AaaaaKiz adetin 1.gunu baslanir mi hic sogan kurune. Ben yanlislikla 6.gunde basladim diye bile korktum olmasi gereken 7.gun... Yumurtani erkenden buyutmussun muhtemelen ondan catladi. Valla bende suphelenmio degilim adetim biter bitmez yumurta akntisi basladi cunku. Bu sogan kuru erkenden catlatiyooda olablrr
Tabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyorAaaaaben bilmiyordum ki yaa demek büyütüyooo onu da bilmiyordum ki ben annenin zoruyla içtim Pco olduğumu ögrendim diye peki şimdi iki hafta sonra girdiğim adetimden sonra tekrar yumurta oluyor mu onu merak ediyorum yani hamile olabilir miyim diye merak edip heycanlanmıyım mi boşuna
Zaten bu ay eğer adete girersem hemen alıcam ovulasyon testi de gebelik testi de 50 tane almayı düşünüyorum :) hayırlısı o zaman bugun girerim belki adete eğer yarın da girmezsem direk gidip kan vericem sağlık ocağına çünkü idrar testi erken mi acaba çıkmadı mı acaba diye düşüne düşüne kafayı yiyip daha da strese giriyorum. Zaten varsa ilk gecikmeyle çıkar kanda dimi yani.Tabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyor
Canim bende adetin 7. Gunu basladim sogan kurune ovu testleride kullandim benm yumurtam 21.gunde catladi yani erkene almadi benimkini hatta dr un gec ovulasyon olmus dediTabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyor
Ca
Canim bende adetin 7. Gunu basladim sogan kurune ovu testleride kullandim benm yumurtam 21.gunde catladi yani erkene almadi benimkini hatta dr un gec ovulasyon olmus dedi
Canim her iki cizgi esit veya t cizgisi cden koyu olmayana dek negatif. Yapmaya devam et. Beklenen adet tarihinden 14 gun oncesinin de asil yumurtlama gunun oldugunu bil ona gore testi yapArkadaşlar merhaba sığan kürü 6.günüm bende de pko var bugün ovulasyon yaptım ikinci çizgi silik çıktı
Canim mesela her ayin 27sinde regl oluyorsan bundan 14u cikardigimizda ayin 13u senin kesin yumurtlama gunun. 13unde catlayan yumurtayi 9undaki sperm bile dolleyebilir. Ve hatta bi bilgi daha veriyim 9unda dolleyen spermin cinsiyeti de cooook yuksek ihtimal kiz olur cunku kiz spermler uzun yasarken erkek spermler en fazla bi iki gun yasarlar. Buda benden ekstra bilgiTamam Can'ım ama önceden hiç ikinci çizgi hiç çıkmazdı bu dönemi değerlendirmek lazım diye düşünüyorum yumurtlamadan öncesi önemli diye biliyorum sence de doğru mu sperm 72 saat yaşıyormuş ve ilerlemesi saat alıyomuştum yüzden yumurtlama öncesi sık ilişki diye okumuştum inşallah bu ay olucak sağ Salim.geçen yıl da soğan kürü ile hamile kalmıştım ama maalesef düşük oldu inşallah bu ay olur sağ Salim Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın
Can'ım bilgilerin için çok saol ama bende pko var ve ben iki ayda Bi adet oluyorum o yüzden düzenimi bilemiyorum hayırlısı artık çok takmamak lazım aslındaCanim mesela her ayin 27sinde regl oluyorsan bundan 14u cikardigimizda ayin 13u senin kesin yumurtlama gunun. 13unde catlayan yumurtayi 9undaki sperm bile dolleyebilir. Ve hatta bi bilgi daha veriyim 9unda dolleyen spermin cinsiyeti de cooook yuksek ihtimal kiz olur cunku kiz spermler uzun yasarken erkek spermler en fazla bi iki gun yasarlar. Buda benden ekstra bilgi
Heee bende pkoluyum da neyseki reglimi etkilemiyor. 2 ayda bir goruyorsan en iyisi yumurtlama takibi derimmmm. Ultrasonla. Doktor kontrolunde. Klomenle birlikte cok rahat hamile kalirsin tatlimCan'ım bilgilerin için çok saol ama bende pko var ve ben iki ayda Bi adet oluyorum o yüzden düzenimi bilemiyorum hayırlısı artık çok takmamak lazım aslında
Kiz igneyle kalmayp soganla kaldiysan helal valla :) hadi bakalim insaalah yine tutar bu aydaKlomen ve çatlatma iğnesi denedim olmadı biliyomusun geçen sene sığan kürü yaptım hamile olduğumu öğrendim . Polip aldırdım aralık da dr Mart'a kadar olmazsa gel iğne deneyelim dedi bende dedim soğan kürünü bir kez daha demiyim bakalım umutluyum olucak inşallah ☺
Valla iğne yaptırdım adet oldum sonra ki ay 15 gün geciktim dr a gittim kanda 0 çıktı geldim tarlusal verdi dr keşke kullanmasaydım soğan da içtim baktım 15?gün ardından 8. Gün geçti dedim Bi test yapıyım hiç de belirtim yoktu Bi baktım hamileyimKiz igneyle kalmayp soganla kaldiysan helal valla :) hadi bakalim insaalah yine tutar bu ayda
Tarlusali bende hamile oldgm ay kullanmstm kiz doktoroar hiccc bir sorun yaratmaz diyo aslnda gercekten de ona gore uretlms bi ilac ama bende bebegimi karnimda kaybettim kurtajla aldilar.Valla iğne yaptırdım adet oldum sonra ki ay 15 gün geciktim dr a gittim kanda 0 çıktı geldim tarlusal verdi dr keşke kullanmasaydım soğan da içtim baktım 15?gün ardından 8. Gün geçti dedim Bi test yapıyım hiç de belirtim yoktu Bi baktım hamileyim
bilmiyorum Cnm valla Rabbim Bi daha yaşatmasınTarlusali bende hamile oldgm ay kullanmstm kiz doktoroar hiccc bir sorun yaratmaz diyo aslnda gercekten de ona gore uretlms bi ilac ama bende bebegimi karnimda kaybettim kurtajla aldilar.
Sabah ve akşam aç karnına yapsan daha iyiKızlar soğan kurunu sabah akşam aç karnına mi yapıyorsunuz
Canım allahım bi daha yasatmasın inşlalah hayırlısıyla hamiş kalırız ve bebeğimizi kucağınıza sağlıkla alırız.Valla iğne yaptırdım adet oldum sonra ki ay 15 gün geciktim dr a gittim kanda 0 çıktı geldim tarlusal verdi dr keşke kullanmasaydım soğan da içtim baktım 15?gün ardından 8. Gün geçti dedim Bi test yapıyım hiç de belirtim yoktu Bi baktım hamileyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?