu konudaki araikadaşlarada söyleyeyim dedim.. inşallah rabbim isteyen herkese verir.. soğan bir mucize oldu gerçekten ben şubat ayında çok uğraştım

Kızlar ben hamileyim çok şükür.bu konudaki araikadaşlarada söyleyeyim dedim.. inşallah rabbim isteyen herkese verir.. soğan bir mucize oldu gerçekten ben şubat ayında çok uğraştım
SAağlıkla kucağına al inşallah, darısı başımıza. Soğan kürünü yaptığın ilk ay mı mucizen geldi ve incir kürü falan da denedin mi melike156?

SAağlıkla kucağına al inşallah, darısı başımıza. Soğan kürünü yaptığın ilk ay mı mucizen geldi ve incir kürü falan da denedin mi melike156?
İnşallah canım benim..
Şubat ayı başında adet oldum.adet bitti 2 gün sonra soğan kürü yaptım.mart ayı başında hamile olduğumu öğrendim adetim 4 gün gecikince.yani soğan içerken hamile kalmışım.. ve şubat ayı boyunca çok dua ettim sureler okudum rabbim kabul etti.duanın gücüne inanıyorum o ay gerçektwn çok uğraştım.soğanıda çok dikkatli yaptım bu şekilde oldu canım.ama diğer ay ya da 2 ay sonra hamile kalanlarda var soğandan sonra..herkeste farklılıklar olabiliyor

Bu arada incir kürü pkolular için uygun değil.ben pko hastasıyım.pkoluysanız incir kürü yapmayın

Bu arada incir kürü pkolular için uygun değil.ben pko hastasıyım.pkoluysanız incir kürü yapmayın
Yok canım çok şükür Pko yok bende ama arada sırada kist oluşumu var çok ağrım oluyor, kısmet bakalım, Rabbim ne zamanı uygun görmüşse o zaman diye bekliyoruz. Bu regl olamama durumumun hamilelikle ilgisi yoksa bu ay da incir kürü yapayım diyorum.

Yok canım çok şükür Pko yok bende ama arada sırada kist oluşumu var çok ağrım oluyor, kısmet bakalım, Rabbim ne zamanı uygun görmüşse o zaman diye bekliyoruz. Bu regl olamama durumumun hamilelikle ilgisi yoksa bu ay da incir kürü yapayım diyorum.
Kuzum incir kürünün kistleri büyüttüğünü okudum bu sitede bikaç kez paylaşılmış. İncir kürü yumurta büyütmek için. Yumurta büyümede sorunun var mı ki? Doktora danış bi takio yapsın gerçek rahatsızlığın nedir ona göre kür uygularsın canım çok dikkatli ol

Kuzum incir kürünün kistleri büyüttüğünü okudum bu sitede bikaç kez paylaşılmış. İncir kürü yumurta büyütmek için. Yumurta büyümede sorunun var mı ki? Doktora danış bi takio yapsın gerçek rahatsızlığın nedir ona göre kür uygularsın canım çok dikkatli ol
Haklısın Mayıs ayında doktor randevum var ona bir danışayım bakalım yapabilir miyim.

Haklısın Mayıs ayında doktor randevum var ona bir danışayım bakalım yapabilir miyim.
Evet canım iyice baksın doktor ve sorunun ne olduğunu bil.ben bir sürü doktora gittim çoğunluğu pko dedi. Kimisi bişey anlamadı doktorlarda fark ediyor

Merhaba kızlar bügün hastalığımın 4 cü günü kızlar bende prolaktin yüksekliği var daha doktora da gitmedim ilacım da bitti sizce adet bitiminden sonra doğan kürüne başlayayım bu ay artık hamile kalmak istiyorum kızlar bu aralar çok rahatım yani aslın da kafamada takmıyorum ama henüz birşey Yok :(

Back
X