Bitkisel kürleri birarada genellikle kullanilmaz diye biliyorum. Nacizane fikrim soğan kuruyle kisti temizle bir sonraki ay da corekotunu kullan.merhaba arkadaslar dış gebelikten sonra 3 ay korunma ardından hsg derken ilk korunmasız ayım olumsuz geçti üstüne üstük birde sistit olmusum idrar yolum yanıyor çok fazla iltihabım varmış. adetten sonra sağlıklı beslenme ile birlikte hem soğan kürü kullanmak istiyorum içim temizlensin diye hemde çörekıtu bal tarçın kürünü yapmak istiyorum sağlıklı yumurtam olsun diye çünkü yumurtalıklarımda çoğu ay sağlıklı olmuyor bu ayda önemsizde olsa kistim varmıs. ama kaş yapım derken gözde çıkarmak istemiyorum iki kür aynı anda farklı sorunlara yol açarmı bilgisi olan varmı ikisini birlikte kullananlar varmı
İkisi ni aynı anda yaptınızmı bende yapmak istiyorum ama tereddüt ediyorum zararı olurmu diyemerhaba arkadaslar dış gebelikten sonra 3 ay korunma ardından hsg derken ilk korunmasız ayım olumsuz geçti üstüne üstük birde sistit olmusum idrar yolum yanıyor çok fazla iltihabım varmış. adetten sonra sağlıklı beslenme ile birlikte hem soğan kürü kullanmak istiyorum içim temizlensin diye hemde çörekıtu bal tarçın kürünü yapmak istiyorum sağlıklı yumurtam olsun diye çünkü yumurtalıklarımda çoğu ay sağlıklı olmuyor bu ayda önemsizde olsa kistim varmıs. ama kaş yapım derken gözde çıkarmak istemiyorum iki kür aynı anda farklı sorunlara yol açarmı bilgisi olan varmı ikisini birlikte kullananlar varmı
Yaptım bir problem olmadı ama bebista olmadı :)İkisi ni aynı anda yaptınızmı bende yapmak istiyorum ama tereddüt ediyorum zararı olurmu diye
Hayırlısı olsun inşallah Rabbin tez vakitte nasip etsin.Bende yumurtlamada sıkıntı yok adetlerimde düzenli akıntı için yapayım diyordum soğan kürünü , tabi bal tarçın çörek otunuda çatlamasına yardımcı olsun diye ama bilemedim incir kürü ile soğan suyunu beraber yapmayın deniyor geneldeYaptım bir problem olmadı ama bebista olmadı :)
İnşallah hayırlı haberlerini alırız ne kadar kaldı bata :) Adetim düzenli benim bende soğan kürü yapıp yapmamakda kararsız kaldım kist felan yapar diye akıntım temizlensin diyede istiyorum soğankürünü doktorda klomen verecek gerek kalmaz incir kürüne o zaman .Ben once adetim bittikten sonra sogan kuru uyguladim tekrar adet olunca 2. Günü bal tarcin corekotuna basladim. Ikisi ayni anda zaten olmaz cunku gunleri farkli ama once sogan kürüyle rahmin temizlenmesi sonra yumurtaliklar bana dahamantikli geldi. Ve en az 8 tane doktorun deyimiyle kaliteli yumurtam olustu.. Klomende kullandim ama hem ilac hem macun acayip bi etki yapti..simdi beklemedeyim heycanla
İnşallah hayırlı haberlerini alırız ne kadar kaldı bata :) Adetim düzenli benim bende soğan kürü yapıp yapmamakda kararsız kaldım kist felan yapar diye akıntım temizlensin diyede istiyorum soğankürünü doktorda klomen verecek gerek kalmaz incir kürüne o zaman .
Yapayım bende bugün bekliyorum kırmızıları bakalım hayırlısı hakkımızda inşallah salı bat günün olmazda bebiş müjdesi verirsinAmiin insaAllah.. Bat sali.. Benimde adetlerm duzenli ama akintim ve kucuk kislerm oldugu icin yaptim ve temizledi Elhamdulillah.. Zaten saracoglu saglikli her kadinin bile en gec 6 ayda bir yapmasi gerektigni soyluyor.. InsaAllah sende faydasini görürsün bence yap
Kızlar bu çörekotu bal tarçının tarifi nedir ne zamanlar alınır netten baktım ama net bir bilgi bulamadım
Adetimin 6. günündeyim ben ya şimdi başlasam fayda etmez mi acabaBen arastrdigm kadariyla söyle uyguladim
Adetin 2. Günü basliyorsun
Bi kase bala esit miktarda cekilmis corekotu (yaklasik 30gr yaziyordu, yani 10 tatlikasigi kadar) ve 10 tatli kasigida tarcin
Sabah aksam bu karisimdan bi kasik yiyodum tam 10 gün yetti.
Yemeden once karistirman gerek tekrardan, corekotu hep uste cikiyor cunku..
Ben baya bi faydasini gordum, insaAllah deneyen herkeste görür..
Ben arastrdigm kadariyla söyle uyguladim
Adetin 2. Günü basliyorsun
Bi kase bala esit miktarda cekilmis corekotu (yaklasik 30gr yaziyordu, yani 10 tatlikasigi kadar) ve 10 tatli kasigida tarcin
Sabah aksam bu karisimdan bi kasik yiyodum tam 10 gün yetti.
Yemeden once karistirman gerek tekrardan, corekotu hep uste cikiyor cunku..
Ben baya bi faydasini gordum, insaAllah deneyen herkeste görür..
Kac gun yapiliyor?
Adetimin 6. günündeyim ben ya şimdi başlasam fayda etmez mi acaba
2. Günden 12. Güne kadar 10 gün
Bilemiyorum canim. Sogan kürünü yapmadiysan daha once adetin bitince onu yap sonra tekrar olursan basla.
Sabirsizsan deniyebilirsin ama adetin ilk gunu yumurtalar gelismeye basliyorya biraz gec olabilir ama illaki faydasida olur
Benim bu ay biraz dallas oldu o işler canım kimyasal gebelik geçirdim falan keşke daha önce bilseydim başlardım hemen yine de bi deneyeyim beelki tutar
İnşallah bebiş tutunmuştur da testlerin pozitif çıkar canım güzel haberlerini alırızInsaAllah canm banada dua et son günlerim bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?