Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Arkadaşlar merhaba kür de 9.günüm sarı akıntılarım geliyo benim de az önce sağ kasığım da batma oldu 5 dk kadar ovulasyon testi negatif bu testi ben mi yanlış yapıyorum yumurtlamıyor muyum Bi yardım bana

Kızlarr bende denedim bu ay hatta yarım yamalak 3 gün falan içtim içemedim sonra bide ne göreyim hamileyim ama ne yazıkki 3 gün sürdü sevincim kanama var şu anda değerlerimde düşmeye başladı kesede görünmedi muallakta kaldık öyle yarın dr gidicem nolacak bilmem

Soğan kürüne regl bitiminden 2 gün sonra başlanıyo
15 gün yapılıyo sabah akşam diye biliyorım ben.
Hormon testleri reglin 2. Veya 3 günü yapılıyo
Diğer sorular hakkında bilgim yok:)

Insallah canim sifa olsun sana da . bende dedigin gibi yaptim ictim ama su an da gobegimde bi agri cikti nedense sanki igne batiyo karnimin altina dogru tam rahmin oldugu bolgede cok korktum hemen de etki etmezki degilmi

Amin inşallah canımm hepimize şifa olur inşallah.
Ağrı kasıklarmda batma bende de oldu özellkle ilk günler yoğundu. Ayağma sıcak su torbası koymuştm ben. Tekrar regl olucm zannettm hatta.. sonra da akıntılar çözüldü.
İnşallah sana da etki ediyodur

Canım reglin bittikten iki gün sonra başlıcaksın

Hadi yaa geçmiş oldun

Soğan küründe 10 . Günüm ve sağ kasığım şiddetli sol kasığım ise nispeten daha az sancılandı böyle hafif bi yapışkan sıvı da geldi
Bende öyle bahsedildiği gibi çok fazla bi akıntı olmuyor bende

Bende yaptı 3 gün gecikmeli geldiöncesinde de bir hafta kahve leke geldi hergün
Mrb cnm suan bendede oyle sen sogan kurunu be zmn yaptin bende bu ay yaptim adetime 10 gun Kala kahve pembe bazen daha cok yurudukce gezdikce daha fazla siyah gibi koyu kahve akinti seklinde geliyor anlam veremedim peki hamile misin ne zmn yaptin sogan kurunu cnm bence bunlarin gelmesi rahimjn icindeki birikmis pis seyleri atiyor gibi geliyor bana icimizi temizliyor galiba

Yumurtan catlıyor olabılır akıntı ıkı parmak arasında kopmadan uzuyorsa owulasyon donemındesındır ılıskıde bulunman gerek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…