Amin canım..kürün bitmesine daha çok var ya inş. yarıda bırakmam :18: ovülasyon testi ne işe yarıyo duymuştum ama bi bilgim yok:44:Benimde bugün 4. Günüm kürde, birde ovülasyon testi aldım. Rabbim emeklerimizi boşa çıkarmasın inş.
benim de bugün 9.günüm kürde :)
Ovülasyon testi yumurta takibi için kullanılıyor cnm. Geçen ay da kullanmıştım ama olmadı, inş bu ay işe yarar
mrb aynı sorunu senle birlikte pek çoğumuz gibi bende yaşıyorum ay senin çocuğun olmuyo olmuycak öylemi sözlerine artık kulaklarımı takadım biliyorum sinir bozucu bir olay en kötüsüde benim eşim artrık benimle dalga geçmeye başladı kendisinde varekosel vardı kutuldu artık kendinsinde bir sorun olmadığını öğrenince her ay hani benim kızım hani benim oğlum çağır gelsinlerde seveyim diye benimle alay ediyo alıştım artık kısacası kafana takma bende geçen ay soğan kürü yaptım gün ama olmadı bu ay tekrar başladım bu gün
. günüm kısacası allahtan umut kesilmez inşallah faydasını görürsün ve bu ay hamiş olursun rabbim utandırmasın
Canim bende de adet oldum iki gun gecikmeyle neyse zaten pek umjdum yoktu biliyorsun esim yurtdisindaydi yumurtlama gunumden de 58 saat once falan birlikte olmustuk gene de acaba mi dedim ama sonuc olrak geldi kirmizilar neyse ben tekrar yapsam mi diye dusunjyorum cunku esim dondu ve bu pazartesi gene gidecek geldiginde de gene ovulasyon zamanim gecmis olacak ne yapsam yapsam mi acaba kafam karisti galiba yapicam ama. Buarada esine cok kizdim niye oyle uzerine baski kuruyor benim esim allahtan cok anlayisli ben lapariskopiyi yaptiracaktim sirf kesik atilacak bakicaklar diye sorn bendedir ya biraz daha bekleyeljm dedu ve 5 ay daha bekledik sonra yapildi neyse demem o ki jendisiyle konus sakasini dahi yapmasin bilincaltjnda kaliyor sen umursamiyorum desende. Insallah juc a klarimiz bos kalmaz dilegiyle ..
canım 2. kürü adetine kala yapıyosun biliyosun değilmi inşallah işe yarar bence yumurtlama günü falan deme denemeye devam et rabbimin işi belli olmaz bir bakmışsın ki nasip eylemiş eşime gelincede benim eşimin ailesinden sıkıntı yaşıyoruz bizim bu hale gelmemize zemin hazırlıyorlar bir nevi şakasını yapma dememden anlamıyo belki benim ne kadar incidiğimin üzüldüğümün farkında dahi değil olsun ben sabrediyorum inan burada seninle paylaştıklarımı başkalarıyla paylaşamıyorum ama allaha sığınıyorum rabbim büyük neyler güzel eyler bebek bekleyen herkese en içten dileklerimle en yakın zamanda herkez bebeğine kavuşur tabi banada neyse canım allaha emanet ol güzel haberlerini duyarım
Amin canim allah onlari da islah etsin ne isterler anlamam. Canim ben kurumu adetimin ikinci gunu baslamistim o yuzden simdi olmasi gereken gibi yani adetten 7 gun sonra baslamayi dusunuyorum sonra adete on gun kala basliycam yani bir kur fazladan yapmis olucam yada bir kur eksik yapicam zaman gosterecek bakalim canim. Neyse sende allaha emanet ol ne olursa olsun bana bir sekilde guzel haberlerini yaz olur mu bu tapikten ayrilsam bile.
İnşallah canım Rabbim isteyen herkese içinde de bizlere nasip etsinooo masallah sen bitirmissin son 6 gün hadi bakalim hayirlisiyla ins.hamis kalirsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?