Hamilelik duygusunu tattım ama bebeklerimi kucağıma alamadım ne yazık ki üç yıl bekledim hamile kalabilmek için kaldım ama gittiler bir yıl oldu tekrar tatmak istiyorum o duyguyu hepimiz sağlıklı bebek lere sahip oluruz inşallahİnş canım amin hergün bir mutluluk haberi duymayı nasip etsin Rabbim
Nerdeyse hergün düşünüyorum hayal ediyorum Bebeğimi o minicik elleri burnuo hamilelik duygusunu..
Rabbim en kisa zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin hepimize
Ben 8 gün içtim kullandığım ilaç çok bulantı yaptı bende ,sogan suyuyla birlikte zorlandim 8 gün anca ictimSen kaç gün içtin
Amin inşallah canım.Rabbim isteyen herkeze bir bebiş bağışlarMerhabalar.. 7 aydır 2.bebek için uğraşıyoruz ama maalesef.. Bu kürü daha önce duydum ama hiç denemedim. Bu topic i görünce denemeye karar verdim şuan reglimin ikinci günü.. Bitince yapıcam bende. Allah hepimize de nasip etsin inşallah..
Amiinn.. Oğlum hemen olmuştu şuan 5 yaşında.ikinci de aslında geçtiğimiz mayıs ayında spirali çıkarttıktan 1 ay sonra oldu ama kimyasaldı.. Ondan sonra ara verip ekimde tekrar başladık.. Hayırlısı Allah tan.Amin inşallah canım.Rabbim isteyen herkeze bir bebiş bağışlar
İnşallah hayırlısıyla olur canımAmiinn.. Oğlum hemen olmuştu şuan 5 yaşında.ikinci de aslında geçtiğimiz mayıs ayında spirali çıkarttıktan 1 ay sonra oldu ama kimyasaldı.. Ondan sonra ara verip ekimde tekrar başladık.. Hayırlısı Allah tan.
Ben hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim vallaKizlar bu soğan suyu sizdede hafifte olsa kanama yaptimi
Benimde aynı reglime bir hafta var iki gündür sancı kramp giriyor alt karın bölgeme canım, ben hamileliğe değil de soğan suyuna yordum kendimi. İnş hamileliktir, yazalım burayaKızlar regle 7 gün var karnıma ani den batma geliyor ağrıyor sizce bu kadar erken belirti olurmu
Kizlar bu soğan suyu sizdede hafifte olsa kanama yaptimi
Bende de yaptı çok açık pembe iki gün geldi leke, kesinlikle soğan suyu diye düşünüyorum, içeride kalan artık kan parçalarını atıyo olabilirBen hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim valla
Canım soğan kuru bu y yarım kaldı 6 gün kadar yaptım. Akintim suan beyaz günlük akıntıBenimde aynı reglime bir hafta var iki gündür sancı kramp giriyor alt karın bölgeme canım, ben hamileliğe değil de soğan suyuna yordum kendimi. İnş hamileliktir, yazalım buraya
Bende merak ediyorum, bende on gün yaptım. Kendimi kaptırmak istemiyorum o yüzden önemsememeye çalışıyorum açıkcası tatlımCanım soğan kuru bu y yarım kaldı 6 gün kadar yaptım. Akintim suan beyaz günlük akıntı
Arada kramp giriyor çok az az bakalım ne olucak
İnofolic combi bıraktım şimdilik bir buçuk ay içtim doktorumü değiştirmeyi düşünüyorumNe ilacı içiyordun
Oğlun tedaviyle mi oldu canimAmiinn.. Oğlum hemen olmuştu şuan 5 yaşında.ikinci de aslında geçtiğimiz mayıs ayında spirali çıkarttıktan 1 ay sonra oldu ama kimyasaldı.. Ondan sonra ara verip ekimde tekrar başladık.. Hayırlısı Allah tan.
Ben hic bilmezdim adet ortasi kanamam olsun gecen ay sogan kuru yaptim hafif pembemsi kanama geldi hatta dedimki kesin hamileyim yerlesme kanamasi ama malesef bu ay gene adet ortasinda cok az pembemsi kan geldi sanirim sogan kurunden kaynakli diye dusunuyorum ama baska yerlerde okudugumdada yumurtlama gunu gelebiliyomus iyide ben 2 aydir sadece boyle bisey ile karsilasiyorum anlamadim valla
Bende de yaptı çok açık pembe iki gün geldi leke, kesinlikle soğan suyu diye düşünüyorum, içeride kalan artık kan parçalarını atıyo olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?