Ben on gün yapabildim, lekelenmeler olmasa daha iyiydiSogan suyunu kullandigim 3. gunde oldu cok hafif pembemsi kanama. Bi dahada olmadi. Bugun 9. Günüm. Bi bitse artik
Ben on gün yapabildim, lekelenmeler olmasa daha iyiydi
Soğan kuru nasil hazirlaniliyor yaa ne zaman icmem lazim ne zaman icmem lazim sabah aksam tok aç ben tiroid hastasiyim belki bende işe yarar lütfen
Benimde iki gün çok az lekelenme oldu, kısmet artıkBende fazla bi lekelenme olmadi. Akintim vardi onlarda cok cok azaldi hatta bitti diyebilirim. Akintilara iyi geldi ama bakalim artik hayirlisi.
Benim de ağrılarım var aynı şekilde inşallah sonu güzel olurKızlar 4 gün kaldı regl e heyecanlıyım ara ara karnimda ve yumurta da ağrılar batmalar oluyor dua edinn
Kızlar 4 gün kaldı regl e heyecanlıyım ara ara karnimda ve yumurta da ağrılar batmalar oluyor dua edinn
Cok teşekkür ederim cevabin icin insaallah işe yarar da haberini veririm cok öptüm1 orta boy sogani soyup 4 e böl. 2 su bardaği klorsuz suda 5 dakika kapagi kapali olarak kaynat. Iliyinca ic. Cok sogutma. Sabah aksam ac karnina yemeklerden yarim saat once ic. Her seferinde taze olarak hazirla. Sabah yaptigini aksam icme. Adet bitiminden 7 gun sonra basla. Gerci ben 5. Gun basladim.
Cok teşekkür ederim cevabin icin insaallah işe yarar da haberini veririm cok öptüm
Benim de ağrılarım var aynı şekilde inşallah sonu güzel olur
İnş canlarimHadi bakalım insallah güzel haberler alırsın :)
Bende adet olmamistim yani 2hafta gecikmisti sogan kuri yaptim 2 gun ictim sonrasinda adetim geldi adet bittikten sonrada sogan kuru uyguladim 15 gunbende soğan kürü yapmak istiyorum ama adet olamıyorum.adetın 7 gunu başlanıyor falan yazmışlar ben 2 aydır olamıyorum. doktorum tahlıl istedi kendılığınden adet olmanı bekleyelım dedi. o yüzden adet söktürcü kullanamıyorum. acaba soğan kürüne yarın başlasam olur mu yınede
Kızlar yarın regl gunum
Merhaba kızlar size bi sorum olacak ben adetim bittikten 2 gün sonra soğan kürüne başladım bugün 3. Günüm 15 gün kullanacağım tekrar adete 10 gün kala 10 gün daha uygulanacak deniliyor bu aysa eğer hasta olana kadar soğan kürünü uygulamalıyım acaba diğer ay mı adete 10 gün kala 10 gün uygulayacagim kafam allak bullak oldu bilen varsa lutfen yardimci olsun polikistik over olduğu için yapıyorum bunu kızlar bakalım faydası olacak mı sizidebilgilendiririm inşallah canlarım Rabbimisteyen Herkeze bebiş versin :)
Çok teşekkür ederimAyy hadi hayirlisi insallah adet olmazsinda bebis haberini aliriz
Bu ay 15 gune tamamla. Bi dahaki adetine 10 gün kala tekrar yapicaksin.
Ayy hadi hayirlisi insallah adet olmazsinda bebis haberini aliriz
Bu ay 15 gune tamamla. Bi dahaki adetine 10 gün kala tekrar yapicaksin.
Canim sen baslamismiydin ki bu ay soğan kürüne kimse yazmayinca ben cevap verim dedimhmm bu ayki adetime değil bir sonraki adetime 10 gün kala yapıcam dimi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?