Soğan kürü ile ilgili

Ben 35 yasındayım canım.7 yasında bi kızım var.Ona cok rahat hamile kalmıştım.Senin yasın küçüktür.Hiç telaş yapma o yüzden.Allahın izniyle olur inş.cok bekletmeden

Reactions: mnt
Mesafe kovanın dibi olması uzak mı düştü acaba

Mesafe kovanın dibi olması uzak mı düştü acaba
benimde oyleydi ben uc dort bardaklik sutten yaptim yarim demet kadar maydonza attim cok degildi sut ama iyi kaynattim fokurdadi bastan oturmasi zor oldu direk buhar vurunca ince deri dayanilmasi guc arada yerimde kipirdayark yarim saat kadar durabildm sonra direk iliski oldu zaten.esinede keci boynuzu yedir sabah aksam onunda faydasi olablr

Canım ben uyguladım ve hamileyim çok şükür adet bitiminden hemen sonra baslanıyor sabah aksam 10 gün sürüyor

Yapıcam inşallah buay soğan kürüne de baslıcam eşime de artık bisiler düşünüyorum:))

sogan kurunun kokusu cok kotu yaa ben bir gun ictim oda ogure ogure kuscaktm sen icebliysan yap faydasi cokmus canim
Benim daha içmeden aklıma geldikçe midem bulanıyor. Soguk da içilmiyormuş, bi yudumda içsek. Ilıkken yudum yudum için diyor İbrahim SaraçoğluSonuç ne olur bilmiyorum.

Benim daha içmeden aklıma geldikçe midem bulanıyor. Soguk da içilmiyormuş, bi yudumda içsek. Ilıkken yudum yudum için diyor İbrahim SaraçoğluSonuç ne olur bilmiyorum.
ayy yudum yudum daha beter ben bi kerette icmeyi denedim oda zorla oldu tuvaletin onunde ictm yetismesi kolay olsun diye ardindan kurabiye attim agzimada oyle sakinlestm.hep faydalı seyelrin tadi kotu olur zaten

ayy yudum yudum daha beter ben bi kerette icmeyi denedim oda zorla oldu tuvaletin onunde ictm yetismesi kolay olsun diye ardindan kurabiye attim agzimada oyle sakinlestm.hep faydalı seyelrin tadi kotu olur zaten
Çok faydalıymış doğru.Her 6 ayda bir mutlaka yapın diyr

Bugun ilk kez denedim ve ne tadi ne kokusu gelmedi bana. Çay gibi rahatca içtim. Ama merak ettiğim pko su fln olanlar için diyor ama.saglikli bayanlarda yapsin diyor ya hoca. Pko yok bende mi sabah aksam.icmeliyim acaba? Yoksa 1 kez icsem yetermi? Icip de o ay hamile kalanlari okudum aksamlari anca icebildim 15gunu tamamlayamadim ama yinede hamile kaldim diyenler de var. Sabah aksam da angarya geliyor kaynatmasi falan :)

Ne güzel maşallah.İnş.ben de içebilirim.Ben de günde bi bardak içmeyi düşünüyorum.

Sogan kürüne başladım az önce içtim.Çok zorlandımSon yudumda hele iğrenç.Her yudumdan sonra ceviz attım ağzıma.15gün dayanamıcam kesin

Kızlar sogan kürü bazı kişilerde kist oluşturmuş, bazılarında kanamayı arttırmış. 3 gündür içiyorum. Cok sıkıntılı benim için içmek. Boşuna mı sıkıntı cekiyorum acaba? Hamile kalanlar bizi motive etse azıcık

Kızlar sogan küründe 5.günüm. İçtikten sonra hiç halim kalmıyr.Tansiyonumu ölçüyorum normal.Kan şekerini düşüryr olabilir mi?Böyle bişey yasadınz mı?

Arkadaşlar ben uyguladım bende ters tepki yaptı çünkü 23 gün gecikti adetim adet söktürücü kullanıyorum şuan çok kötüyüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…