Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

bugun adetimin 17ci gunu ve benden afedersiniz berk halinde akinti var bu ay hicbirsey yapmamisim bunuda soyliyim ne yumurta takibi ne kur nede basqa birsey birtek folikasit iciyorum sizce bu berk halinde akintim normalmi?

berk halinde akıntı nasıl oluyo arkadaşım açarmısın?

canım benimki doğuştan ameliyatlık olmuyor malesef.iyi huylu olduğu iççin zayıflayınca hamiş kalabileceğim canım . hakkımızda hayırlıısı canım.

ekmeği,kolayı ve gece yemeklerini kes akşam 7 den sonra hiç bir şey yeme sadece biraz meyve ve diet bisküvi falan ye zayıfla arkadaşım tek sorunun bu ise ben bu şekilde yaptım doğumdan sonra 12 kilo verdim hamileyken 30 kilo almıştım bayaa yarım dünya gibi olmuştum

kızlaar dua edelim diye sürekli yazıyorum bi arkadaş daha yazmıştı hatırlayamıyorum şuan ne güzel geçen haftalar dua ediyorduk hadi bidaha yapalım

inşallah canım benm daha ilk denemem evet doktor alttan bakınca gördü başka bişey icin gitmiştim öyle gördü yumurtaliklarin yavaş çalışıyor gibi dedi ve tahlil istedi canım

Bu yumurtalıkların yavaş çalışması umarım ilaçlar ile düzeltilebilecek birşeydir.Yaşım 26 Cuma günü yumurta takibi için gidiyorum ilk defa bundan başka birşey düşünemez oldum.Benim adetlerim bazen 30 bazen 40 50 günleri buluyordu ama birkaç ay öncesine kadar ayın belli dönemlerinde srvikal mukus dedikleri akıntım oluyordu acaba o aylar yumurtlamam oluyormuydu.Hiçte takip etmezdim nezaman çocuk düşündüm herşeyi araştırır oldum Buradaki herkeze sürekli dua ediyorum okudukça Allah herkezin gönlüne göre versin.
Deneyimli arkadaşlar bilirler yumurtlamayı destekleyici ilaçlar kullanıp çatlata iğnesi olup hamilelik gerçekleşmeyenler var yumurta boşmu çıkıyor bu neden kaynaklanıyor acaba?

kızlaar dua edelim diye sürekli yazıyorum bi arkadaş daha yazmıştı hatırlayamıyorum şuan ne güzel geçen haftalar dua ediyorduk hadi bidaha yapalım

ben razi oldugumu soyledim zaten ama bir ben birde sen olmaz bakalim mybeyby de gelsin yok bu aralar girmiyor ozledik gelsin anlasalim yapalim canim

bazen eslerde de sorun oluyor canim o yuzden ola bilir guzel dualarin icin sagol tatlim Allah sanada hayirli evlat nasib etsin bizlerede insallah..bizde arastiriyoruq ne bulsak zaten yaziyoruq iliskini ihmale verme yumurtlama gunlerinde eyer yumurtlama varsa ovi testiylede bir yokla o belli ediyor

hisarbuselik
sercem
suprizz
yokmu daha iyi niyyetli arkadaslar hadi buraya dua yapicaz dua :119:

Amin canım hepimize nasip etsin inş.bir kaç aydır düşünüyoruz bebek ve deniyoruz yeni yani tahlillerim falan normal ultrasondada bi problem yok işte yumurtalıklar biraz tembel gibi gözüküyor gel bakalım dedi doktor.bakalım cuma günü ne olucak.Hepimiz için hayırlısı olsun.

simdiki zamanda dokyorlar tembel canim bakma sen onlara bence hersey iyi sende eyer birsey olsaydi bir eksiklik cikardi cikmadigina gore hersey iyi yinede git icin rahatlar unutdum bagisla kur yaptinmi kac ve kac aydir evlisin 1-2ay dir deniyoruz demissin belliki yeni evlisin...insallah tez bir zamanda aliriz guzel haberlerini burdan

bir kere yaptım soğan kürünü ... okadar midem bulandıki 2 hafta soğanlı yemek yemedim soğan doğramadım.. çok midem bulandı.. birdaha asla yapamam ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…