Bilmiyorum ki canım araştır bi istersenOkumuştum öyle birşey ama benim hesapları m karisti biraz
Şimdi 15 gün yaparım zararı olur mu acaba
Geç yatmak alışkanlık oldu bu günlerdeBilmiyorum ki canım araştır bi istersen
Onceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonuctaAdetine kaç gün var canım
Kanaman nasıldı o 2 gün canım üstüne görmüş olabilir misin acabaOnceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonucta
Insallah gönlünce olur herseyKızlar kan verip geldim yarın öğlen cıkıcakmıs sonucu. Hayırlısı neyse o olsun..
Yok canım ağrım var olurum heralde. Insallah önumüzdeki aya nasip olur dua dan başka birsey gelmiyo elimdenKanaman nasıldı o 2 gün canım üstüne görmüş olabilir misin acaba
İnşallah canım güzel haberler verelim hepimiz hayırlısıylaYok canım ağrım var olurum heralde. Insallah önumüzdeki aya nasip olur dua dan başka birsey gelmiyo elimden
Sağol canım senin de herşey gönlünce olsunInsallah gönlünce olur hersey
Hayırlısı olsun hakkında canımKızlar kan verip geldim yarın öğlen cıkıcakmıs sonucu. Hayırlısı neyse o olsun..
Biraz daha geçsin zaman bekle istersenKızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor
Sağol canım yaa inşallahHayırlısı olsun hakkında canım
Testin pozitif çıkar inş
Biraz daha geçsin zaman bekle istersen
Yada bir idrar testi daha yap kesin sonuç ise kan testi
Canım ilk olan doğrudur bence okumuştum bi yerde; ilk yapısta silik çıkıyor ve tekrar yaptığında negatif olmasının sebebi ilk idrarın arasından çok zaman geçmemesiymiş. Sabah ilk idrarla tekrar yap canımKızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor
Canım ilk olan doğrudur bence okumuştum bi yerde; ilk yapısta silik çıkıyor ve tekrar yaptığında negatif olmasının sebebi ilk idrarın arasından çok zaman geçmemesiymiş. Sabah ilk idrarla tekrar yap canım
Anladım canım ben ayın 16sindan sonra gidicem test sonuçlarını göstereceğim. Iyiyim yani şu aralar ...seni merak etmiştim inşallah hamile kalirsinMerhaba canım eşimle konuştuk da şimdi yarın sağlık alcağına gidecekmişiz. Çıkarken de bi idrar testi alıp yapıcam evde. Sen nasılsın durumlar ne
Sonuçların iyidir inşallah canımAnladım canım ben ayın 16sindan sonra gidicem test sonuçlarını göstereceğim. Iyiyim yani şu aralar ...seni merak etmiştim inşallah hamile kalirsin
teşekkür ederim cevabın için. ben de deneyeyim tekrar bikaç ay sonra o zaman. ne güzel hamile kalıyosun en azından. inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna..Merhaba arkadasim ben iki yildir cocuk dusunuyordum ve gecen sene o kadar denemlere yumurtlama donemlerini takibe ragmen hamile kalamadim ama sogan suyunu ictim o ay hamile kaldim.. belkide tesaduftur demistim.. tabi sonra bos gebelikmis dusuk yaptim.. sonrasinda tekrar cocuk icin 9 ay ugrastim olmadi sogan suyu aklima geldi bi denim dedim ve gercekten o ay hamile kaldim.. ve anladimki sogan suyunun gercekten kerameti varmis.. tabi bu bebekte gitti .. orasi baska mesele ama gercekten sogan suyu işe yariyor tavsiye ediyorum ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?