ben sogan suyunu kullandım kullandıgım ay adet gördüm ve camur gibi döktüm ve iltihap namına hiç bişey kalmadı ve ondan sonraki ay önce allahın izniyle hamile kaldım bence herkes kullanmalı ben bebğimi düşürdüm ama.iltihapı olanlar kullansın cok faydası var
isin garibi bende sorun da yok, ama ibrahim saracoglu sogan kurunu yap dedi, deneyelim bakalim, vardir bir bildigi. hay Allah senin dusmesine uzuldum, ama iyi tarafi hamile kalabiliyorsun, umarim hayirlisiyla tum isteyenlerin olur:Saruboceq:
ben pkoluyum bu ay ilaç kullanmayacaktım bunu uygulayacaktım ama tadıda kokusuda hoşuma gitmedi içemedim bu ayda ilaca talim olduk yani:sinifsinif:
merhaba nesrın bndede cıkolata kıstı var bnde sogan suyu ıcmelıyım aslında ama bana yapması cok zor gelıo
4 gun yaptım ama ne akıntı geldı ne camurumsu bıse o yuzden bıraktım
ama burda yazanları gorunce tekrarmı baslasam dıyorum bılemedım
sen ne zamandr yapıyosun ve saglık sorunu ne sendekı
merhaba hanımlar
ben daha önce yaptım soğan kürünü ve işe yaradı
şimdi yine yapıyorum insan alışıyor tadına biraz dişinizi sıkın inanın işe yarıyor
kadir geceniz mübarek olsun bu gecenin yüzü suyu hürmetine allahım dualarımızı kabul buyursun inş
merhaba hanımlar
ben daha önce yaptım soğan kürünü ve işe yaradı
şimdi yine yapıyorum insan alışıyor tadına biraz dişinizi sıkın inanın işe yarıyor
kadir geceniz mübarek olsun bu gecenin yüzü suyu hürmetine allahım dualarımızı kabul buyursun inş
merhaba, aslinda benim hibir problem gorunmuyor fakat 2 yildir hamile kalamiyorum, birde bunu deneyim dedim, bakalim sonuc ne olacak, evet yapmasi biraz zor ama 15 gun napalim katlanicaz, belki gorunmeyen bir problem vardir, gelismeleri yazarim...
kızlar bişi sorucam...adete 15 gün kala başlanıyormuş ya bu küre..o sırada korunmak mı gerekiyor acaba? bileniniz varmı..
hayir korunmaya gerek yok, benimde 13 gun bitti ve biraktim artik incir kurune gecebilirim. birde ilk sogan kurunu uygularken adetten 7gun sonra basliyorsun, sonraki 3-4 ayda ise adete son 10 gun kala yapiyorsun sogan kuru bittikten sonra 3 gun ara verip incir kurune geciyorsun, hayirlisi bakalim hepimiz icin
nesrincim teşekkür ederim tatlım, peki 7. günü derken adetin ilk gününden itibaren mi, yoksa bitiminin 7.günümü?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?