Ben idrar testi yaptım bir saat önce negatif canım yaa üzüldüm yine. Bir gün gecikmeyle yapılır dimi testCanm sen demistin ya kedi ayi diye bakalim bizde kediler kadar olabilcek miyiz :)
Bazen 1 gun kala bazen 1 gun gece bazen 1 hafta gece yapilir bgn negatf cikan yrn pozitif cikabilir gec dollenme olunca idrarda cikmiyomus meselaBen idrar testi yaptım bir saat önce negatif canım yaa üzüldüm yine. Bir gün gecikmeyle yapılır dimi test
Peki bu yakayı nerden alıcazOyy kiyamam ya canim benim en kisa zamanda rabbim verir insallahhh bebis bizlere rabbim gonlune gore versin cnm sogan suyu ic 15 gun boyunca 've sicak banyoya gir guzel sicak suyla cikinca banyodan pöçügün ustune yaka derler bilirmisin boyle yarabandi gibi kalcanin birazcik ustune yapistir bana da bugun soylediler ablamin gorumcesi soylemis onu yapsin o ay kuru cikar demis sen de yap tm mi cnm bende yapicam insallah faydasi olurr
Ben bekliyim o Zaman Cuma günü yaparımBazen 1 gun kala bazen 1 gun gece bazen 1 hafta gece yapilir bgn negatf cikan yrn pozitif cikabilir gec dollenme olunca idrarda cikmiyomus mesela
Ne zaman adet olman gerekiyoduBen bekliyim o Zaman Cuma günü yaparım
Peki bu yakayı nerden alıcaz
Canm sen demistin ya kedi ayi diye bakalim bizde kediler kadar olabilcek miyiz :)
Bak canim boyle bi sey 've o kadinin elinin tuttugu yere kalcanin hemen ustunePeki bu yakayı nerden alıcaz
Dün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...Ne zaman adet olman gerekiyodu
O zman bkle canm ypma test sabret bkalmDün olmam gerekiyordu ama benim söyle bi sıkıntım vardı her ay 3ünde oluyordum ve soğan suyunu adetin ilk günü içtiğim için dengem bozuldu ocağın 20sinde tekrar girdim ve yine adetim gibi 8gun sürdü o yüzden diyorum ki eğer Cuma günkü testte de negatif olursa 3mart tarihini beklicem belki o zaman girerim adete. Yani yine kafam karışık kasıklarımda da ağrı falan olmadı o yüzden umutsuzum ...
Peki o kürleri hangi günler yapılıyormuş canım
Aynen beklemekten başka çarem Yok az sabır ...O zman bkle canm ypma test sabret bkalm
hımm bak bunu öğrendiğimiz iyi oldu. benim tüm testler normaldi ama yınede aklımızda olsunKızlar incir kürü demişsiniz ama prolaktin yüksek olanlar sakın denemesin daha kötü olursunuz cunku incir süt yapıyor yani prolaktin yükseltiyor dikkat edin kal yaparken göz çıkarmayalım :) ben zar zor düşürdüm cunku prolantinimi o yüzden incir dereotu soda tüketmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?