Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

ben sogan suyunu kullandım kullandıgım ay adet gördüm ve camur gibi döktüm ve iltihap namına hiç bişey kalmadı ve ondan sonraki ay önce allahın izniyle hamile kaldım bence herkes kullanmalı ben bebğimi düşürdüm ama.iltihapı olanlar kullansın cok faydası var

isin garibi bende sorun da yok, ama ibrahim saracoglu sogan kurunu yap dedi, deneyelim bakalim, vardir bir bildigi. hay Allah senin dusmesine uzuldum, ama iyi tarafi hamile kalabiliyorsun, umarim hayirlisiyla tum isteyenlerin olur:Saruboceq:

bu soğan her derde deva arkadaşLar..
bende yüzümde yeni çıkan sivilcelere sürüyorum ve hemen kurutuyor,, yüce ALLAH hiç bişeyi sebepsiz yaratmamıştır. hihoyyyt

isin garibi bende sorun da yok, ama ibrahim saracoglu sogan kurunu yap dedi, deneyelim bakalim, vardir bir bildigi. hay Allah senin dusmesine uzuldum, ama iyi tarafi hamile kalabiliyorsun, umarim hayirlisiyla tum isteyenlerin olur:Saruboceq:

canım bende dr lara gittim hiç biri sorunm olmadıgını söyledi iltihaptan baska psikoloik dedi bende yaotım önce allahın izni sonra sogansuyu hamile kaldım bence deneyin sifa niyetine inanarak için

ben pkoluyum bu ay ilaç kullanmayacaktım bunu uygulayacaktım ama tadıda kokusuda hoşuma gitmedi içemedim bu ayda ilaca talim olduk yani:sinifsinif:

bana o kadar kotu gelmedi bi dikiste iciveriyorum nefes almadan, elimede bol kolanya aliyorum son yudumumda onu koklayinca inan ne ictiginizi anlamiyorsunuz bile, yakinda cay yerine sogan suyu icicem

kızlar ilk üç gün zor geliyo ama daha sonra su gibi içiyorsunun bebişlerimiz için sabredin n15 gün sadece ben bile içtiysem herkes içer çünkü herseyden tiksinen biriydim

ya bazı arkadaşlar faydası olmadığını yazmışta
yanlız su klorsuz su olmalı yoksa normal su mu kullanılıyorlar..birde dışı kahverengi olan soğan kullanılmalı

arkadaslar benim bugun sogan kurune baslayali 7. gunum, yokmu artik bu kure devam eden arkladaslar tek basima yaziyorum topike arkadaslar cok faydali bi nimet bu kur, ustelik icimede o kadar zor degil, yapmak isteyen varsa bekliyorum bu topike

merhaba nesrın bndede cıkolata kıstı var bnde sogan suyu ıcmelıyım aslında ama bana yapması cok zor gelıo
4 gun yaptım ama ne akıntı geldı ne camurumsu bıse o yuzden bıraktım
ama burda yazanları gorunce tekrarmı baslasam dıyorum bılemedım
sen ne zamandr yapıyosun ve saglık sorunu ne sendekı

merhaba, aslinda benim hibir problem gorunmuyor fakat 2 yildir hamile kalamiyorum, birde bunu deneyim dedim, bakalim sonuc ne olacak, evet yapmasi biraz zor ama 15 gun napalim katlanicaz, belki gorunmeyen bir problem vardir, gelismeleri yazarim...

merhaba hanımlar
ben daha önce yaptım soğan kürünü ve işe yaradı
şimdi yine yapıyorum insan alışıyor tadına biraz dişinizi sıkın inanın işe yarıyor
kadir geceniz mübarek olsun bu gecenin yüzü suyu hürmetine allahım dualarımızı kabul buyursun inş

aminnnnnnn

selam kızlar
sevimsu canım ne kadar sıklıkla yapıyorsun bu kürü bilmiyorum ama fazlası zarar diye biliyorum rahim duvarını inceltiyormuş fazla yapınca sadece tek bir sefer 15 gün uygulayın diyorlar
bende yaptım bu kürü devamındada incir kürü yaptım geçen hafta doktora gittim doktor çok fazla iltihabın var dedi bende işe yaramadı sanırım umarım sizler sonuç alırsınız
gerçi ben o doktorada inanmadım zaten benden simir için parça almaya çalışırken kistimi patlattı 1 hafta ölüyorum sandım önümüzdeki ay yine gidecem doktora başka bir yere umarım orada neyin ne olduğu ortaya çıkar bende rahatlarım
ama bu soğan kürünü benim bir arkadaşım yaptı 13 yıllık evli bebeği yoktu bir kez tüp bebek denedi olmadı kürü uyguladığı ay hamile kaldı arkadaşımın tek tüpü tıkalı idi benim düşünce soğan bu tüpü açtı ve hamile kaldı düşünün 13 yıl az bir zaman değil bir şeyler hep vesile oluyor
bu mübarek gecelerde isteyen herkese rabbim çocuk nasip etsin inşl el açıp dua edenlerin dualarını kabul etsin
herkese hayırlı kandiller

kızlar bişi sorucam...adete 15 gün kala başlanıyormuş ya bu küre..o sırada korunmak mı gerekiyor acaba? bileniniz varmı..

kızlar bişi sorucam...adete 15 gün kala başlanıyormuş ya bu küre..o sırada korunmak mı gerekiyor acaba? bileniniz varmı..

hayir korunmaya gerek yok, benimde 13 gun bitti ve biraktim artik incir kurune gecebilirim. birde ilk sogan kurunu uygularken adetten 7gun sonra basliyorsun, sonraki 3-4 ayda ise adete son 10 gun kala yapiyorsun sogan kuru bittikten sonra 3 gun ara verip incir kurune geciyorsun, hayirlisi bakalim hepimiz icin

nesrincim teşekkür ederim tatlım, peki 7. günü derken adetin ilk gününden itibaren mi, yoksa bitiminin 7.günümü?

nesrincim teşekkür ederim tatlım, peki 7. günü derken adetin ilk gününden itibaren mi, yoksa bitiminin 7.günümü?

adetin ilk gununu 1 kabul edip 7. gunu basliyorsun, ibrahim saracoglunun sitesinde bayaaa bilgi var incele istersen, bende incir kurunu inceleyecegim, sevgiler

peki bunu kaç kez yapmak gerekiyor sonuuç alana kadar mı?
Bu ay onbes gun ıctık bıttı dıyelım adet gorduk sonra bır daha mı 15 gun ıcmek gereklı yanı kac kez tekrar edılecek bu 15 gunluk periyotlar?

Bi de arkadaşlar PKO lu olupta gerçekten adeti düzene giren ve ultrasondakı pko goruntusu gecen var mı aramızda?

Bu kuru denemek ıstıyorum cunku son umut bu ama bı yandan da hayal kırıklıgına ugramaktan cok korkuyorum bu da ıse yaramadı dıye uzulmek ıstemıyorum. offff offff herşeyin başı saglık sozu ne kadar dogruymus ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…