Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

işe yarar tabii canım içini temizler soğan

sonumuz öyle olurmuş ALLAH korusun ben bunu duydum hatta bi arkadaşımda yapmıştı bunu dr.söylemişşiringayla sıkıyomuş falan sonra 1 er sene arayla çocuğu oldu offffffff

çok ilginç ya topiğin birindede dr bi yogurt tavsiye etmiş birisine sırıngayla sıkıcakmıs ama öyle herhangi bir yogurt degilmiş yogurdun içeriğini söylemiş markasını felan.bi bakteri varmış içerisinde vajinanın florasını düzenlemeye yardımcı oluyormuş. yogurt kefir tarzı seyler tüketmek iyi geliyormus anlıcagın canım.eşim artık dalga geçiyor benimle kafasına takılan bişey oldumu burdan okuyup ögrendiğim kadarıyla cevaplıyorum kendimi çok cahil hissediyorum senin yanında diyo :)

yoğurtmuuuuuu aman ALLAH ım onumu sıkıyon içine daha neler duycaaz bakalım ama bu karbonat işe yaradığını gözlerimle gördüm benim arkadaştan ama korkuyorum ya bişey olursa diyee.Eweet benim eşimde beni kadınlar klübü diye çağırıyoo

ben sıkmıyoruuum topikteki bayanın biri yapıyormus.çok hassas bir yer ben cesaret edemiyorum işin acıgı rahimde küçük bir yara var onun için ilac kullanıyorum gynoflor verdi flora düzenleyiciymiş onu kullanıyorum birde sırıngalı bir kremim var zaten cleocin diye.ilavelerle mahvetmeyim birde :) adacayı içtim yumurtlama zamanına kadar sonrasında sogana basladım hos ılıskı yasaktı bu ay ama öbür aya yatırım işte :)

yok anladım zaten sıkmadığını cnm sıkılıyormuş yazıcaktım.geçmiş olsun aa başka birşey yapma sakın tedavini yap soğan en iyisi inşallah şifa olur neden rahiminde yara olmuş?

yok anladım zaten sıkmadığını cnm sıkılıyormuş yazıcaktım.geçmiş olsun aa başka birşey yapma sakın tedavini yap soğan en iyisi inşallah şifa olur neden rahiminde yara olmuş?

Bundan 3 4 ayönce kasıntı vardı birde akıntım sütkesiği şeklindeydi kendiliğinden geçti sonra dr gidicektim geçince gitmedim. ilişki esnasındada arada acı oluyordu ve sonrasındaki idrarda yanma oluyordu arkadaslarımdanda ara ara acı hala oluyor bizdede demişlerdi normal bir durum diye gitmedim.gebelik önmuaynesi için gittiğimde smearde cıktı ortya yaradan kaynaklıymıs acıda yanmada. yeni evli olunca gercekten olabılecek ıhtımaller nedır bılemıyosun bununda payı cok aslında.yara nedir bilmiyordum bekarken böyle sıkıntılar olmuyordu bilsem daha erken giderdim ama Allahtan küçükmüş.

çok geçmiş olsun canım küçükse geçer ALLAHın izniyle inşallah smear bende yaptırcam dr dedi nasıl bişey o nasıl oluyo canım?

çok geçmiş olsun canım küçükse geçer ALLAHın izniyle inşallah smear bende yaptırcam dr dedi nasıl bişey o nasıl oluyo canım?

Sagol canım geçiçek inşallah. smear adet bitiminden sonra ve bir gece öncesinden ilişki yaşamamış olmak gerekiyormus daha saglıklı olurmuş öylesi. rahim azgından sıvı alıyorlar canım öncesinde kahverengi bir sıvı sürüyorlar. sen ne için aldırıcaksın. 6 ayda 1 bütün bayanların aldırması gerekiyormus aslında.

benim bu ay yumurtlama takibim oluyor hormon değerlerime bakıldı lh hormonum çok yüksek çıktı yumurtlama takibi yapalımdedi dr.pko muyum değilmiyim diye o ara dr sormuştu bana smear oldunmu olmadıysan yapalım diye cuma günü yine gitçem ozaman onuda yaptırayım ben dimi önemli bi şey sonuçta

Evet bencede yaptır iltihap enfeksiyon vs varsa hepsi cıkıyor. inşallah temiz cıkar sonuclar.

Ben geldim. Kusura bakmayin giremedim siparis yogundu kizçelere dogumgunu tutusu yaptik.herkesinde dogumgunu denk mi gelmis anlamadim tütüledim kizlari geldim burdayim iste. Gecmisi okudum karbonatli soda ve yogurt coj ilginc.oldu olcak azcik salatalik rendeleyelim olsun sana cacikk :)) DUA icin katilacaklar yarin yazsin ben listelerim.ancak hangi dua olsub fikirlerinizi de yazin. Ayhh ozlemisim sizi.sercemcik berk dedigin nasil bisey cnm yumurta beyazi gibi mi? Yrn 6 7 burda olmaya cliscam konusuruz bol bol.

Kızlar benim vücudumda minik minik sivilceler cıktı gögsümde etrafında her yerim fısır fısır kabardı bugunde yüzümde aynı şekilde sogan iltihabı dısarı vurdugu ıcınmı öyle oldu acaba. daha önceki kullanısımda bı tane koca bı sıvılce cıkmıstı yuzumde okadar busefer heryerimi sardı sizdede böyle bir durum varmı lütfen acil cvb istiyorum :18:

İlaç kullandıktan sonra prolaktinim 12 14 10 gibi sayılarda oldu en son tahlilimde 25 ti ki bu bizim için önemli yüksek bir sayı engel değil dedi doktorum.Tabi bu hormonu ölçtürmeden önce cinsel birliktelik olmamasını öneriolar bilmiyordum belkide ondan öyle cıktı.Dikkat ediyoruz artık bakalım hayırlısı.Benim adet gecikmelerim hep olurdu ilaçtan olduğunu zannetmiyorum tabi he bünye farklı.Amin canım ALLAH hepimize nasip etsin

Cnm noldu senin bu ayki durumun belli mi? aradım geçmişe baktım ama bişey göremedim, beklemede misin daha??? Ben bu ay oyun dışıyım malesef.. dün ateşim düşüşe geçmişti zaten, bu sabah da 36.4 oldu, yataktan kalktım ve malum sonuç işte.. üzülmedim desem yalan olur.. ateşti, ovü. testiydi, tabloyd hesaptı derken daraldım valla biliyosunuz buraya ara vermiştim. eşim tura yolladı hatta açılayım diye.. 2 ay sonra kısmetse Türkiyeye gelince aşılama ya da tüp bebeğe başvuralım diyoruz. yani o zmana kadar eşim de bi gelişme beklemiyo artık anlayacağınız. rotamızı böyle belirledik işte artık. Bu arada duaya eklerseniz sevinirim.

erkek bebek isteyenler bu yöntemi kullanıyorlar, ben daha önceden duymuştum, fakat riskli bir durum, çünkü düşüğe sebep olduğu söyleniyor, ben o riski göze alamadım, boşver bence

tüm islam aleminin regaip kandili mübarek olsun.AIIah ım bizlere bugünlerde dua etmeyi tekrar tekrar nasip etsin inşallah.

dua için not alıyorum şimdilik gördüklerim;
beybisim nukra sercem hisarbuselik folicasitika supriz meryem_19 varmı başka dua etmek isteyen ?
herkese sırayla dua okunacak katılmak isteyenler isimlerini burdan alıntı yapıp altına yazsın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…