Soğan kürü kullanan varmı??

benim adetimde hiç bir sıkıntı yok...gunu gunune...doktorum bile şaşırıyor da...

sebep bilinmiyor yok dedi doktor çok iyi herseyin stresten uzak dur dedi...bir de günleri var adetin baslangıcından itibaREN 9 11 13 15 17 19 21 E KADAR BİRLİKTE OL DEDİ DE...esim rahatsızlandı kortizon kullandı doktor dedi ki korunun tedavi ve korunmayla 8 ay geçti...sürekli bir sebep cıkıyor diye bizde strese girdik...önce kendimiz istemedik şimdi de olmuyor...bakalımm

Kizlar bende uyguladim sogan kurunu adetim bittikten 7 gun sonra basladim 15 gun uyguladim sonucunu daha biliyorum bugun regl olmam gerekiyordu olmadim normalde hep gununde olurdum birgun bile aksadigini hatirlamam beklemedigim suan belkide gectigimiz zaman cok stres yaptim kendime ondandan reglim aksamis olabilir

hamile olabilirsin...benm etrafımda yapanlar ikinci aya geçmeden hamile kaldılar...istiyorsan tabi :) bebiş

hamile olabilirsin...benm etrafımda yapanlar ikinci aya geçmeden hamile kaldılar...istiyorsan tabi :) bebiş

evet istiyoruz bebis 3 senedir deniyoruz doktora gittik bisey cikmadi :) hayirlisi olsun bakalim bir hafta felan beklemeyi dusunuyorum test yapmak icin

hormon testi ...sperm testi ....vajinadabozukluk( sekil bozukluğu da hamileliği engelliyormuş)...miyom kist yumurta buyumesi rahim kalınlaşması ...anemi....kilo...bunların hepsi etkiliyor hamileliği hepsini yaptırdın mı baktırdın mı canım ......

normalde düzenli oldugu halde mi gecikmişti...cok ilginç mutlaka doktora gitseydiniz troid vs baktırsaydın cnm.cünkü troid hastalarına iyi gelmez soğan.

Kızlar son durumlar nasıl .. ben sadece 7 gün içebildim bu ay.. batıma da daha var .. bekliyorum ..

ADETİME 4 GÜN VAR BAKALIM.AMA FELAKET SIRT AGRM BAŞLADI KARNIMDA ŞİŞ..ADET OLUCAM HER AN Gİ,Bİ.

soğn kürünün etkisini ilk ay da görenler ve ikinci ayda görenler daha çok.

Benim de adetime 10 gun var. Ben sogan kuru uygulamadim. Sogan kuru adet duzenimi bozdu doktor agnucaston hap verdi 3 aydir onu kullaniyorum adetim duzenlendi simdi beklemedeyim

Kızlar ben bu ay 7 gün soğan kürü kullandm ve farkettim ki adet günümü düzenledi.. son 3-4 aydır 36-39 günde bir adet oluyordum.. bugün batım yane 30.gün ve adet oldumm.. hamilelik olmadı malesef önümüzdeki aya inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…