Soğan kürü ile ilgili

Merhaba kızlar ben de sogan kurune iki gun once basladim. 19 subatta son vereceğim. Bi daha ki ay da havuc ve incir kurune başlayacağım. Bakalim bu sefer olacak mi.

13 gün galiba sabah akşam kullandım çok pişman oldum cnm ya doktora gittim adet söktürücü verdi
Valla ben de cok zor içiyorum.13 gün hayatta içemem canım.Gebelik olma ihtimali olabilir mi?Gec döllenme?Tahlil yaptırdın mı peki?

Merhaba kızlar ben de sogan kurune iki gun once basladim. 19 subatta son vereceğim. Bi daha ki ay da havuc ve incir kurune başlayacağım. Bakalim bu sefer olacak mi.
7 güne tamamlayıp bırakıcam.Halim kalmıyr hiç içtikten sonra.Sen kaç gün uygulayacaksın canım?

7 güne tamamlayıp bırakıcam.Halim kalmıyr hiç içtikten sonra.Sen kaç gün uygulayacaksın canım?
15 gün kullanacagim canım. Yani tarif o sekilde diyor. Sen de mu ilk defa yapıyorsun

Bir de şunu belirtmek isterim. Bu sogan kürü ben de aşırı şişkinlik ve ağız kuruluğu yapti. Siz de de böyle seyler oldu mu?

Bir de şunu belirtmek isterim. Bu sogan kürü ben de aşırı şişkinlik ve ağız kuruluğu yapti. Siz de de böyle seyler oldu mu?
İlk başlarda baş agrısı yaptı.Halsizlik devam edyr canım.Sürekli su içme ihtiyacı oluyr bende de.7 den fazla dayanamıcamİnş.işe yarar

Ben de başlıcam soğan kürüne beraber başlayıp destek olup hamilelik Sevinç'ini birlikte yaşayalım mı arkadaşlar bayırlısıyla

Kızlar ben değilim adet bitiminden 2gun sonra başladım 5.Gunumdeyim pkom var presedd jel varmış bu ay onu da mı demeden diyorum kullanan var mı aranizda

Kızlar dün adet bitmişti bugün sabah soğan kürü yaptım içtim şimdi su gibi kan geldi neden sizce

Benim de bugün bitti yarın başlıcam arkadaşlar hatta bugün leke günğmdü çok heyecanlıyım

Adetim bitmişti öğleden sonra durduk yere su gibi geldi sonra bir daha gelmedi arada olurmuş kanama

İnsan heyecanlanıyor gerçekten yeni bir şey denerken. İnş. vesile olur bu kür sizlere.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…