Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Adetine kaç gün var canım
Onceden duzenlydi ama simdi 4 aydir falan 23 gunde bir oluyodum. 2 gun erken oldum ama 3 gundur kan gelmedi ara ara acik kahverengi aknti devam edyo heralde gelr biriki gune .bende anlamadim klomen kullanmstm iki kere onun etkisi de olabilir ya da stres de olabilir nedeni.bu ay hic takmamaya calşcam kendi sağlģımzda onemli sonucta

Kanaman nasıldı o 2 gün canım üstüne görmüş olabilir misin acaba

Kızlar adetim 2 gün geçti dün test yaptım bişey çıkmadı üç saat Sora tekrardan bi baktım ikinci çizgi silik çıktı dayanamayıp tekrar ikinci test yaptım negatif hiç başına böyle bişey gelen var mı yardım edin nolur inşallah hamileyim dir ve adet olacakmis im gibi karnım ağrıyor

Kızlar kan verip geldim yarın öğlen cıkıcakmıs sonucu. Hayırlısı neyse o olsun..
Hayırlısı olsun hakkında canım
Testin pozitif çıkar inş
Biraz daha geçsin zaman bekle istersen
Yada bir idrar testi daha yap kesin sonuç ise kan testi

Canım ilk olan doğrudur bence okumuştum bi yerde; ilk yapısta silik çıkıyor ve tekrar yaptığında negatif olmasının sebebi ilk idrarın arasından çok zaman geçmemesiymiş. Sabah ilk idrarla tekrar yap canım

Merhaba canım eşimle konuştuk da şimdi yarın sağlık alcağına gidecekmişiz. Çıkarken de bi idrar testi alıp yapıcam evde. Sen nasılsın durumlar ne
Anladım canım ben ayın 16sindan sonra gidicem test sonuçlarını göstereceğim. Iyiyim yani şu aralar ...seni merak etmiştim inşallah hamile kalirsin

Anladım canım ben ayın 16sindan sonra gidicem test sonuçlarını göstereceğim. Iyiyim yani şu aralar ...seni merak etmiştim inşallah hamile kalirsin
Sonuçların iyidir inşallah canım Allah razı olsun yarın öğlen cıkıcak sonucum yazarım buraya olumlu veya olumsuz diye..

teşekkür ederim cevabın için. ben de deneyeyim tekrar bikaç ay sonra o zaman. ne güzel hamile kalıyosun en azından. inşallah en yakın zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…