Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

Kızlar bana bi cevap verin bide kabızlık çıktı :110:
Elifcim soyledigin belirtiler gebelikte olur diye okudum ama suan hamilelige odaklaninca dogal olarak sterstn vucudumuzu dinliyrz herseyi ona yorumluyrz kendimden biliyrm ins.seninki stres degildirde bebistr

Insallah guzel seylerin habercisidr diyelm ozmn hepimiz icin tabi allah isteyen herkeze nasip etsin

Kızlar selam ben de soğan kürüne başladım sonunda. Bu sabah ilk bardağı içtim. Yalnız idrarım inanılmaz kokuyor :( hep böyle mi olacak?

Kızlar selam ben de soğan kürüne başladım sonunda. Bu sabah ilk bardağı içtim. Yalnız idrarım inanılmaz kokuyor :KK43: hep böyle mi olacak?
L labfaresi Benim idarım soğan suyu kürü bittikten bir 10 gün sonra acayip koyulaşıp keskin kokuya bıraktı yerini galiba bu soğan suyundan oluyor !

Arkadaslar pko dan dolayi sıkntı yasayip sogan kurune baslayan varmi yoksa baska sebeplerde dolayimi basladiniz bide olumlu sonuc alanlar sureclerini paylasabilirmi acaba

Arkadaslar pko dan dolayi sıkntı yasayip sogan kurune baslayan varmi yoksa baska sebeplerde dolayimi basladiniz bide olumlu sonuc alanlar sureclerini paylasabilirmi acaba
Ben pkodan dolayi yaptim canim 2 kez 2 sinde de hamile kaldim ilki dusuk oldu

Hamilelik yaşayan hanımlar göğüs ucu renk değişikliği dogrumuu. Gerçekten açık renkten köyü renge donuyormu
Bunin icin cok erken hamileligin biraz daha ilerleyen zamanlarında olur canim. Ilk baslardaki tek.belirtiler adet belirtileriyle ayni. Ben ilk öğrendiğim de 5 hafta bile degildi sadece göğüs ucu hassaslasmisti onun disinda ogrendikten 1 hafta sonra kasik agrisi adet sancisi gibi belortiler olusmaya baslamisti

Ben pkodan dolayi yaptim canim 2 kez 2 sinde de hamile kaldim ilki dusuk oldu
teşekkürler meleğim0853 bisürü bilgi kirliligi var internette insan okudukca ister istemez korkuyr ama güzel seyler duyuncada seviniyor peki degerlerin hamile kalmadan önceki sürecini anlatırmısın birz
hormon testi vermiştm 9-10 ay kadar oldu bi sorun yok demişti doktor hatta muayenede etti falan zamana bırakın dedin gecenlerde baska bi dr gittim oda hormon testi istedi tekrar ins. bi sorun cıkmaz muayene ettı falan pek bişi söylemedi sanırım test sonuclarını görmek istedi 2 güne test için tekrar gidicem esimede bazı tetkikler yapılcak
eger ilac vs bişi baslatırsa o ilaclarla sogan kürünü veya diğer kürleri yapsak bi sakıncası varmı acaba benimle aynı durumda olanlar yardımcı olabilirmi

Back
X