İltihapın akıyor canım için temizleniyorKızlar bugün soğan suyunda dördüncü günüm.sanki beyaz bazende şeffaf akıntı oluyor sizde de oldu mu
İnşallah canım benim.yani çok akıntı yok ama ne bilim bişeyler olsun istiyorumİltihapın akıyor canım için temizleniyor
Devam et içmeye tamamen temizlenirsin canım farkedeceksin daha dinç ve iyi hissedeceksin zaten. Allahım şifa etsin hepimize ne zamandır istiyorsun canım rahatsızlığın var mıİnşallah canım benim.yani çok akıntı yok ama ne bilim bişeyler olsun istiyorum
Evt canim oylesine.sorun yok hic yoktuCanım senin üç yıl bir sorunun yoktu dimi öylesine mi korundunuz
Canım dediğin tortuyu doğru anladıysam eğer bugun gördümEvt canim oylesine.sorun yok hic yoktu
Aaa gordunmu tortuyu :)) nasildi diye sorcamCanım dediğin tortuyu doğru anladıysam eğer bugun gördümpsikolojim bozuldu galiba
Ben normalde 17. Gün yumurtlardım bu ay 14. Gün yumurtladımSoğan suyu yumurtlama gününü erkene mi alır geciktirir mi
Ya aslinda buz 1 sene filan dedik korunuruz,ama benimki iste uzatti uzatti bu yaz o kiw derken uc seneye yakin oldu.Canım dediğin tortuyu doğru anladıysam eğer bugun gördümpsikolojim bozuldu galiba
Aaa gordunmu tortuyu :)) nasildi diye sorcamben oyle anlamistim canim,bir baktim idrarimin icinde bir seyler ucusuyor minik minik tortular.haydi hayirlisi kiz sevindim vallah
Hayırlısı buymuş demek ki tatlım :) sağlıkla sıhhatle gelsin :)Ya aslinda buz 1 sene filan dedik korunuruz,ama benimki iste uzatti uzatti bu yaz o kiw derken uc seneye yakin oldu.
Amin canim,tabi hayirlisi ama zaman gecti bayaHayırlısı buymuş demek ki tatlım :) sağlıkla sıhhatle gelsin :)
Ozaman sen sabah atesini olcmeye unutma,bakalim kac cikiyorcanım valla böyle bişey uçuşmuyordu ama bişeyler vardı ve tabaka vardı yüzeyinde
Benim ateşim normalde 35lerde ama dün ölçtüm sabah kalkmadan 36.3tüOzaman sen sabah atesini olcmeye unutma,bakalim kac cikiyor
Dil altindanmi olctun? Hamilelik bawladi zanan yukseklere cikmali.Benim ateşim normalde 35lerde ama dün ölçtüm sabah kalkmadan 36.3tü
Bu arada vucud atesin cok dusuk senin 35 olmaz boyle. 36 olmali normaliBenim ateşim normalde 35lerde ama dün ölçtüm sabah kalkmadan 36.3tü
Dil altı evet. Bilmiyorum ki 35.8 filan olur bazen 9 olur meraktan ölçmüştüm öncedenBu arada vucud atesin cok dusuk senin 35 olmaz boyle. 36 olmali normali
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?