Popüler Konu Soğan kürü kullanıp hamile kalan var mı?

merhaba...
ben başımdan geçeni sizlerle paylaşmak istedim. yaklaşık 1 yıldır bebek denemelerimiz boşa çıkıyordu. klomen +ovitrelle kullandım 3 ay. ama nafile. son ay kolemnde nasıl bir şişteim anlatamam. görme kayıpları oluştu...vs vs. sonra dr istişare ederk tedaviyi bırakacağımı belirttim. o ay tedaviyi bıraktım ve bu siteyi gezerken soğna kürünü gördüm. ve uyguladım. sonuç mu şuan 6 haftalık hamileyim. en ilaç ne iğne sadece soğanın sayesine. ha birde etrafınızda size zarar veren kişileri uzaklaştırın . 1-2 ay bencil olun ve sadece kendinizi düşünün. inanın ki rabbim yalnız bırakmıyor sizi. bu arada koloen sonucunda 2 yumurta oluşuyor ikiside 21 cm ama yok olmuyor. soğan kürü ile tek yumurta oluşuyor 18 mm. de bebek oluyor. tavsiyem mutlaka deneyin ve inanarak deneyin.

Merhaba arkadaslar... Araniza yeni katildim ama coktan beri takip ediyorum sizi... bir yillik evliyim ve evlendikten sonra pko lu oldugumu ogrendim. sonra tedaviye basladik ama bir turlu gitmedi sonra sogan kurunu okudum ve onu kullandim. Kullanmaya baslayinca 3 gunden itibaren kanama oldu cok uzun surmedi kesildi. Sonra adet olmayi bekledim normalde bu ayin 7 sinde adet olmam gerekiyordu 9 inda test baktim ama cikmadi... hala adet olmadim sizce nedir? Boyle bisey basina gelen var mi yardim edin????:18:

Merhaba arkadaslar... Araniza yeni katildim ama coktan beri takip ediyorum sizi... bir yillik evliyim ve evlendikten sonra pko lu oldugumu ogrendim. sonra tedaviye basladik ama bir turlu gitmedi sonra sogan kurunu okudum ve onu kullandim. Kullanmaya baslayinca 3 gunden itibaren kanama oldu cok uzun surmedi kesildi. Sonra adet olmayi bekledim normalde bu ayin 7 sinde adet olmam gerekiyordu 9 inda test baktim ama cikmadi... hala adet olmadim sizce nedir? Boyle bisey basina gelen var mi yardim edin????:18:

canım biraz daha bekle döllenme olduysa en erken 12 günde belli eder.kanama olabilirmiş zaten kürü kullanırken.5 gün daha bekle kan testi yaptır.

Canım önceki sayfalarda da adeti geciken çok arkadaş var... Ama inşallah hamilesindir de ondan olmuştur Rabbim inşallah bebişlerimizi kucağımıza almayı nasip etsin

Selam kizlar,
Bende sogan kurune ramazanda basladim gunde 1kere 15 gun ictim,ramazandan once regl lerimde duzensizlik ve kist vardi,bide ogluma kardes istiyoduk ve sogan kurune basladim,o ay tam zamaninda regl oldum,ikinci ay hala kistlerim vardi bu sefer gunde 2 kere yaptim ve 15 gun boyunca ictim,regl ime yakin dr a gittim yine 2 tane 4cmlik kistlerim vardi dr um regl ol bitince gel ameliyatla alincak kistler dedi,ertesi gun regl oldum ama oyle bi agrim olduki,yerimden kalkamadim,agri kesici falan aldim,bi kac saat sonra azaldi agrim,ve o ayki adetim cok tuhaf oldu,aferdisiniz kizlar parca parca kanlar geldi,neyse reglim bitince dr a kontrole gittim ve ameliyat icin klinige sevk alcaktim,dr yine kontrol etti ve kistlerin tamamen yok olmus gozun aydin dedi :) hatta sogan suyu iciyorum demistim druma ama boyle seylere inanma bi soganla gecmez kistler demisti,ve drumda sasirdi sen devam ic sogan suyunu dedi ve tarifini aldi bende :) zaten bu ayda baslamistim kontrolden once gunde 2 bardak iciyordum...yani demem o ki kizlar SAKIN SAKIN PES ETMEYIN! Benim bu ay 3. Ayim ve ameliyattan dondum,ve Rabbim kismet ederse bu ayda sogan kurum bitsin onumuzdeki ay incir kurune baslicam :). Eminim guzel sonuclar alcam,Rabbim Ibrahim Saracoglundan razi olsun...bu gun 7. Gunum sogan kurunde..10. Gunde sonlandirmayi dusunuyorum...

inşallah bu ayda hamile kalırsın.Bende inanıyorum soğanın işe yaradığına umarım bende de etkisini gösterir.Bugün 7. günüm bakalım görücez.Allah herkese şifa versin inşallah

inşallah bu ayda hamile kalırsın.Bende inanıyorum soğanın işe yaradığına umarım bende de etkisini gösterir.Bugün 7. günüm bakalım görücez.Allah herkese şifa versin inşallah

Hayirlisi olsun canim InsaAllah diyeyim :)
Benim yarin son gunum..
Cok uzun zamandir belki 2 senedir yumurtlama zamaninda hani o yumurta aki kivamindaki akinti varya,hic olmamisti bu ay ilk defa akintim oldu berrak renkli,ogluma hamile kaldigim o ayda akintim renksizdi..bakalim bu ay olmasada onumuzdeki ay inaniyorum olcak incir kuru ve Allahimin izniyle

yaa hadi bakalım hayırlısı:) benimde adet düzensizliğim var pco var bende yaklaşık 5 aydır çocuk düşünüyoruz tedaviden önce soğan kürünü deneyim dedim ben daha önceden bi kaç kere yaptım soğan kürünü fakat çocuk düşünmüyorduk o zaman adet düzene girsin diye içmiştim ama bir ay yapıp bırakıyodum o yüzden pek bi işe yaramadı ama bu sefer 3 ay falan yapmayı düşünüyorum umarım faydası olur bel ağrısı kasık ağrısı falan yapıyor bende

kızlar merhaba benim bugün 10. günüm soğan küründe ama akıntı falan hiç bir şey olmadı bende

canim bu sefer kesinlikle dayan en az 3ay yapmaya bak,inan cok faydasini gorceksin..
Ozellikle pco olanlara cok faydali diyolar,InsaAllah en kisa zamanda sonuc alirsin,bizde nerdeyse 5aydir cocuk dusunuyoduk,kistten kurtuldum cok sukur...
Benimde kasik ve bel agrim oluyo,hele dun feci kasiklarim agriyodu,arada goguslerimde sizi oluyo...dun ovulasyon gunumdu,test yapiyorum,dun ondan onceki gun cift cizgiydi ya dun yada bu gun yumurta catladi yada catlicak...hayirlisi bakalim bu ay umutluyum canm

kızlar merhaba benim bugün 10. günüm soğan küründe ama akıntı falan hiç bir şey olmadı bende

eger kistin varsa adetle kuculuyo ikinci aydada adetle yok oluyo,daha yeni baslamis sayilirsin,ikinci ayda baslar buyuk ihtimal akinti..bendede oyle olmustu,normalde s.kurunden once akintim hic yok denecek kadar azdi,kure basladigim ay sari renkli cok az akintim oluyodu ama cok az,ikinci ay renk acilmaya basladi,bu ay akintim oldu renksiz,sanirim rahim temizlendi...

selam hanımlar. bende soğan kürüne yeni başlayanlardanım. bugün daha 4. günüm. normalde yumurtlama zamanımda akıntım olurdu onun dışında pek olmazdı. ama bu sefer adetim biter bitmez küre başladım ertesi gün akıntım başladı ve renksizdi. sizce bu iyiye işaret mi :)

tabiki de akıntı ile temizleniyorsun sendede mi pco var?

bende kist falan yok o beni şaşırttı zaten bakalım hayırlısı olsun ben hamile kalmak için soğan ürünü deniyorum:)

inşallah hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruz..

Hayirlisi InsaAllah bakalim en gec 10 gune belli olur

bende kist falan yok o beni şaşırttı zaten bakalım hayırlısı olsun ben hamile kalmak için soğan ürünü deniyorum:)

Canim madem kistin yok tavsiyem bu ay sogan kuru yapip arkasindan (tabi hamile kalmassan eger) incir kuru denesen,eminim faydasini gorursun...ben oyle yapmayi dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…