Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

yaptım canım teşekkür ederim

dualarınızı günlerinizde okudum birkaç gündür yoktum yazamadım arkadaşlar ALLAHÜTEALA kabul etsin hepimizin duasını

teşekkür ederim canım ilginiz için folikasitka arkadaşımızda tarif etmiş yaptım sağolun

bu ay ilk defa ölçüyorum, bugün 36.1 e düştü ve ovü. testi de yapıyorum bu ay ilk defa 3 gündür. bu sefer çok ciddi iz peşindeyim

bende bu ay ilk defa yaptım 14. günümde 36.1 e düştü sonrasında 36.4 36.5 en yüksek daha yükselmedi bu durumda ne oluyor :44:

bende bu ay ilk defa yaptım 14. günümde 36.1 e düştü sonrasında 36.4 36.5 en yüksek daha yükselmedi bu durumda ne oluyor :44:

bu durumda regl tarihini bekliyorsun tatlım, reglin gecikirse ve bu sıcaklık düşmezse gebe olmuş oluyorsun

bu arada bu benm bugün yaptığım ovü. testi. 13. günümdeyim, sanırım tam yumurtlama gerçekleşmedi deil mi? iki gündür daha silikti,
yarını beklemeliyim sanırım dimi? ztn doktor da 14. gün yumurtladığımı söylemişti.. ama ateşim bugün 36.1 e düştü. acaba bugünü değerlendirmeli miyim ne dersiniz?:44:
Eki Görüntüle 698975

Bakalım bu ay ne olucak saraçoglu hocanın bana gönderdigi kürlerde bu ay bitiyor

Degerlendir canım yumurtlamaktan ziyade bide çatladı çatlamadı durumu var :-(

kızlar daha doğrusu pko lu hanımlar boy ve kilonuz ne kadar benim 1,66 by 75 kilo zorla 96 a düşmüştüm yine kilo almışım yaaa ((((((((((( deliricemmm benden çok daha kilolu arkadaşlarım var hepsi şak die hamile kalıyor yaaa deliricemmm :84::84::84::84::84::84::84::84:

napıyorsunuz gece şekerleri
bgn ara ara sağ tarafım acayip seyirdi kaç defa
ama sancılı bi şekilde sanki böle kalp atışı gibi bi tuhaftı
yumurtluyormuyum nedir

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…