Soğan Kürü - İbrahim Saraçoğlu

merabalar bende siteye üyeyim fakat bu konuyu şans eseri gördüm ben bir süredir sıkıntıdan adet olamıyorum ve dolayısıyle hamilede kalamıyorum her seferinde doktora gittiğimde yumurtan gelişip çatlamamış ve kist olmuş diyor ve söktürücü veriyordu ilaç iğne fln bir sürü tedavi oldum sonuç negatif
bu ay soğan suyunu ve ardından incir suyunu denedim adetim gene 5 gün geçti dedim demekki buda işe yaramadı dedim doktoa gittim söktürücü verdi ilacı alıp kullanmaya başlamadan kendiliğimden adet oldum.... :)
ne kadar sevindim anlatamam kendiliğimden ilaçsız adet oldum

yanlız arkadaşlar adetin 1inci günü başlayın yumurtlama döneminizde bırakın olası bi gebelikte düşüge sebep olabiliyor...
hepinize kolay gelsin

herkese merhaba
düşündüm taşındım ve pko sebebiyle sonunda bu soğan kürünü uygulamaya karar verdim ve bu öğle vakti ilk denemeyi yaptım.
** Tadı hiç kötü gelmedi bana, burdan okudum bazı arkadaşlar yazmış iğrenç falan diye bende o düşünceyle nefes almadan yudumladım ama tadı kotu değildi hatta azııcık kalmıştı çaydanlıkta onuda döküp içiverdim. Tadı kötü olur mu acaba diye hiçç endişelenmeyin deneyin derim.
** Birazdan akşam için olanını içicem hazırladım ılınmasını bekliyorum.
** gelişmeleri de burdan gün gün yazıcam fırsat buldukça sizlerle paylaşmak için.

İnanıyorum işe yarayacağına. Sizde inanın bence sonucta iyi düşünelim iyi olsun... :)):1hug:

arkadasim sifa olsun, bana da tadi kotu gelmedi fakat gunde iki kere hazirlamak ve ac karnina denk getirmeye calismak zor gelmisti , ama icilmiyecek bisey degil, ben ilk 15 gunu bitirdim simdi adet olmayi bekliyorum adet oldugum an incir kurune basliyacagim, gelismeleri bildirelim birbirimize, sevgiler

kızlar madem kı reglıyı duzene sokuyo nasıl ıcıcem kac kere bırı bana yazar mı ozelden kullanan bırı ozellıkle yazarsa seevınırım

kızlar madem kı reglıyı duzene sokuyo nasıl ıcıcem kac kere bırı bana yazar mı ozelden kullanan bırı ozellıkle yazarsa seevınırım

merhaba canım,
adet bittikten en az 7 gün sonra başlıyorsun ben 10 gün sonra başladım,
15 gün sabah akşam,sabah öğlen,öğlen akşam,sabah akşam gibi günde 2 defa olmak ve iki içim arasında en az 4 saat olacak şekilde içiyorsun.ne zaman içtiğin değil günde 2 defa,ılık ve taze olarak içmen önemliymiş.1 yemeklik soğanın en dış kabuğunu alıp dörde veya altıya bölüp çelik bir kapta kaynamakta olan 2 su bardağı klorsuz suya atıyorsun,ağzını kapatıp tam 5 dk.kaynatıyorsun ve ılımaya bırakıyorsun.ılıyınca süzüp içiyorsun.kesinlikle soğuk veya sıcak olmacak ve yemekden 15 dk.önce içilecek.kürü uygularken regl görsen bile bırakmayıp kürü 15 güne tamamlıyormuşsun.bundan sonrasında kürü uygulamaya devam edeceksen regline 10 gün kala 10 gün aynı şekilde uyguluyorsun.ben geçen ay denedim ilk defa ve reglim 15 gün gecikti,alışma süreci ile alakalı olabileceğini düşündüğüm için bu ayda küre devam edeceğim reglime 10 gün kala başlayacağım.umarım işe yarar :Saruboceq:

kıslar ben sogan kürünün kurbanı oldum kullanınca zyıflayacagımı duymuştum biraz kullandım ve hiç istemediğim halde hamile kaldım şimdi kızım 1 aylık bebişi olmayanlara tavsiye ederim ama zayıflamak için kullanmayın kurban olursunuz sonra

kızkardeşimde polikişstik over başlangıcı vardı.. sonradan oldu çocuğu var bunu uyguladı +doktor ilaçlarını kullandı duzeldi kızlar işe yaradığını bizzat gördüm..

soğan küründe ikinci gün

öğle vakti yine taze yapıp ılınmasını bekledim içtim 10 dk sonrada yemek yedim. henüz aman aman bi değişim olmadı bi farklılık hissetmedim çünkü daha yeniyim ama inanıyorum faydası olacak...

birazdan akşam için olanını da hazırlamaya gideceğim ama önce buraya bi yzayım dedim durumu :)

ilk bebeğin mi nazar??

Merhaba arkadaşlar
hikayemi 116. sayfa da anlatmıştım
soğanda bugün 8. günüm bitecek
Arkadaşlar yazmıştım akıntım olmadı ama size bir haberim var
Son altı ay hariç 28. günde bir adet olurdum son altı ay ise 25 il 34 arasında gidip geliyordu
ömrümde bir ilki başardım ve 21. gün adet oldum.
Tam da o gün progestron testini vermiştim
Allahtan sonucu adet dönemine göre normal çıktı yani yumurtluyorum da
Bu kadar erken gelmesini ben sogana bağlıyorum
Saraçoğlunun dediği gibi bırakmadım devam ediyorum.
Dr da bir üç ay daha verdi tedavisiz klomene başlamadı yani
çünkü herşey normal çıktı
e hani pkoluydum diye sordum
sadece usg de görüntü var adetleriniz düzenli ve diğer semptomlarda yok biz üç ay daha bekleyelim dedi
durum böyle arkadaşlar
Ama ben bu ay adetin 21. gününde gidip hem usg isteyeceğim hem de progestron tekrarlatacağım bir başka doktordan
o zaman tekrar haberdar ederim sizi

canım dr una soğan kürü kullandığından bahsettin mi? Yorumu ne oldu??

Bide yazmışsın ki sadece en dıştaki kabuğu alıyorum diğer alttaki kabukları bırakıyorum. Ben kabuğunun tamamını soyuyordum hani yemeğe doğrarken bütün kahverenkli kabukları alırızya oyle yapıyodum yanlış mı yapıyor muşum. Sadece endış alınıp alttaki açık kahve renkli kabukları bırakıyo musun??

merhaba arkadaslar

aranıza yenı katıldım. 2 gun once sol yumurtalıkta 5cm lık cıkolata kıstım oldugunu ve acıl amelıyat edılmem gerektıgını ogrendım. Cocuk ısterken bu haber yıkım oldu tabı.Internette cıkolata kıstını arastırırken ibrahım saracoglunun sogan suyu kurunu buldum.Kendı web sıtesınden ve baska sıtelerde kullananlardan cok ıyı yorumlar okudum. dun ben de basladım. hıc oyle kotu bır kokusu yok.dua edıp sıfa olsun dıyerek ıcıyorum.

bugun ıbrahım saracoglunun kıtabını da aldım.ıcın de bırcok hastalık ıcın kurler var.
sogan suyu kurunu duzenlı kullanıp regl sonrası doktora gıdıcem, ınsallah sızlere ıyı haberler verıp bu konuda ıhtıyacı olan herkese umud olurum..

Uygulamayı yapan arkadaşlar, soğanın tüm kabuklarını alıyor musunuz yoksa sadece endıştan ince bi kabuk alıp altkabukları bırakıyo musunuz?
cevaplarsanız çok sevinirim

ben en dış kabuğu alıp gerisini bırakıyorum tabi alırken diğerleride biraz geliyo ama olsun bu kaddar ince detaylara takılmayın

Benilciğim
bu durumdan dr bahsetmedim
nasıl yaklaşır pek bilemiyorum
Fakat bahseden bir iki arkadaşa uygula ya da uygulama denmemiş
Bir tanesi uygulayabilirsiniz demiş diye hatırlıyorum.

Soğan kürün de ise senin yaptığın gibi yapmıyorum
sraçoğlu sitesinde soğanın en dış açıkkahverenkli kabuğunu soyun diyor
Ben "en dış" kısmına takıldığım için sadece ilk kat olan kabuğu soyuyorum
altta kalan kabuklarla kaynatıyorum
Ama az önce detaylı bir şekilde soru gönderdim Saraçoğluna
Cevabı gelir gelmez yazarım sizlere de inşaallah.

canım dr una soğan kürü kullandığından bahsettin mi? Yorumu ne oldu??

banada erken menapoz teshısı konduu fsh degerrım 49 cıktıı sogan kurune basladımm tekrar bı test yaptırdımm degerrım 27 ye dusmus ve ben adet gormeye baladım dr verdıgı ılacları hıc kullanmadıgımı sogan kuru yaptıgımı soyledımm gozlerı boyle olduu:1shok::1shok::1shok:hatta nasıl kulandıgımın tarıfını bıle aldıısırnaşık şeysırnaşık şey

BENDE DOKTORUMUN KİST İÇİN VERDİĞİ İLACI KULLANMAMIŞTIM SOĞAN SUYU SAYESİNDE KİSTİM KAYBOLMUŞTU DOKTORA SÖYLEDİM ŞAŞIRDI SONRA OLSUN SEN YİNE İLAÇLARINI DA KULLAN DEDİkaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…