Oluruna bırak çok düşünme psikolojisi bozuluyor insanın çünkü. .Benimde bazen 2 gun gec olabiliyo. O yuzden bende pek sevinmem ama yinede bi umut iste :) insallah gelmezde hamileyizdir
Dogru soyluyosun hic belirti yasamayan cok insan var ama iste insan dusunmeden edemiyo :)
Gayet normal canım hepsi, kaçıncı günü yapıldı bu test
Hiçbir sıkıntı yok hemde çok normal maşallah inş hamilesindir canımAdetin 3. Günü yapildi canim gecen ay yaptirmistim. Doktorda bi sorun yok dedi gecti. Pek durmadi ustunde
Hiçbir sıkıntı yok hemde çok normal maşallah inş hamilesindir canım
Ben regl oldum bugün senden güzel haberler bekliyorum, yaz lütfen
İnşallah canım, valla çok rahatladım bir hafta bari huzurlu geçireyim ya, ister istemez insanın aklının hep bir köşesindeTesekkur ederim canim insallah guzel haberler veririm. Senin icinde hayirlisi olsun canim bozma moralini bu dahaki aya insallah.
İnşallah canım, valla çok rahatladım bir hafta bari huzurlu geçireyim ya, ister istemez insanın aklının hep bir köşesinde
Resmen bir hafifleme hissettim ya nasıl sıktıysam kendimi artıkHaklisin valla canim. Benimde 4 gunum var ama insan stres yapiyo. Acaba hasta olcammi olmicam. O streslede gecikebiliyo zaten. En azindan dedigin gibi kafa rahat oluyo aklindan cikiyo acaba varmi yokmu dusuncesi
Bayanlar ben önümüzdeki ay hormon testine gitmeyi düşünüyorum bu ay ki kaçtı
Güzel akintim var inş kisler tamamen gitmiştir çalışmalara devam
Bugün rüyam o kadar güzeldi ki kızlar. . Hamilelik duygusunu yaşadım çift çizgiyi gördüm Allah kısa zamanda nasip etsin hepimzie
Canım gelişme var mıCanim hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay guzel haberler alirsin. Ruyan gerceklesir :)
Canım gelişme var mı
Güzel belirtiler bunlar canım inşallah sonu da güzel olur, bende çok merak ediyorum valla, hemen yazHenüz bisey yok canim. 2 gün var adetime. Biraz bel agrim var. Arada karnimda cok hafif batmalar oluyo. Adet belirtilerimde var ama yinede Sabirsizlikla bekliyorum :)
Güzel belirtiler bunlar canım inşallah sonu da güzel olur, bende çok merak ediyorum valla, hemen yaz
Amin aminCanim hayirlisi olsun insallah bi dahaki ay guzel haberler alirsin. Ruyan gerceklesir :)
herşeyin olduğu gibi soğan suyununda fazlası zarardır...saf suyu bile fazla içince rahatsız olmuyor muyuz :) bi şişkinlik bi ağrı oluyo illaki....neyse içmek içimizi temizlliyor...Amin amin
Kızlar sizden de güzel haberler bekliyorum habersiz birakmayalim birbirimizi
Amin amin
Kızlar sizden de güzel haberler bekliyorum habersiz birakmayalim birbirimizi
Bugun sogan suyunda 5. Gunu insan ise yarar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?