Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

teşekkür ederim canım ben hiç stres yapmadım akışına bıraktım ve oldu. diğer aylar bana işkence gibiydi her ay adet oldukça ağlamaktan kendimi harap ediyordum hiç stres yapmamaya bakın

Evet bende oyle yapicam artik. Kafaya taktikca daha kotu oluyo. Akışına birakicam bende. Allah buyuk ne zaman olursa. Herşeyin hayirlisi

Kizlar adetime tam 14 gun var 3 mayistan beri sogan kuru yapiyorum bugun inanilmaz bel agrim ve kasik agrim var resmen rahmimin kasildigini hissedebiliyorum sogan kurunun etkisi mi acaba basina gelen oldu mu hic

Cok sevindim canim Allah senin gibi olmayi bize de nasip eder ins bende kullaniyorum sogan kuru

Kizlar adetime tam 14 gun var 3 mayistan beri sogan kuru yapiyorum bugun inanilmaz bel agrim ve kasik agrim var resmen rahmimin kasildigini hissedebiliyorum sogan kurunun etkisi mi acaba basina gelen oldu mu hic

Bendede oldu canım. Bel ağrim coktu

Yok canim birakma. Benimde ilk baslarda bel agrim olmustu lekelenmem olmustu bende korkmustum ama birakmadim. Baya icimi temizlemis farkettim. Adetimle disari atiyorum.
Canim sanki benimde bir kere wc de akintiyla kan pihtisi geldi gibi oldu ama bir kere ins faydasini goruruz sen simdi adet mi oldun

Merhablar kuru 10 gun uyguladim kucuk zarrsiz kistlrm vardi reglim cok duzenlidr. 5 gun gecikti 2 gun cok az akintim vardi pembe acik kahve 5.gun cok hareket ettim ogun basldi suan cok yogun ve agrili suan bi fikrinz varmi? Duzenim mi bozuldu acaba

Kizlar bende dahil olmak uzere umarim tez zamanda isteyen herkese rabbim bebiş nasip eder insallah. Benim de bir yıldir olmuyo insan gercekten cok yıpraniyo ama rabbime sığınınca da sabrıni veriyo görelim mevlam neyler neylerse güzel eyler .dua etmeyi bırakmayalım ben inanıyorum yakın zmanda guzel haberler alacaģıma sizde inanın

Dedigim gibi bir yıldır gebe kalmak için ugrasyorum ve hicbir sekilde olmadi iki ayri doktora gittim birşeyim mi var diye ikisi de hicbir sorun yok dedi cok şükur.ben yine de iki defa klomen kullandım belki faydasi olur diye sonra da arada bir corek otu kapsulu ve de 10 gun falandi galiba sogan kuru yaptim gunde bir defa ancak yapabildim midem almadi cunku zorlandim bana faydalari sadece reglimi duzene sokmalari oldu cunku cok duzenli degildi ne zman regl olcagimi bilemiyodum yani ama biriki aydir duzeldi cok sukur.ben tabi bu sure icinde saymadim ama belki 10 kisi hamilelik haberini verdi bana en son da kız kardesimin ikinciye hamile kalmasindan sonra iyice kötü oldum ama hic isyan etmedim rabbim olanlarinkine saģlik versin ama bazen bu hamilelik haberini bana bildirmesinler istiyorum zoruma gidiyo neden bilmiyorum sadece bana mi boyle oluyo

Ben soğam kürünü yaptım bu ay 15 gün ama adetim 4-5 gün geçti hala olmadım hani düzene sokuyordu ya
test de yaptım negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…