Evet canımKızlar soğan kurunu sabah akşam aç karnına mi yapıyorsunuz
Valla pko yok olur mu bilmem ama kist olmuyo yumurtalıkta bu da demek oluyo heralde pko düzenliyor diye düşünüyorumCanım allahım bi daha yasatmasın inşlalah hayırlısıyla hamiş kalırız ve bebeğimizi kucağınıza sağlıkla alırız.
Canım soğan suyu içince pco yok oluyor mu acaba
Anladım canım inşallah Yok olur da gelmezler bizlere :)Valla pko yok olur mu bilmem ama kist olmuyo yumurtalıkta bu da demek oluyo heralde pko düzenliyor diye düşünüyorum
İnşallah Cnm soğan kürüne başladın mıAnladım canım inşallah Yok olur da gelmezler bizlere :)
Hangi siteden alıyorsunuzTabiki de her adet doneminde folikul buyurve catlar. Ovulasyon testi kullanmani oneririm nette var. Bi hayli yardmci oluyor
Yok canım bugun adet günüm ama olmadım henüz bakalım yarın da olmazsam kan vermeyi düşünüyorumİnşallah Cnm soğan kürüne başladın mı
İnşallah bebeğin gelmiştir CnmYok canım bugun adet günüm ama olmadım henüz bakalım yarın da olmazsam kan vermeyi düşünüyorum
Ben çalıştığım için hafta içi akşam eve gelince hemen içiyorum Bi de yatarken .saraçoğlunun önerisi de bu yönde çalışanlar içinEvet canım
Canım benim :) inşallah da umudum yok adetim gelince 7. Günü soğan kuru içicem ona odaklıyım pes etmeden 15 gün içmeye calısıcamİnşallah bebeğin gelmiştir Cnm
Umut bizim tek dayanağımız umudumuzu yitirmek yok bu ay olmazsa öbür ay elbet olucak stres yapamasak daha kolay olucak ama olmuyo işteCanım benim :) inşallah da umudum yok adetim gelince 7. Günü soğan kuru içicem ona odaklıyım pes etmeden 15 gün içmeye calısıcam
Ben geçen yıl yapmıştım hamile kaldım şuan yine yapıyorumKizlar ben baska bi konudan buraya geldim bende sogan kuru yapiyorum hamile kalan arkadas cogunluktami acaba
Ben geçen yıl yapmıştım hamile kaldım şuan yine yapıyorum[/QUOTuc gundur yapiyorum bakalim hayirlisi okuduklarima gore baya faydaliymjs
Evet öyle canım ... Allah yar ve yardımcımız olsunUmut bizim tek dayanağımız umudumuzu yitirmek yok bu ay olmazsa öbür ay elbet olucak stres yapamasak daha kolay olucak ama olmuyo işte
Bence korunmayin ben kullandigim ay kaldim , zaten amac yardimci oluyo olmasiPeki yaparken korunmak mi lazimmis baska bi konuda oyle diyorlar
Bende gecikme yapmıştı canım umarım seninki gecikme değildir :)kızlar günaydın. aranızda soğan kürü yapıp da geç adet olan oldu mu benim 5 günüm geçti. idrar testim de negatif çıkmıştı. karnım ağrıyor birkaç gündür pedle geziyorum geldi gelcek diye ama gelmiyor da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?