herkese merhaba
düşündüm taşındım ve pko sebebiyle sonunda bu soğan kürünü uygulamaya karar verdim ve bu öğle vakti ilk denemeyi yaptım.
** Tadı hiç kötü gelmedi bana, burdan okudum bazı arkadaşlar yazmış iğrenç falan diye bende o düşünceyle nefes almadan yudumladım ama tadı kotu değildi hatta azııcık kalmıştı çaydanlıkta onuda döküp içiverdim. Tadı kötü olur mu acaba diye hiçç endişelenmeyin deneyin derim.
** Birazdan akşam için olanını içicem hazırladım ılınmasını bekliyorum.
** gelişmeleri de burdan gün gün yazıcam fırsat buldukça sizlerle paylaşmak için.
İnanıyorum işe yarayacağına. Sizde inanın bence sonucta iyi düşünelim iyi olsun... :)):1hug:
arkadasim sifa olsun, bana da tadi kotu gelmedi fakat gunde iki kere hazirlamak ve ac karnina denk getirmeye calismak zor gelmisti , ama icilmiyecek bisey degil, ben ilk 15 gunu bitirdim simdi adet olmayi bekliyorum adet oldugum an incir kurune basliyacagim, gelismeleri bildirelim birbirimize, sevgiler[/QUOTE
Teşekkürler canım benim hepimize inşallah...
Öyle tabii hazırla, bekle ılınsın falan derken bayağı bayağı bi iş sonuçta ama ilk günümdü ya daha zor gelmedi bi hevesle yapıverdim akşamı da içiverdim yemekten 10 dk önce ılık vaziyette zor gelmedi yine 1 bardaktan birazcık fazla bile içtim hatta. umarım sonraki günlerde bu hevesimden bişiy kaybetmem.
Saraçoğlunun sitesinde eğer uzun süreden beri varsa pko nuz kürü ilk onbeşgünlük kürden sonra adetinizi bekleyin sonra 10 günlük kürler şeklinde 2- 3 ay daha uygulayın diyodu tamamen etki etmesi için. Bende başlıycam incir kürüne ama önce şu soğan kürünü şikayetlerimi azaltana kadar deniycem 2 - 3 kez. Adetleri 28 günde bir düzene sokarsa ve ultrasonda pko görüntüsü yok olursa ondan sonra düşünüyorum incir kürüne geçmeyi artık şifa allahtan. Bi yapıyım bitiriyim şu kürü druma kontrole de gitmeyi düşünüyorum kistler ne alemde diye...
hadi bakalım inşallah faydasını görürsün incir kürününde sağlıcakla kalırsın hamiş :yerimseniben
kızlar madem kı reglıyı duzene sokuyo nasıl ıcıcem kac kere bırı bana yazar mı ozelden kullanan bırı ozellıkle yazarsa seevınırım
kıslar ben sogan kürünün kurbanı oldum kullanınca zyıflayacagımı duymuştum biraz kullandım ve hiç istemediğim halde hamile kaldım şimdi kızım 1 aylık bebişi olmayanlara tavsiye ederim ama zayıflamak için kullanmayın kurban olursunuz sonra
Merhaba arkadaşlar
hikayemi 116. sayfa da anlatmıştım
soğanda bugün 8. günüm bitecek
Arkadaşlar yazmıştım akıntım olmadı ama size bir haberim var
Son altı ay hariç 28. günde bir adet olurdum son altı ay ise 25 il 34 arasında gidip geliyordu
ömrümde bir ilki başardım ve 21. gün adet oldum.
Tam da o gün progestron testini vermiştim
Allahtan sonucu adet dönemine göre normal çıktı yani yumurtluyorum da
Bu kadar erken gelmesini ben sogana bağlıyorum
Saraçoğlunun dediği gibi bırakmadım devam ediyorum.
Dr da bir üç ay daha verdi tedavisiz klomene başlamadı yani
çünkü herşey normal çıktı
e hani pkoluydum diye sordum
sadece usg de görüntü var adetleriniz düzenli ve diğer semptomlarda yok biz üç ay daha bekleyelim dedi
durum böyle arkadaşlar
Ama ben bu ay adetin 21. gününde gidip hem usg isteyeceğim hem de progestron tekrarlatacağım bir başka doktordan
o zaman tekrar haberdar ederim sizi
Bide yazmışsın ki sadece en dıştaki kabuğu alıyorum diğer alttaki kabukları bırakıyorum. Ben kabuğunun tamamını soyuyordum hani yemeğe doğrarken bütün kahverenkli kabukları alırızya oyle yapıyodum yanlış mı yapıyor muşum. Sadece endış alınıp alttaki açık kahve renkli kabukları bırakıyo musun??
canım dr una soğan kürü kullandığından bahsettin mi? Yorumu ne oldu??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?