A. Selam canım klomen ne için verilmişti?selamm ben de soğan kürü yapıyorum . dün başladımm kızlar.. klomen içmiştim bu ay ilk defa. o bitince buna başladım.. inşallah bu ay bebişim gelir
geçen ay doktora gittim pco dedi. sonra hormon baktı fsh :4 lh:6 çıktı. sanırım lh/fsh oranına göre hesaplanıyor pco. neyse klomen verdi . kullan , 9 gün sonra kontorle gel dedi gidicem. dedim nasılsa pco var, soğan suyu da yapayım dedim, öylelikle başlamış oldum canımA. Selam canım klomen ne için verilmişti?
Bende folikül kist var dendi yani doktor çok folikül var dedi düzensizlikleri bu yüzdendir diyerek hormon testine yönlendirdi şimdi onun için reglim 3. Günün u bekliyorumgeçen ay doktora gittim pco dedi. sonra hormon baktı fsh :4 lh:6 çıktı. sanırım lh/fsh oranına göre hesaplanıyor pco. neyse klomen verdi . kullan , 9 gün sonra kontorle gel dedi gidicem. dedim nasılsa pco var, soğan suyu da yapayım dedim, öylelikle başlamış oldum canım
Hayırlısı olsun canım bidahaki aya nasip olur insKan sonucum negatif kızlar ...
inşallah şifa buluruz da bi an önce bebişlerimize kavuşuruz canım, hayırlı haberler verelim birbirimizeBende folikül kist var dendi yani doktor çok folikül var dedi düzensizlikleri bu yüzdendir diyerek hormon testine yönlendirdi şimdi onun için reglim 3. Günün u bekliyorum
Soğan kuru 1 ay önce flan yapmıştım. Aradan zaman geçti ona rağmen en son ki reglim okadar ağrılı ve kanama li olduk i dış gebelik veya düşük sandim. Kistler sebepmis bütün bunlara soğan kürüne yeniden başladım 15 günlük . Regl i bekliyorum heyecanla
Reglim düzene girdi şükür ama o kistlerimiz görünce pco sandım bende multikistik yani mco ymus sanırım
Canım kistlerimiz inş şifa bulur geçer gider
İnş artık çok istiyorum Rabbim büyükinşallah şifa buluruz da bi an önce bebişlerimize kavuşuruz canım, hayırlı haberler verelim birbirimize
canım gider Allahın izniyle içini ferah tut. biz de ne olur nolmaz diye eşime sperm tahlili yaptırdık internetten baktığımız kadarıyla normal ama ancak salı gösterebilicez doktora. bu ay da benim kistler erirse inşallah mevlam büyük.. bu aralar içimde bi umut var. Allahım nasip etsin inşallahİnş artık çok istiyorum Rabbim büyük
Su hormon testi sonucunu göreyim birde kistim in gittiği biraz daha rahatlicam
Amin Allah im nasip etsin hayirlisiylacanım gider Allahın izniyle içini ferah tut. biz de ne olur nolmaz diye eşime sperm tahlili yaptırdık internetten baktığımız kadarıyla normal ama ancak salı gösterebilicez doktora. bu ay da benim kistler erirse inşallah mevlam büyük.. bu aralar içimde bi umut var. Allahım nasip etsin inşallah
evet canım hemen çıkıyor sonuçlar ..Amin Allah im nasip etsin hayirlisiyla
Su sperm tahlili flan doktor istemeden belki yaptiririz aradan çıkar zor birsey değilmiş
canım ben de aynıyım adetlerim düzenli, zayıfım ve tüylenmem de yok, ama bana da pco dedi ilginç dimikızlar geçen ay muayene olduğunda doktor polikistik over var dedi. bende o anda tam olarak ne olduğunu bilmediğim için doktora detaylı soru soramadım. ama internette araştırdığımda genelde kilosu fazla olan insanlarda görülürmüş. ve belirtileri de bildiğiniz gibi erkeksi tüylenme, sivilce vs. ama bende bunların hiçbiri yok. ve kilom da 46 sizce bir yanlışlık olabilir mi?
Üzülme demiycem çünkü bende bugün adet oldum ve bugün eltimin ikinci hamilelik haberini aldım. Tam gününe denk geldi üst üste... elimde değil üzüldüm. Aynı anda evlendik o ikinci kere hamile bense adet oldum.. :'( :'(Kan sonucum negatif kızlar ...
Canım inan aynı duyguları hissediyoruz hepimiz.. Allah cc herkesin imtihanı ni başka yerden veriyor. Bu üzüntülü gunahlarimiza Kefaret oluyor inş.Üzülme demiycem çünkü bende bugün adet oldum ve bugün eltimin ikinci hamilelik haberini aldım. Tam gününe denk geldi üst üste... elimde değil üzüldüm. Aynı anda evlendik o ikinci kere hamile bense adet oldum.. :'( :'(
Kızlar benim sivilce Tüylenme azıcık flan var ama adet ve kilo da sıkıntı yok benim kist multikistik over yani mco inş gitmistir diye umuyorum.canım ben de aynıyım adetlerim düzenli, zayıfım ve tüylenmem de yok, ama bana da pco dedi ilginç dimi
İnşallah çıkar canımCanım inan aynı duyguları hissediyoruz hepimiz.. Allah cc herkesin imtihanı ni başka yerden veriyor. Bu üzüntülü gunahlarimiza Kefaret oluyor inş.
Rabbim bizde nasip edicek inş yakın zamanda bende bekliyorum eski günlerdeki heyecanı m bile yok belirtiler var flan diye ama bir test pozitif çıksa havaya ucarim
Ben nerdeyse her gün hamilelik haberi alıyorum alıştım artık. Negatifi görünce baya ağladım yaa ama tüm gün ağladıktan sonra ertesi gün falan umursamadım. Adetim de hala gelmedi mevsim değişikliğindendir diyorum da bilmiyorum. Daha da gitmicem doktora yeter kullandığım hormonlar daha fazla yıpranmak istemiyorum üç dört ay ara vericem de bu ara verişim dosyamı etkiler mi acaba tekrar tüm tahlilleri yeniletmezler inşallahÜzülme demiycem çünkü bende bugün adet oldum ve bugün eltimin ikinci hamilelik haberini aldım. Tam gününe denk geldi üst üste... elimde değil üzüldüm. Aynı anda evlendik o ikinci kere hamile bense adet oldum.. :'( :'(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?