Soğan kürü kullanan varmı??

Ben soğan kürüyle hamile kalmadım ama soğan kürünü uyguladıktan sonra adetim düzene girmeye başlamıştı

Teşekkür ederim canım ama benim adetim zaten düzenli hep 21günde bir gelir. Ayrıca bebeğin hayırlı ömürlü olsun inşallah.
Amin canım Amin inşallah Rabbim tez zamanda sanada yaşatsın inşallah :) soğan kürü yapacağına sıcaklarda bence bi hayıt suyu alıp denemelisin aktardan birde mesela ağrı kesici mutlaka ay içinde 1 kere bile kullanıyorsan hiç kullanmadan Ağrı'larını geçirmeye çalış.. Ben çok ağrı kesici tüketen biriydim migrenim olduğu için ama sonra karar verdim başım çatlasada içmedim vickis kullandım nane yağı kullandım koca karılar gibi başımı sımsıkı bağladım ağrı kesici hiç içmedim o ay hamile kaldım tabi herşey allahtan ama bazı şeyleride bilip uygulamak gerek

Allah razı olsun verdiğin bilgiler için... Herşey gönlünce olsun bebeğinizle beraber mutluluklar .Allah'ım banada nasip etsin anne olmayı çünkü eşimle ben çok istiyoruz çocuk sahibi

Allah razı olsun verdiğin bilgiler için... Herşey gönlünce olsun bebeğinizle beraber mutluluklar .Allah'ım banada nasip etsin anne olmayı çünkü eşimle ben çok istiyoruz çocuk sahibi
Allah hepimizden razı olsun canım ne demek seni aydınlatabildiysem ne Mutlu.. Ne kadarlık evlisin ve daha önce yaşadın mı hiç gebelik

İnşallah Canım Allah gönlüne göre versin inşallah tez zamanda güzel haberlerle gel

soyle soğan kürü kullananlar bir arada toplansak da :) fikir alişverişinde bulunsak keşke...

Muhakkak soğan kürü isinize yarayabilir. Sogan rahmin icini temizler ve adetliyken kullanmaniz onerilmiyor cnku gebelik asamasinda olusumu engelleyebilir. O yuzden dikkat etmeniz gerkiyor. Ve sogan kuru hamilelige hazirlar rahimde ne engel ise onu temizlemesi gibi birsey aslnda.

Kızlar sogan kürü beni mahvetti. Bilincsiz kullanmayin. 9 ay once sogan kuru yaptim. Normalde 30 gunde adet olurdum sogan kurunden sonra 42-43 gune cikti. Ve cok duzensizlesti. Doktor ilac verdi son 2 aydir duzenli cok sukur. Ayrica prolaktini yukseltiyo. Hormon degerlerinizi bilmeden uygulamayin yoksa benim gibi vakit kaybedersiniz..

ben 15 gün soğan kürü uyguladım..bir hafta ara verip testere dişli aslan pencesi uyguladım.15 gün .sonra sogan kürüne bir daha gectim.ve 30 olan ploraktinim 12 oldu.sükür ki... :)

canım troidine mutlaka baktırsaydın.

testere dişli aslan pençesi kürüne başla canım..günde bir bardak bile içmen yeterli olur....soda içme üzüm yeme bu arada süt yapıcı süt hormonu arttırıcı şeyler yeme canım..ben sodayı bıraktım..hergün iki bardak içiyordum.

Canim doktor agnucaston hap verdi. O cok fayda ediyo adetlerim duzene girdi gogsumden sut gelmiyo. Bu gece de ruyamda dogum yaptigimi gordum insallah bu ay ruyalarim gercek olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…