FSH:7,9 LH:23,19 ARKADAŞLAR BEN PKO yum galiba yorumlarınızı bekliyorum
allah ogluna uzun omurler versinhic canini sikma bence basqa doktorada git kurude ihmale verme birde hayit tohumu bul onuda ic bence canini sikma hersey guzel olucak
kan tahlillerinde yanlislik olmaz gibi biseydir. lh gercekten cok yuksek. lh yuksek olunca zaten direk pko teshisi konuyor ultrasonda bakilmasa da. benim de lh 16.
senin bi oglun var belki ozamanlarda pko bu kadar belirgin degildi bilemiyorum, kilo durumun nasil.
hayit tohumu kullan hilal onu kullandigini yazmisti buraya. ben de baslicam ona hormonlari dengelemek icin.
spermografi sonucunu anlamiyorum onu dr'un soyler.
canım değerlerin biraz yükksek . ama nasıl muayene etmeden pkolusun dedi anlamadım ben anlatır mksın eşinin spermogramını anlayamam canım ama normal gözüküyor.
nereden vardın pkolu olduğunaa onu ultrasonla doktor bakıp anlayabilri anca canım bende pkoluyum ama fsh ve lh ım bütün hormonnlarım normal benim
canım geçmiş olsun, kk da bir başka topicte bir arkadaşta vardı ve geçtiğinde seni yendim toxoplazma diye yazmıştı inşaallah sen de yeneceksin... ben hhastaneye gidip bebek düşünüyorum öncesinde gebelikle ilgili testlerimi yaptırmak istiyorum demiştim ve yapmışlardı... ama eğer farklı bir durum için değilse adetin 3. günü gitmek gerekiyormuş ben adet değildim gittiğimde dr a söylediğimde üstünde durmamıştı. araştır öyle git canım...
saol ALLAH razı olsun canım evt başka dr.a gideyim en iisi hayıt tohumunu nasıl yapçam yuurtlama içinmi o arkadaşım?
kızlar günaydın bi sorum olcak ben bu ay soğan kürünün 10gün kullanılan ikinci ayındayım adetimin ikinci günü başladım dün 10.günümdü ama ben arada akşamları içmeyi unuttum 3kez günde 1 bardak içtim sadece acaba diyorum o içmediğim günler için bugünde içsemmiki ne dersiniz
canım toxoplazma sonucum temiz cıktı yani bagısıklıklarım tammış rahimde küçük bir yara var ama gebelige engel degıl dedı fitil kullanıyorum suan.bende aynı sekılde soyledim üstelik 3. günü gittim ilk muaynemede ama LH FSH vs hormonlara hiç bakılmadı neye göre bakılıyor anlamadım sonucta bu hormonlarda gebeliği etkileyen hormonlar degılmı? fazlalıgı yada eksıklıgı sıkıntı olabiliyor ama dr istememiş bu tahlılı.İnşallah gerek kalmadan gelir bebişimiz Rabbim istedikten sonra vakti saati geldikten sonra hersey hıkaye :)
ben adetimin 4. günü yaptırdım kan testini bide erken gelmişti adetim 15 gün önce yazmıştım önceki sayfalarada belki okumuşsundur kilom ise okadar çok değil ama bu kadar yüksek çıkması beni çok korkuttu açıksası ne yapçam bilmiyorum hayıt tohumunu nasıl yapayım ARKADAŞIM YARIN ALAYIM HEMEN CUMA GÜNÜ bidaha çağırdı dr. yumurtlama takibi yapıyor o zaman iice anlarız pko olup olmadığına dedii ALLAH ım sen yardım et
bu değerlerle pkolu olmayadabiliyormusun arkadaşım çok yüksek çıkmış yaa nedir buu ALLAH IM bende tüylenme filanda yok gayet normalimŞÜKÜR acaba bi yalnışlıkmı oldu en fazla adetim 10 gün sonra filan gelir normalde.bazı pkolu arkadaşlar var 2-3 ay adet olmuyolar
canım ben ilaç kullanmasam senede bir yada iki kere olacağım benimki okadar kötü. benim pko olduğum muayeneyle anlaşıldı duvar gibi yumurtalıkta sıralanmışlar kendi gözümle gördüm 8 taneydi. ama iyi huyluymuş yalnız yaş ilerledikçe de risk artıyor onu söyleeyyim bak ben pkoluyum ama değerlerim çok çok iyi doktor bile şaşırdı buna mucize bu ben bu kadarı iyi beklemiyordum dedi .canım tahlilimde pkolu olduğumun hiç bir belirtisi yok muayene de var bende belirtileri fazla kilo ,regl düzensizliği ,tüylenme,meme ucu akıntısı,halsizlik ,yorgunluk hissi, v.s. canım o yüzden bence birde başka doktora git derim çünkü ben 5 yıldır gezdim sonunda iyi bir doktor buldum .
hayıt tohumuna herhangi bi günde baslamistim öyle belirli bi günde değil kilolular için hayıt+sporu öneriyorum ben 5 kilo verdim hayit kullandım normale döndü hormonlarım
arkadaşım ben bugün aldım ordaki adam tek hayıt alma dedi bana bi karışım verdi içindekiler:hayıt meyvesi,rezene,kantaron,civan perçemi,burç otu,adaçayı,aslan pençesi bunlar çok ii gelir lh hormonunu dengeler dedi günde 3 defa iç çay gibi yap dedi nasıl iyimidir bu karışım acaba canım sen hayıtı kullandıktan sonra ne zaman hamile kaldın?ALLAH ımbebeğini sağlıkla kucağına almayı nasip etsininşallah darısı başımıza
Ben sadece hayit tohumu kullandım karışım değil o saydiklarıni kullanmadım bilmiyorum birşey diyemem ben hayit kullandım ertesi ay soğan kürü yaptım ve hamile kaldım çok şükür güzel dileklerin için çok sağol darısı başına inşallah
anladım canım ben başka bir dr.a gideyim ozaman bu senin duumun ameliyatla filan düzelemiyormu?
Canım hormonlarda bakılsa iyi olurdu ama doktorun bı sorun görmediyse ondan tahlil istememiştir mesela benim muayene sırasında yumurtalar yavaş çalışıyor hormonlarına bakalım dedi ve fsh yüksek çıktı sende bir sorun yoktur muhtemelen tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?