bugun adetimin 17ci gunu ve benden afedersiniz berk halinde akinti var bu ay hicbirsey yapmamisim bunuda soyliyim ne yumurta takibi ne kur nede basqa birsey birtek folikasit iciyorum sizce bu berk halinde akintim normalmi?
selam bayanlar adetim 1 haftaa gecikti 2 gün üst üste test yaptım pembe bi cizgi çıktı acaba bu geçerlimi pozitifmi
canım benimki doğuştan ameliyatlık olmuyor malesef.iyi huylu olduğu iççin zayıflayınca hamiş kalabileceğim canım . hakkımızda hayırlıısı canım.
sen en iyisi bir kan tsti yaptır ama bence pozitif pembe çizgi çıktığına göre canım hayırlısı olsun inşallah
canım muayne sırasında derken ultrasondamı gördü yumurtalıkların yavas calıstıgını benım dr ultrasonda bakmadı hıc dırek tahlıl ıcın kan aldırdı ama hormonlara değil bagısıklıgım varmı hepatıte kızamıkcıga ona bakmış.1 ay önce adet agrısı için baska bır dra gitmiştim cok sıddetli oluyo acaba kist felan varmı ondanmı diye o zaman ultrasonda baktı tertemiz küçük bi rahmin var demişti.küçük rahim engelmi gebelige dedim degil dedi oda. sende sogan ıcıyorsun dimi? dengelenir inşallah tatlım ne zamandır bebek istiyorsun denizlinin nüfusunu aynı anda +2 yaparız belki bellimi olur :)
selam bayanlar adetim 1 haftaa gecikti 2 gün üst üste test yaptım pembe bi cizgi çıktı acaba bu geçerlimi pozitifmi
berk halinde akıntı nasıl oluyo arkadaşım açarmısın?
kızlaar dua edelim diye sürekli yazıyorum bi arkadaş daha yazmıştı hatırlayamıyorum şuan ne güzel geçen haftalar dua ediyorduk hadi bidaha yapalım
ben razi oldugumu soyledim zaten ama bir ben birde sen olmaz bakalim mybeyby de gelsin yok bu aralar girmiyor ozledik gelsin anlasalim yapalim canim
Bu yumurtalıkların yavaş çalışması umarım ilaçlar ile düzeltilebilecek birşeydir.Yaşım 26 Cuma günü yumurta takibi için gidiyorum ilk defa bundan başka birşey düşünemez oldum.Benim adetlerim bazen 30 bazen 40 50 günleri buluyordu ama birkaç ay öncesine kadar ayın belli dönemlerinde srvikal mukus dedikleri akıntım oluyordu acaba o aylar yumurtlamam oluyormuydu.Hiçte takip etmezdim nezaman çocuk düşündüm herşeyi araştırır oldumBuradaki herkeze sürekli dua ediyorum okudukça Allah herkezin gönlüne göre versin.
Deneyimli arkadaşlar bilirler yumurtlamayı destekleyici ilaçlar kullanıp çatlata iğnesi olup hamilelik gerçekleşmeyenler var yumurta boşmu çıkıyor bu neden kaynaklanıyor acaba?
bazen eslerde de sorun oluyor canim o yuzden ola bilir guzel dualarin icin sagol tatlim Allah sanada hayirli evlat nasib etsin bizlerede insallah..bizde arastiriyoruq ne bulsak zaten yaziyoruq iliskini ihmale verme yumurtlama gunlerinde eyer yumurtlama varsa ovi testiylede bir yokla o belli ediyor
Amin canım hepimize nasip etsin inş.bir kaç aydır düşünüyoruz bebek ve deniyoruz yeni yani tahlillerim falan normal ultrasondada bi problem yok işte yumurtalıklar biraz tembel gibi gözüküyor gel bakalım dedi doktor.bakalım cuma günü ne olucak.Hepimiz için hayırlısı olsun.
canim akinti derken birsey geliyo beyaz berk halinde simdi nasil yazayim bilemedim sizde berk birseye berk diyilmezmi turkce yani? :26:
hisarbuselik
sercem
suprizz
yokmu daha iyi niyyetli arkadaslar hadi buraya dua yapicaz dua :119:
toplancaaz ALLAH ın izniyle arkadaşım 4-5 gün daha geçsin mybabay neden yok acaba özledik[/QUOT
vallahi bilemiyorum merak etmeye basladim yapalim canim en guzel duayi okuyalim benim aklimda bir sey var amma yinede sizlerin fikirlerini dinliyip sonra soyliyicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?