- 17 Ocak 2018
- 176
- 14
- 13
- 31
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Rica ederim canım tesekkur ederim iyi dileklerin için inşallah
7 aylık evliyim 7 aydır düşünüyorum canımKaç yıllık evlisin canım ne zamandır çocuk düşünüyorsun ?
Elifcim soyledigin belirtiler gebelikte olur diye okudum ama suan hamilelige odaklaninca dogal olarak sterstn vucudumuzu dinliyrz herseyi ona yorumluyrz kendimden biliyrm ins.seninki stres degildirde bebistrKızlar bana bi cevap verin bide kabızlık çıktı![]()
Aminnnn inşallah :)Insallah guzel seylerin habercisidr diyelm ozmn hepimiz icin tabi allah isteyen herkeze nasip etsin
Elifcan hamilelik belirtileri mi var :)Kızlar göğsünde değişiklik olan agrısı olan var mı belirtiletinizi soyler misiniz
Ay bılmıyorum ki regli me de 1 hafta kaldı kafam karıştı ne haldeyim bi bilsem:)Elifcan hamilelik belirtileri mi var :)
Ben pkodan dolayi yaptim canim 2 kez 2 sinde de hamile kaldim ilki dusuk olduArkadaslar pko dan dolayi sıkntı yasayip sogan kurune baslayan varmi yoksa baska sebeplerde dolayimi basladiniz bide olumlu sonuc alanlar sureclerini paylasabilirmi acaba
Bunin icin cok erken hamileligin biraz daha ilerleyen zamanlarında olur canim. Ilk baslardaki tek.belirtiler adet belirtileriyle ayni. Ben ilk öğrendiğim de 5 hafta bile degildi sadece göğüs ucu hassaslasmisti onun disinda ogrendikten 1 hafta sonra kasik agrisi adet sancisi gibi belortiler olusmaya baslamistiHamilelik yaşayan hanımlar göğüs ucu renk değişikliği dogrumuu. Gerçekten açık renkten köyü renge donuyormu
teşekkürler meleğim0853 bisürü bilgi kirliligi var internette insan okudukca ister istemez korkuyr ama güzel seyler duyuncada seviniyor peki degerlerin hamile kalmadan önceki sürecini anlatırmısın birzBen pkodan dolayi yaptim canim 2 kez 2 sinde de hamile kaldim ilki dusuk oldu