Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Maşallah. Gögüs ağrısı falan oldu mu?
Gogus agrisi bu iki gundur hassasiyet hisetmeye basladim en cok sol tarafimda sinyal gibi sancilanma ve dokununca ikiside agriyor hassas. Ya aslinda ben israrimda tortular oluwmustu otle wublenemdim. Hamile kadinlarda olur genelde.dikkat et cok onemli idrarda tortular

Benim de ayaklarım buzzz ve belim arada iğne batar gibi oluyor değişik hiç olmamıştı. Ümitlenmek istemiyorum ama bakalım bu ay olsun hayırlısıyla artıkkk. 4 gün kaldı adetime ...
Ayy hadi hayirisi canim,idrarina bir dikkat et ben oyle wublehendim,tortular oluwtugunu gordum baya

Doktor ancak 4-5haftafan sonra goruyormus kiseyi ondan gitmedim. Sonuclari poliklinikte verdim orda da kadin doktoru yokmus,yosa gosterebilirdim orda
5 haftalık sonucun bence git doktora yarın hem kese görmezse de yüksekliğin sebebini söyler çoğul gebelik olabilir mi diye

Toulete kucuk israrini yaparkdn kalk bir bak icinde bir seyler ucusuyormu beyaz
Biz bu iki aydır tam anlamıyla istiyoruz ve düzenli ilişki yaşıyoruz gecen ay umutluydum baya belirti vardı cunku. Mavi damarlar oluşmaya başlamıştı göğsümde ve inanılmaz hassasiyet vardı ama adete girdim acaba o zaman vücut kendisini gebeliğe mi hazırlıyor diye düşündüm bu ay olur mu acaba diye sorular kafamda hep ..

Birde benim piskolojimi gor,artik marketten ped bittikce almaya nefter etmistim, yinemi sen diye gorecek gozum yoktu sanki suclusu peddir :))

Birde benim piskolojimi gor,artik marketten ped bittikce almaya nefter etmistim, yinemi sen diye gorecek gozum yoktu sanki suclusu peddir :))
Hayırlısı diyip beklicem bakalım Pazartesi'yi beklicem. Düşünmemem de gerekiyor stres yapınca geçikiyor benim şimdi uyuyayım düşünmeden :) iyi geceler canım benim

Canim gercektem degerin baya yuksek ikiz degilsede 5 haftalik falansin zaten tahmin etyigin tarihe 2 hafta ekleyip ole hesapliyolar bence haftasonunda kese cok rahat gorunur benim 236ydi degerim kan testi yaptirdigimda 10 gun bekledm keseyi gormek icin ? Hadi hayirlisi ikizsede cok tatliss :)

Yok henüz başlamadı Can'ım. Amin inşallah çok istiyorum fakat dünden beri bel ağrılarım var Allahım kısa zamanda bana da gösterir inşallah kuzum

günaydın cnm ben 10 gün sabah akşam yaptım kanamam olmadı ancak bel kasık ve göğüsümde ağrılar oluştuğu için devam edemedim.adet günüm yarın bakalım bekliyorum hala ağrılarım devam ediyor inş sana da şifa olur rabbim bizede 2. kez yaşatır inşşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…