13 gün galiba sabah akşam kullandım çok pişman oldum cnm ya doktora gittim adet söktürücü verdiYaaKaç gün kullanmıştın canım?
Valla ben de cok zor içiyorum.13 gün hayatta içemem canım.Gebelik olma ihtimali olabilir mi?Gec döllenme?Tahlil yaptırdın mı peki?13 gün galiba sabah akşam kullandım çok pişman oldum cnm ya doktora gittim adet söktürücü verdi
7 güne tamamlayıp bırakıcam.Halim kalmıyr hiç içtikten sonra.Sen kaç gün uygulayacaksın canım?Merhaba kızlar ben de sogan kurune iki gun once basladim. 19 subatta son vereceğim. Bi daha ki ay da havuc ve incir kurune başlayacağım. Bakalim bu sefer olacak mi.
15 gün kullanacagim canım. Yani tarif o sekilde diyor. Sen de mu ilk defa yapıyorsun7 güne tamamlayıp bırakıcam.Halim kalmıyr hiç içtikten sonra.Sen kaç gün uygulayacaksın canım?
İlk başlarda baş agrısı yaptı.Halsizlik devam edyr canım.Sürekli su içme ihtiyacı oluyr bende de.7 den fazla dayanamıcamBir de şunu belirtmek isterim. Bu sogan kürü ben de aşırı şişkinlik ve ağız kuruluğu yapti. Siz de de böyle seyler oldu mu?
Ama Onbeş gün sabretmem LazımGecen ay 6 gun yapabildim.Bi ise yaramadı bende
Aaa çok şaşırdım bilmiorum ki neden acabaKızlar dün adet bitmişti bugün sabah soğan kürü yaptım içtim şimdi su gibi kan geldi neden sizce
Su gibi dio amaDemekki adetin tam bitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?