Soğan kürü ile hamıle kalanlar

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin.
Siz ne kadar süre denediniz gebe kalmayı.

Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah. İsteyen herkese nasip etsin.
Siz ne kadar süre denediniz gebe kalmayı.
3. Ay denedim hiç bi kür falan kullanmadım olmadı kist vardı zaten ama küçük diye önemsemedim 4. Ay soğan kürünü yaptım oldu çok şükür Kontrole gittiğimde de kistim vardı diye sordum baktı yok kistin şuan dedi Soğan kürü yaradı bence bana Allahım sizede nasip etsin inşallah Güzel dualarınız için teşekkürler

Bende kanama yaptı slogan kuru ama devam ediyorum bu konu hakkında bilginiz var mı acaba bide soğan Kuru bıttıkten sonra yumurtlama daha mı yuksek olur

Bende kanama yaptı slogan kuru ama devam ediyorum bu konu hakkında bilginiz var mı acaba bide soğan Kuru bıttıkten sonra yumurtlama daha mı yuksek olur
Valla canım kanama yapabilir rahmi temizliyordur yumurtlama yüksek olurmu bilmiyorum ama yumurtlama olunca daha sağlıklı büyüyor yumurtalar soğan kürü ile

Valla canım kanama yapabilir rahmi temizliyordur yumurtlama yüksek olurmu bilmiyorum ama yumurtlama olunca daha sağlıklı büyüyor yumurtalar soğan kürü ile
Tesekkur ederim bakalım soğan kurunde 8. Gun deyim artık olursa tekrardan yazacağım cok tesekkurler

Benim yumurtlama günüm bugün. Soğan kürünü bugün bıraktım. Doğru ettim bilmiyorum siz ne diyorsunuz.

Valla bilmiyorum ki genelde adetten sonra başlandıysa küre 15 gün devam edilmesi gerekiyor. Ve bir sonraki ay hamile kalınıyormuş
Yumurtlama oldu ya sıkıntı olmasın diye bırakıverdim ama bilemedim emin olamadım ya hayırlısı bakalım

Ben de gebelik için soğan suyu içiyorum kızlar. Bugün 11.gün olacak. Beklenen adet tarihi 13 Ocak. Regl olursam, bittikten sonra tekrar soğan kürü yapmam gerekiyor mu?

Kızlar merhaba tüm yazışmalarınızı okudum, hamile arkadaşlar rabbim sağ salim kavuştursun evlatlarınıza

Sormak istediğim bir kaç soru var yardımcı olursanız cok sevinirim. 25 yasındayım pko var doktor pko için matofin ilacı verdi onu kullanıyorum.

1- Soğan suyuna ne zaman başlanması gerekiyor ? Ve sabah aç akşam aç karnına mı tükettiniz ? Kimi regl iken kimi bittikten sonra başlamış aklım karıştı.

2- Kaç gün kullanılıyor ? Ovülasyon testinde pik gördüğümüzde içmeyi bırakıyor muyuz?

3- Soğan suyu kullandığımız o ay hamile kalma ihtimali olmuyor mu ? ( Rahmi temizliyorsa bebek nasıl tutunacak diye düşünüyorum )

Oncelıkle soyle soylıyım bende ınt arastırmalarima gore yorum yapacağım canım soğan suyu kürünü adet bittikten 2 3 gun ıcerısınde baslanması gerektiğini okudum bende bıttıkten sonra 4. Gun basladım ve 15 gun sabak ve aksam ac karnına ılık bir sekılde kullanılması gerekiyormuş. Ben soğan suyuyla birlikte ovülasyon testi kullanmadım ama bu tarz Baska seyler deneyenler var ovülasyon zamanı oldugu zaman bırakıyorlar diye Baska Bi yerde okumuştum. Evet dedıgın gıbı rahim temizliyor ama soğan kurunde adetten sonra basladıgını ıcın saracoglu gebelık olussada bısey olmaz yazmıstı zaten 15 gun ıctıgın ıcın gebelik olusana kadar hemen hemen bıtmıs oluyor. Tabi bu benim ınt okuduklarım o yuzden arastır ve oyle basla ben de boyle cok arastırdım emin olmadan aklına yatmadan baslama ben de hamılelık dusunuyorum fakat benim ilk amacım adet duzensızlıgım oldugu ıcın adetim de duzenlesın diye basladım bugun 10.gunum bugun ıcmedım bırtek bende ınsallah soğan kuruyle hamıle kalan da var kalmayanda artık onun etkısımı degıl mı bilinmez bizdekiler artık umut dıyelım

Canım hakkını helal et çok teşekkür ederim cevabın için
Benim reglime 10 gün var suan bir 10 gün daha araştırayım o zaman, çörek otu bal tarçın denedin mi ? Ya da çörek otu bal tarçın hakkında bir bilgin var mı? Gebelik için araştırıp onu da deneyebilirsin

Onu ilk defa duydum canım İncir kuru Havuc kütü ve çakşır oyu kokunu duydum bu ara onları arastırmıstım senin dedıgıne de bakarım canım cok tesekkur ederim ınsallah guzel haberlerinizi de birbirimize vermek nasip olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…