- 14 Mart 2013
- 1.316
- 32
- 113
hımmm anladım bunudamı yapsam acaba yapmadığım bu kalmıştı bunuda yapayım bariii:95::95::95::95::95::95: saol canımcanım benim bildiğim yöntemi soruyorsun sanırım.
öncelikle eşinin spermlerini temiz bir bardağa topluyorsunuz. sonra büyük bi enjektörle o sperlmeri çekiyorsunuz sonrasında sen kendin veya eşinin yardımı ile o enjektörü vajinadan sokup içine sıkıyorsunuz. biraz hava kalmasına dikkat edinki havanın basıncıyla spermler daha ileriye gidebilsin.
sonrasında malum şeyler işte uzanacaksın kalkmayacaksın belinin altına yastık koyacaksın sabaha kadar duş almayacaksın falan
oldu canım hem ağırdı hem döndü iltihaptanmı oluyomuuuşbaşın ağrıdımı adetten önce iltihap baş ağrısıda yapıyor
bayaaa aşılama gibi oluyomuş kendin yapıyosun bana mantıklı geldi valla ben yapçam bu ay kızlaaar sizde yapın bunuda deniyelim:94:ben duymadım canım yaa aşılama gibi mi acaba
canım neymiş bu dedğn yazar mısn ben de yapaym????bayaaa aşılama gibi oluyomuş kendin yapıyosun bana mantıklı geldi valla ben yapçam bu ay kızlaaar sizde yapın bunuda deniyelim:94:
Yakinda ocak ustunde tup bebekte yapariz biz.baksana asilamamizi kendimiz yapiyoz:)))) yigemim bi kere benle annemin tup bebek hakkinda konusmasina denk gelmisti.bana dediki teyze tupten bebek olursa agir olur nasil kucaklicam ben onu. Bak sen cadinin lafina akli nelere calisiyor.heheheh akilma geldi soyleyişibayaaa aşılama gibi oluyomuş kendin yapıyosun bana mantıklı geldi valla ben yapçam bu ay kızlaaar sizde yapın bunuda deniyelim:94:
canım bak 1-2 sayfa geride bir arkadaş çok güzel anlattı oku onu tatlımcanım neymiş bu dedğn yazar mısn ben de yapaym????
hahahaaaaYakinda ocak ustunde tup bebekte yapariz biz.baksana asilamamizi kendimiz yapiyoz:)))) yigemim bi kere benle annemin tup bebek hakkinda konusmasina denk gelmisti.bana dediki teyze tupten bebek olursa agir olur nasil kucaklicam ben onu. Bak sen cadinin lafina akli nelere calisiyor.heheheh akilma geldi soyleyişi)
hm gördm tşk edrm.ya ama zaten normal ilişki de aynen öle hatta daha sağlıklı değl micanım bak 1-2 sayfa geride bir arkadaş çok güzel anlattı oku onu tatlım
kardeşim şekillerin nasıl yapıldığını sormuşsun.ben sana açıklayayım .iki nokta üstüste işareti koyuyorsun sonra bir sayı yazıyorsun.iki veya 3 haneli bir rakam yazıyorsun tekrar iki nokta üstüste işareti koyuyorsun şekil daha sonra gönderdikten sonra çıkyor..gibi.örneğin benim yaptığım şekilin üzerine fareyi (okun ucunu)getir şekilde ne demek istediğimi anlarsın.
benim eşim de hız sorunu var yaa böyle daha iyi olur bence aaaay bilmiyorum artıkhm gördm tşk edrm.ya ama zaten normal ilişki de aynen öle hatta daha sağlıklı değl mi
Evett yaa ne gülmüştümhahahaaaahay ALLAH ım yaa çocukluk nekadar masum ve temiz.O hayal etti demek tüpten bebek nasıl olur kıyamam ben ona
rabbim inş bu ay bebişini nasip erer.amiiinnn...benim eşim de hız sorunu var yaa böyle daha iyi olur bence aaaay bilmiyorum artıkbunuda 1 kere denerim bu ay olmassa aşılamaya gitçem artık
inşallh canım ALLAH isteyen herkeze versin bol bol bebiiiiişrabbim inş bu ay bebişini nasip erer.amiiinnn...
Agzina saglik canimmkardeşim duanı okudum ALLAH ım kabul etsin inşalah
Canim smiley denedim sen dedin ya iki nokta sonra rakam. Hahay gitmisim aglama isaretini yapmisim ne sans ama :))Evett yaa ne gülmüştüm
çok komik yaa :) arkadaşım bişey sorabilir miyim bu yüz ifadelerini nasıl koyuyorsunuz ben bilmiyorum da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?