Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

kızlar ben soğan kürünü yaptım reglime 5 gün var ama 3 gündür önce sol kasığımda ufak bir sızı bugünde önce alt karın kısmında ağrı şimdide sağa geçen bir ağrı var. Biraz önce merdiven çıkamadım çok zorladı. Bu kadar erken bir belirti olabilir mi sizce. Adet ağrısı gibi değil. Sanki balon şişirmişler içerde gibi bir fikriniz var mı

Ama iki kez düsük yapıp nasıl sebebi yok dediler anlamadım inşallah üçüncüyü tutturursunuz :)

Bu küre ne zaman başlanıyor ve nasıl yapılıyor bilenler yazabilir mi
Canm merhaba ben orta boy bi soğanı kaynayan suya atıp beş dk kaynayıp aç karnına iliyinca içtim ama günde hir bardak icebikdim çünkü bünye meselesi hayırlısı bakalım bu ay beklemedeyim bende sonucu mutlaka yazarım.rabbim kucagimizi boş bırakmasın.

Bende 4 aylk evliyim korunmadm hiç ama hamile olmadım. Sogan kurunu yapmaya karar verdim . Bugün iki günü bitirdim belki olumlu etkisi olur burda takipte olan var mi benim gibi bebek isteyen ve bu kuru uygulayan

Canım sen bu kuru uyguladnmi

Ama arkadasim var sogan kuruyle butun miyomlari gitmis ve hamile kalmis

İnşallah hayırlısıyla hamile kalırsın canım ya

Kizlar bende bu ay sogan kuru yaptim ama sadece 9 gun icebildim sonra aksilikler cikti icemedim esimede keci boynuzu kaynatip icirdim bakalim cuma adet gunum ins ise yaramistir dua edin lutfen

Hayırlısı olsun hepimiz için . Bende yeni katıldım guruba. Hamile olmak isteyen kim varsa bu kuru deneyen burdan haberlesebiliriz
Rabbim insaAllah hayirlisindan hepinize nasip etsin sebepleri denemesi bizden sifa Allahtan ...

Bende 4 aylık evliyim . Ilk defa bu kürü uygulamaya karar verdim ve başladım. Korunmadm hiç. Bakalım iki gün uyguladm henüz. Hayırlısı olsun hepimiz için ama ben sonucu burdan yazacam inşallah. Diğer arkadaşları da merak ediyorum ....

Arkadaşlar benim adete 4 gün kaldı iki gündür ateşim çok var ve başka belirtim yok sadece arada kasık ağrısı yaşıyorum yoksa yine mi olmadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…