Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

canım sen en yakın zamanda bir sağlık ocağına git ve guatır testi yaptır hormonların çok büyük rolu var eğer troidlerinde sorun varsa çocuğun olmaz bi baktır bakalım

soğanla hayıt aynı anda uygulanmazmı arkadaşım ben 2 gündür ikisinide içiyorum amaaa bişey olmasın eyvaaah:18::18::18:

canim bizim hilalsamiz ayri ayri icmis ondan biliyorum ilk sogan yapmis sonra hayit kullanmis bilmiyorum ne yalan soyliyim istersen arkadaslara sor yemin ben bilmiyorum :26:

ozledik vallahi kiz nerdesin diyer arkadaslar sizde nukra sende hosgeldin canim buralari cok ihmale vermeyin sizsiz olmaz afedersiniz birsey sorucam karbohidrat ne oluyor rengi ne banada anlatin lutfeeeeeen.... yoqurtuda ilk sizden duydum vallahi neler varmis ya biz uyumusuq bende yapmak istiyorum ne varsa hepsini.. birde bir sey sorucam bugun bayram sizlerde bu hangi bayram ve anlami ne bilmek isterdim ve hepinizin bayrami kutlu olsun

kizzzz kendini yazmamisin 10dan yukari cikmayalim lutfen...

soğanla hayıt aynı anda uygulanmazmı arkadaşım ben 2 gündür ikisinide içiyorum amaaa bişey olmasın eyvaaah:18::18::18:

hiçbir kürün aynı anda uygulanması doğru değil. etkileşim, yan etki ya da beklenmedik durumlar olmaması açısından en uygunu sırayla uygulamaktır.

sivi halinde canim dun vardi bugun yok evet rengi beyaz ama yumurtlamada olannan diyil onnan daha kati halinde

bugun gidicem nevar neyok alicam cunki bu ay hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiccccccc umudum yok gelen ayi iyi deyerlendirmeliyim gelen ay kur,yumurta takibi karbohidrat bilsem ne onnan 1gun aralikli calisma(cunki bizimki hic ara vermezde gelecek ay izin yok birgun arayla dedim )ayaklari duvara basqa neler var bilmiyorum amma hepsini yapicam :119:

benimde bu ay yüzümde 2 tane sivilcem çıktı normalde adetimin gelmesine yakın çıkar ama bu ayın başından itibarensivilcelerim var

aaah canım bana neler oldu neler tam yumurtlama günlerimde ben adet oldum hemen dr.a gittim rahim duvarın incelmiş bu adet dedi yani geçen ay 2 defa adet oldum bana hormon testi yaptı lh çok yüksek çıktı pko olabilirim yumutlama takibane aldı beni orda tam belli olurmuş böyle yani bayaa değişik şeyler yaşadım. ooh sen en iisini yapmışsın gez valla nereye gittin? bende 2-3 ay sonra aşılama yaptırcam nasipse

hiçbir kürün aynı anda uygulanması doğru değil. etkileşim, yan etki ya da beklenmedik durumlar olmaması açısından en uygunu sırayla uygulamaktır.

saol arkadaşım dün 2sini birden içtim sanki başım ağırlaştı gibi oldu yada psikolojikmi oldum bilmiyorum artık soğan iççem 20sinde bitiyo soğan 21inde başlayayım hayıta dimi canım?

saol arkadaşım dün 2sini birden içtim sanki başım ağırlaştı gibi oldu yada psikolojikmi oldum bilmiyorum artık soğan iççem 20sinde bitiyo soğan 21inde başlayayım hayıta dimi canım?

Sağ ol, küçük bir Almatı turu aşılama konusunu araştırmaya başladım bile bu rahim duvarı incelmesi soğandan olmasın?? aşırı kullanımda olabiliyormuş, sen düzenli ve özenli uygulamıştın inşallah, deil mi?? Ayrıca iki kür arasında 7 gün olması en güzeli. bak rahatsızlanmışsın da zaten, geçmiş olsun, ama fazla yüklenip yorma vücudunu derim ara ver bi kendi ritmini yakalasın vücudun, dengeyi bozma

ilk ay 15 gün içtim adet olmuştum 3 gün siyah gelmişti 20 sinde olmuştumsonra bu ayın 4 ünde yine adet oldumbu ayın 10 undada 2. küre başaldım düzenli içtim hep dr. olabilir böyle dedi amalh yüksek çıktı bilmiyorum artık allah büyük soğan kürü bitsin 7 güm geçsin eeee adetim gelecek ozaman kız nasıl yapçam ben hayıtı ozaman adetliyken içilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…