7 aydr canım.5 ay düzenli içtim ama 2 aydr içmiyorum.Sen ne kadardr istiyorsun?Ne zamandır bebek istiyosun canım folik asit te al mutlaka
Benim bir ay oldu daha canım ama insan heves ediyo hemen olsun istiyo ☺ senin yaş kaç kaç yıllık evlisin7 aydr canım.5 ay düzenli içtim ama 2 aydr içmiyorum.Sen ne kadardr istiyorsun?
İnş inşallaaaah ☺Ben 35 yasındayım canım.7 yasında bi kızım var.Ona cok rahat hamile kalmıştım.Senin yasın küçüktür.Hiç telaş yapma o yüzden.Allahın izniyle olur inş.cok bekletmeden
Mesafe kovanın dibi olması uzak mı düştü acababiraz sicak oluyo evet dayanmasi zor dayanbilecgn kadra sogut oyle oturmayi dene ama iyi kaynasin plastik kovaya koyarsan daha cabuk sogur.zaten oyle akinti falan cogaltma gibi bi beirti2olamdi bende yarim saat oturdm ardndan kendimi sogutmadan direk iliski oldu canim ben 3 gunden fazla yapmadim
benimde oyleydi ben uc dort bardaklik sutten yaptim yarim demet kadar maydonza attim cok degildi sut ama iyi kaynattim fokurdadi bastan oturmasi zor oldu direk buhar vurunca ince deri dayanilmasi guc arada yerimde kipirdayark yarim saat kadar durabildm sonra direk iliski oldu zaten.esinede keci boynuzu yedir sabah aksam onunda faydasi olablrMesafe kovanın dibi olması uzak mı düştü acaba
Canım ben uyguladım ve hamileyim çok şükür adet bitiminden hemen sonra baslanıyor sabah aksam 10 gün sürüyorKızlar merhaba, 7 aydır bebek için uğraşıyorum. Daha önceki aylarda incir kürü uyguladım ve ovulasyon takibi yaptım. Bi işe yaramadı. Bugün adetimin 1. günü. Soğan kürünü içmeye cesaret edemedğim için erteledim. Bu ay nasip olursa başlıcam, bi de tekrar ovulasyon takibi yapıcam. Sogan kürüne ne zaman başlamalıyım? sömestr tatilindeyim.Tatildeyken yapmak istiyorum ama bi yerde adet bitiminden 10 gün sonra başlayın diyor. Ben adet bittikten hemen sonra başlasam olur mu ki?
Tamam canım çok sagolasın.Bebeğini sağlıkla al inş.kucağına:)Canım ben uyguladım ve hamileyim çok şükür adet bitiminden hemen sonra baslanıyor sabah aksam 10 gün sürüyor
Yapıcam inşallah buay soğan kürüne de baslıcam eşime de artık bisiler düşünüyorum:))benimde oyleydi ben uc dort bardaklik sutten yaptim yarim demet kadar maydonza attim cok degildi sut ama iyi kaynattim fokurdadi bastan oturmasi zor oldu direk buhar vurunca ince deri dayanilmasi guc arada yerimde kipirdayark yarim saat kadar durabildm sonra direk iliski oldu zaten.esinede keci boynuzu yedir sabah aksam onunda faydasi olablr
sogan kurunun kokusu cok kotu yaa ben bir gun ictim oda ogure ogure kuscaktm sen icebliysan yap faydasi cokmus canimYapıcam inşallah buay soğan kürüne de baslıcam eşime de artık bisiler düşünüyorum:))
Benim daha içmeden aklıma geldikçe midem bulanıyor. Soguk da içilmiyormuş, bi yudumda içsek. Ilıkken yudum yudum için diyor İbrahim Saraçoğlusogan kurunun kokusu cok kotu yaa ben bir gun ictim oda ogure ogure kuscaktm sen icebliysan yap faydasi cokmus canim
ayy yudum yudum daha beter ben bi kerette icmeyi denedim oda zorla oldu tuvaletin onunde ictm yetismesi kolay olsun diye ardindan kurabiye attim agzimada oyle sakinlestm.hep faydalı seyelrin tadi kotu olur zatenBenim daha içmeden aklıma geldikçe midem bulanıyor. Soguk da içilmiyormuş, bi yudumda içsek. Ilıkken yudum yudum için diyor İbrahim SaraçoğluSonuç ne olur bilmiyorum.
Çok faydalıymış doğru.Her 6 ayda bir mutlaka yapın diyrayy yudum yudum daha beter ben bi kerette icmeyi denedim oda zorla oldu tuvaletin onunde ictm yetismesi kolay olsun diye ardindan kurabiye attim agzimada oyle sakinlestm.hep faydalı seyelrin tadi kotu olur zaten
Ne güzel maşallah.İnş.ben de içebilirim.Ben de günde bi bardak içmeyi düşünüyorum.Bugun ilk kez denedim ve ne tadi ne kokusu gelmedi bana. Çay gibi rahatca içtim. Ama merak ettiğim pko su fln olanlar için diyor ama.saglikli bayanlarda yapsin diyor ya hoca. Pko yok bende mi sabah aksam.icmeliyim acaba? Yoksa 1 kez icsem yetermi? Icip de o ay hamile kalanlari okudum aksamlari anca icebildim 15gunu tamamlayamadim ama yinede hamile kaldim diyenler de var. Sabah aksam da angarya geliyor kaynatmasi falan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?