Soğan kürü kullanan varmı??

Teşekkür ederim canım ama benim adetim zaten düzenli hep 21günde bir gelir. Ayrıca bebeğin hayırlı ömürlü olsun inşallah.

Canım ben de 21 gün dedin mi adetim gelir. Soğan kürü 20 güne yakın uyguladim ben. Âdet oldum sonra hamile kaldım. Üstelik kist ameliyatı geçirmiştim ve rahimim de normal değil kalp şeklinde. Şu an 3 buçuk aylık hamileyim darısı senin de başına inşallah. Soğan kürü mutlaka dene ihmal etme.

Bendede yumurtlık kisti war daha önce soğan suyuyla geçirmiştim bu ayda tekrar içiyorum 3. Gün bitti çok akıntım war we kasık ağrım umarım geçiyodur

Sogan kurunden sonra agnucaston hap kullaniyorum 3 aydir. Adetime 2 gun kaldi fakat bu ay goguslerime elimi suremiyorum o derece sizi var. Yumurtaliklarim da agriyo. 2 gune kadar adet olmam insallah

Merhaba kızlar. Soğan kürünü uygulayıpta fayda gören bunca arkadaşın tecrübelerini okudukça bende heveslendim ve Bu ay reglimin 7. günü başlamaya niyetlendim. Bakalım hayırlısı olsun inşallah benim içinde evlat sahibi olmak isteyen herkes içinde

Bebek dusunmeye basladigimiz zaman duzenli gelen adetim birden duzensizlesti. Ustelik ergenlikten beri pcom var. Ve gec dollenme yani 36 gunde bir oluyorum. 4-5 ay ilac tedavisinden sonra sogan kuru uyguladim ve sonraki 3.adetimde hamile kaldim Allahin izni ile.

Maaşallah diyelim ozaman size rabbim sağlıkla hayırlısıyla bebişinizi kucağına almayı nasip etsin inşallah bizler içinde dualar edin olurmu

İyiki söyledin bende yapmayı düşünüyordum.ve prolaktinim benimde yüksek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…