Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Vala ben anlamadm icim cok temiz galiba gecen ayda corek otu karisimi ve incir yedim tik yok canm bi garip

Canım ne için içtin soğan kürünü pko için mi?

Soğan kürünü 15 gün yaptkktqn snra testere dişli aslann pençesi ve çörek otu yağı kürü yapıcam 1 ay. Lh hormonumu düşürmk istiyorm pko oldgu için yüksek çıkıyor

Çörekotu yağını nasıl kullanıyorsunuz acaba?

Çörekotu bildiğim kadarıyla hamile kalınırsa düşükte yapılıyormuş dikkatli kullanın derim ben

Ben
Çörekotu bildiğim kadarıyla hamile kalınırsa düşükte yapılıyormuş dikkatli kullanın derim ben
Ben corek otu yagi degilde aci elma yagi duymustum hastaligin bitince vajinaya koyuyomusun pamukla sabaha kadar duruyimus uc gun yapmak gerekiyomus

İyi aksamlar bayanlar bir kac sorum olcaktı yakında regli olcam ve sogan kürüne baslıycam yanında incir esim içinde keciboynuzu pekmezi düsünüyrm sonucta faydalı seyler bi sıkıntı olcagını düsünmüyrm..sorularıma gelecek olursam regl oldugumz günden itibaren 5.gün kabugunu soyarak yapıyrz die biliyrm 15gün süre ilemi yapıyrz bir diğeri yumurtlama gününü net bisekıldenadıl ogrenebilirm bazı testlerden bahsedilms pek bilgim yok ayrıca dr.gittiğimde ultrasyonla baktrmıstm bi probleminiz yok demişti folik asit vitamin vermişti onlarada devm etsem olurmu ayrıca bide bazı degerlerden bahsedilmşş sanırım hormonlarla alakalı hiç baktrmadm regl oldugum zaman mı gidşyrm o testler için normal zamanlardada yapılan önemli testler varmı

Kizlar nolur yardim edin bugun sogan kurune basladim sabah ilk ictim bide 4 saat once ictim ikinci bardagi ama gobegimin icinde bi sanci var sanki igne batiyo karnima ayy korktum hemen mi etki etti neden oldu ki .. Of Allahim nolur kurtar bizi bu kur mus ilacmis kafayi yicez yardim et

Insallah canim sifa olsun sana da . bende dedigin gibi yaptim ictim ama su an da gobegimde bi agri cikti nedense sanki igne batiyo karnimin altina dogru tam rahmin oldugu bolgede cok korktum hemen de etki etmezki degilmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…