- 22 Ekim 2017
- 577
- 450
- 53
Canim senin normalde de duzensizmiydi? 13 gun gecikmeyle hamileysen test pozitif gostermesi lazim aslinda.Kizlar bn hala adet olmafim 13 gun gecti hamile olma ihtimalim varmi idrar testi negatf cikiyor
Siz bilirsiniz tabi. Ben 2 ay ust uste yapmadım. Aradan cok zaman gecmisti. Ama 1 ay sonra tekrarlicaksaniz adetinize 9 veya 10 gun kala yapilmasi gerekiyo diye biliyorumİnşallah dediğin gibi olur canım geçen ay kullandığım için acaba bu ay ara mı versem diye düşünmüştüm
Canimmm çok sevindimmmmm Allah kucağına almayı nasip etsin. Darısı isteyen herkesin başınaKızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur
Kızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur
Cok sevindim cnm allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin bizede o günleri göstersin pko varmıydı sende cnm tedavi fln gördünmüKızlarrrrr smdı ogrendım daha dun sabah yaptım cıkmadı ıdrarda bugun aksama dgru estıler gene bana yaptım cok sılıkte olsa gorunuor cok sukurr hamıleyım Rabbım sızlerın ısteyenlerın burda olan olmayan herkese nasıp etsn 8ay önce 2,5 aylık bebegımın kalbı durmustu smdı tekrar cok skur
Pko war ama tedawi görmedm prolaktınım cok yukselıuordu tahlıl yaptrdm dusurdum snra sogan suyu uyguladm tuttuCok sevindim cnm allah kucagına saglıkla almayı nasip etsin bizede o günleri göstersin pko varmıydı sende cnm tedavi fln gördünmü
Canım etkisi oldu mu meram ettim hamile misinnn yumurta boyutu da normal canımKizlar yumurtlama doneminde yumrta boyutu kac olmasi gerekiyor bilen birileri varmidir acaba? benimkiler gecen hafta 7-8mm arasinda 3 tane yumurtam vardi, bide yarin gidecegim Insallah ultrasonda bakmak icin. Gecen hafta sonuclarini ancak gonderdilerde inceleyebildim, bu arada letozole ilacindan yarim tablet tuketdim hergun. Bide incir kuru uyguladim. Insallah etkisi olmustur bu hafta.
Canım etkisi oldu mu meram ettim hamile misinnn yumurta boyutu da normal canım
Hadi hayırlısı bakalım canım benimmDaha hamile degilim. Canim ben gecen hafta gittigimde biti 9mm digeri 12mm olmustu umurtalarmin. Hala devam ediyorum incir kurune. Bu hafta yumurtlama olur diye umutluyum. Doktora yarin tekrar gidecegim kontrol icin. Ama bu pazartesi icin beraberlik onermisti doktorum.
Ayyy hadii bakalımmm inşallah. Bende dün ultrasona gittim böbrek ağrısından yumurtlamışsın foliküllerin var dedi ne zaman yumurtladım acaba diye düşünüyorum araştırıyorum. Hamilelik ihtimalini hesaplamaya çalışıyorumKizlar simdi doktordan ciktim. Yumrtlamisim dun Veya onceki gun. Doktorumun dedigi gunlerde. Ama yumurta 11mm ike catlamis gosteriyor. Simdi ayni yerde 17mm civari bi yumurtam daha var. Tekrar yumurtlama ihtimalim varmi dedi. Olabiliyor dedi. Ama kan tahlil sonucuma gore haber verecekler bana.
Ayyy hadii bakalımmm inşallah. Bende dün ultrasona gittim böbrek ağrısından yumurtlamışsın foliküllerin var dedi ne zaman yumurtladım acaba diye düşünüyorum araştırıyorum. Hamilelik ihtimalini hesaplamaya çalışıyorum
Yumurta 24 saat yaşayabiliyormuş canım benim :) ay hadi insallahInsallah canim yakalayabilmissindir. Ben de dun yumurtladiysam tamam ama onceki gun ise kacirmisimdir. Kocam anca dun gelebildi sehirdisindan.
yanlış biliyosun cnm reglin 7.günü başlanır 15 gün yapılır inş.regl olmazsın eğer olursan gelecek ay başla
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?