Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

sanıırm gun olarak yanlıs yazdım adet baslangıcı ve bıtısı tolam bugun 12 gun oldu

Kimseciklerden ses yok yokmu güzel haberler bayanlar nasıl gidiyr sogan suyu kullananlar belirtiler gelişmeler vs.

Kimseciklerden ses yok yokmu güzelhaberler bayanlar nasıl gidiyr sogan suyu kullananlar belirtiler gelişmeler vs.

Benim bata 5 gün var ama pek umudum yok. Incir kürü mü denesem diyorum

Merhaba arkadaşlar. Ben de soğan kürü yaptım geçtiğimiz ay ancak bugün adet oldum maalesef. Soğan kürü yaptığımızda tutunma ihtimali az olduğu için mi tutmadı acaba. Bu ay yapmasam mı tekrar. Bir fikri olan var mı
İncir kürü sadece yumurtlamayı sağlıyor diye biliyorum. Ben de yaptım 2 ay önce.

Ben soğan kürğ yaptığım ay 1 hafta gecikti adetim. Küre devam etmedim.bu ay da 11 gün gecikti. Yani malesef benim adet düzenim bozuldu.

Ikinci ay adetten 10 gun once yapilmali diye biliyorum canim

Yumurtladıktan sonra o zaman. O riskli olmaz mı döllenme olduysa.
Sanirim bi zarari yok ibrahim saracoglunun videosunu izleyebilirsin canim. Eger zarari olsa icilebilecegi söylenmezdi ama icim rahat etmez diyosan 1 ay ara verip tekrar adetten sonra yapabilirsin

Merhaba bende bebek hasreti ile yanıp tutuşanlardanım. Allah a şükürler olsun ki bebeğimizin olmaması için hiç bir sağlık sorunumuz çıkmadı. Fakat 10 aydır tutturamadık ve bu beni çok üzüyor. Vardır bir hayrı diye kendimi toparlıyorum. Bende başladım soğan kürüne 10. günümdeyim. İnşallah olur inşallah hepimizin duaları hayırlısı ile kabul olur

Merhaba kızlar nasılsınız neler yapıyorsunuz ben bugün soğana başladım benim gibi kullananlar var mi
Ben de geçen ay 12 gün yaptım. Bu ay da 5 gün yaptım bıraktım. Bakalım umarım işe yaramıştır. Eşime de keçiboynuzu kürü yapıyoruz ve keçi boynuzu özü içiyor hergün ve de e vitamini. Yani her yolu deniyoruz saraçoğlunun önerdiği . Bakalım inşallah olur isteyen herkesin de bizim de hayırlısıyla

Bnde soğan kürüne yeni başladım. Rabbim kimsenin kucağını boş koymasın... Vardır her şeyde bir hayır deyip bekleyeceğiz bakalım

17 yıllık evliyim. Aşırı derecede pco hastasiyim. Kendimi bildim bileli ilacsiz regl olamam. Tüp bebek ile 4 defa hamile kaldım fakat hepsinde de düşük yaşadım. 7 ay önce soğan kürü uyguladım. Uygulamadan sonra her ay ilacsiz regl gordum. 4 ay boyunca sürekli kötü kokulu akıntı oldu. Beşinci ay akinti bitti fakat regl de olamadim. Sogan suyunun etkisi bu kadarmiş diye uzulurken iki aylik hamile oldugumu ogrendim. İlk defa tedavisiz hamile kalmışım. Ben aslında iki senedir umudumu kesmiştim. Soğan kürsünü pco ve regl düzensizliğine faydası olsun diye icmistim. Bir mucize gerceklesti. Şuan henüz ikibuçuk aylık hamileyim. Allah beni ve tüm isteyenleri sevindirir insallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…