Soğan kürü ile ilgili

Merhaba hanımlar, ben de polikistik over hastasıyım. Klomen kullanarak hamile kalmıştım ama kese gelişmediği için 7.haftada gebeliği sonlandırdılar. Ondan sonra başka bir kontrol sırasında, yaklaşık 2 ay kadar sonra, yumurtalığımda 6 cm büyüklüğünde kist görüldü. takip eden doktor ilaç kullanmadan 3 ay geçmesini bekleyelim dedi. ben de o sırada soğan kürü uyguladım. yumurtalığım hala polikistik over özelliği gösteriyormuş ama 6cm kist tamamen yok oldu. hatta daha sonra infertilite kliniğine gittim ve çok şaşırdılar 6 cm kist nasıl yok olur diye. onlar da aşılama tedavisi uyguladı. öncesinde karından iğne yaptım yumurta gelişene kadar. şu an hamileyim. hamileyim yazmak bile çok inanılmaz geliyor. umarım bu sefer sorunsuz kucagımıza alabiliriz. yani soğan kürü faydalı olmuş mudur bilmiyorum ama bence oldu. midenizde problem yoksa deneyin.
inşallah tüm istekleriniz gerçek olur. yıpratıcı bi süreç cünkü. herkese sabır diliyorum.

Reactions: mnt
Merhaba kızlar bende 4 yıllık evliyim. Öncesinde 3 ay klomenle 1 kere de asilama sonrasında yine 1 sefer klomen ve yumurtlama takibi yaptırmış biri olarak bu ay soğan kürüne başladım. Ve 7.gunumdeyim. Bitince tekrar sizlerle paylaşacağım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…